Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όντως, άλλαξε η ζωή μου με αυτή την είδηση...

Πολύ αίμα στα πατώματα, η είδηση αφορά πωλήσεις κινητού ή μήπως πήραμε την Πόλη και δεν το κατάλαβα;

Το συγκεκριμένο thread αυτό συζητάει, για την Πόλη και σχετικά πάνε στο thread της ΑΕΚ...

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο thread αυτό συζητάει, για την Πόλη και σχετικά πάνε στο thread της ΑΕΚ...

Ακριβώς επειδή δεν βρισκόμαστε σε γήπεδο, αλλά σε ένα τεχνολογικό σάιτ, δεν χρειάζεται τόσος φανατισμός για τις καλές πωλήσεις ενός προϊόντος. Γνώμη μου....

Δημοσ.

Όντως, άλλαξε η ζωή μου με αυτή την είδηση...

Πολύ αίμα στα πατώματα, η είδηση αφορά πωλήσεις κινητού ή μήπως πήραμε την Πόλη και δεν το κατάλαβα;

χμ.σε (τεχνολογικό) forum και να βγαίνουν ειδήσεις( για κινητά) που να μην αλλάζουν άμεσα τη ζωή μας;

που πάμε;

• Like 1
Δημοσ.

Sorry efstratios το πήρα λάθος :)

Όλα καλά, φίλε μου, κι από εμένα συγγνώμη αν προβοκάρησα, και να το χαρείς το κινητό με την ψυχή σου! :-)

Δημοσ.

Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά, android έχει μέσα το κινητό...

Ο,τι κάνουν τα υπόλοιπα κινητά με android κάνει και αυτό, τίποτα παραπάνω.

Ακούω συγκρίσεις με ferarri και porche... και σκέφτομαι "κοίτα να δεις ρε φίλε τελικά το πλυντήριο  η κουζίνα, το ψυγείο και το μίξερ που αγόρασα από την sasmsung, είναι πολύ μπροστά"

Πολυ παραμύθι τελικά τρώμε ως καταναλωτες.Μερικοι μασουλανε κουτοχορτο, άλλοι το καταπίνουν και αμασιτο για καλύτερα αποτελεσματα

Τις λειτουργίες της κάμερας, το smart scroll / smart stay, story album και διάφορα άλλα τα έχει το Android;!;! Μπορεί να σου είναι αδιάφορα, αλλά δεν είναι του Android. Αυτά ανέπτυξε η Samsung, αυτά προωθεί...

Adobe RGB οταν το panel Αmoled pentile δεν ειναι RGB per PIXEL δηλαδη 3 sub-pixels per pixel αλλα 2 sub pixel per pixel ειναι απλα αστειο να μιλάμε! Οπως επισης και το ppi του δεν ειναι 441 ppi πραγματικα γιατι ειναι ΚΟΥΤΣΑ ppi! Οπτικα ειναι καπου στο 350 ppi. 

Επισης η φωτεινοτητα της με τα 300 lumins ειναι απλα epic fail οταν το Htc one εχει 480 lumins και το iphone 5 520 lumins.

Η οθονη του HTC one οπως και το ηχειο που χρησιμοποιουνε ειναι πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο. 

To τηλεφωνο galaxy siv εχει απειρα LAGS αλλα και η ποιοτητα του ειναι απο ΤΑΠΕΡ

700 ευρω γι αυτο ? 

Άρα HTC one μόνο στο Android. Αν είναι για τα πανηγύρια το S4 όπως λες, πολύ εκλεκτικό σε βρίσκω... :P Αν ήταν να πληρώσω για κάποιο πάντως, μάλλον το One θα έπαιρνα, αν και περιμένω και το S4 active

• Like 1
Δημοσ.

Ο,τι κάνουν τα υπόλοιπα κινητά με android κάνει και αυτό, τίποτα παραπάνω.

Ναι αλλα το κανει καλυτερα απο ολα τα αλλα  B) 

Δημοσ.
Ναι αλλα το κανει καλυτερα απο ολα τα αλλα  B) 

Ναι γιατί δοκίμασες όλα τα άλλα και αποφάνθηκες....ωχ θεέ μου

Δημοσ.

Για το φίλο που είπε για παραπλανητική δαιφήμιση, ΦΥΣΙΚΆ και υπάρχει το οκταπύρινο S4 , αφού το έχω στα χέρια μου !!!

Πρόκειται για ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.Μόλις βγεί και καμία καλή Rom θα γίνει άπιαστο ...

Δημοσ.

Πρόκειται για ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.Μόλις βγεί και καμία καλή Rom θα γίνει άπιαστο ...

Αν ειναι ο,τι καλυτερο έχει κυκλοφορησει μεχρι σημερα δεν υπαρχει λογος να βγει καμια καλη ROM για να γινει απιαστο. Αρα υπαρχει καποιο προβλημα. Ή τουλαχιστον αυτο δειχνει η προταση σου

Δημοσ.

Για το φίλο που είπε για παραπλανητική δαιφήμιση, ΦΥΣΙΚΆ και υπάρχει το οκταπύρινο S4 , αφού το έχω στα χέρια μου !!!

Τι σχέση έχει τι έχεις εσύ στα χέρια σου; 

Μερικοί δεν καταλαβαίνετε ούτε τα βασικά. Το θέμα είναι τί κυκλοφόρησε επίσημα η samsung στη χώρα και τί διαφήμιζε πιο πριν. 

Καταλάβετε το, το s4 είναι φιάσκο όσο και να εθελοτυφλείτε αυτό δεν αλλάζει.

Και εγώ μπορώ να πάρω meizu αλλά δεν μπορώ να πω ότι κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Αν ειναι ο,τι καλυτερο έχει κυκλοφορησει μεχρι σημερα δεν υπαρχει λογος να βγει καμια καλη ROM για να γινει απιαστο. Αρα υπαρχει καποιο προβλημα. Ή τουλαχιστον αυτο δειχνει η προταση σου

παντα κατι μπορει να γινει καλυτερο (ειδικα οι ρομ της sammy που ειναι για κλαματα)  οταν μιλαμε για android 

σε αλλα λειτουργικα και συσκευες που τα παντα ειναι τελεια , εχουν μεινει στο 2007 δε χρειαζονται βελτιωσεις :P

Δημοσ.

10 Εκατομμύρια πλαστικά που κοροϊδεύαν ''πολλοί'' και είναι μόνο η αρχή. Άντε πάρτε το HTC One που είναι και Unibody μπας και σωθεί η HTC γιατί για κλείσιμο πάει ο ένας πίσω απτον άλλο παραιτείται.

Για μια ακόμα φορά η Samsung σαρώνει στον ανταγωνισμό!!!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...