Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως μ' αρέσει που σε όλες τις φωτογραφίες του S4 βάζουν ανθρώπους με μέγεθος χεριών άνω του μετρίου, ώστε να φαίνεται μικρότερο το κινητό...

Xερια οικοδομης

• Like 2
Δημοσ.

xperia-sony  ΠΟΛΥ Καλητερες οθονες.. συγκρινε και θα με θυμηθεις...

Παιδια η οθονη ειναι απλα η καλυτερη και η samsung η μεγαλυτερη κατασκευαστρια οθονων στο κοσμο αντικειμενικα και η περισσοτερο επιτυχημενη εμπορικα. Ειναι απλα γελοιο να μεμφεστε την οθονη. Μου θυμιζει τη παροιμια οσα δε φτανει η αλεπου..

Δημοσ.
Ανάθεμα και αν ξέρει ο μισος πληθυσμός την έννοια "lag".. Όλοι εσείς που βλέπετε "lag" σε ένα κινητό που είναι ένα απ τα 3(θα πω εγώ) καλύτερα κινητά αυτή τη στιγμή,τι κινητό έχετε..? iPhone 7 & HTC One++ ..?
ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά..Έχω το Note II(είχα και το S3) και δεν υπήρχε υποψία Lag.

Βγάλτε τις παρωπίδες και ψωνίστε με βάση το τι σας κάνει εσάς και όχι για να την πείτε στον άλλον.

• Like 24
Δημοσ.

xperia? sony? πλακα μου κανεις? ακομα και ενας τυφλος μπωρει να δει την διαφορα αναμεσα στις 2.... παρε ενα xperia z και ενα s4 μαζι και αν εξακολουθεις να πιστευεις οτι το z ειναι καλητερο θελεις σοβαρα γυαλια χεχεχε :P

• Like 7
Δημοσ.

Ναι συμφωνω το καλυτερο πλαστικο φουρνακι και με lagαρισμα στο full και τωρα που ειναι καλοκαιρι δεν θα εχεις προβλημα με τον ηλιο που δεν θα φαινετε τιποτα στην οθονη αλλα θα καιγεσε κι ολας... Και ολα αυτα με 740 ευρω... Περα την πλακα σημερα πηρα το ativ s της  samsung στα 284 ευρω απο 600 που ειχε μολις πρωτοβγηκε! Για το s4 δεν θα εδινα ουτε σεντς παραπανω με τετοιο λαγκαρισμα + θερμοκρασιες!! 

για πες θερμοκρασιες.. γιατι εγω τελευταια φορα που κοιταξα τα τρολ κλαιγονταν επειδη εφτανε τους 50.. 

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάντως μ' αρέσει που σε όλες τις φωτογραφίες του S4 βάζουν ανθρώπους με μέγεθος χεριών άνω του μετρίου, ώστε να φαίνεται μικρότερο το κινητό...

Το s4 εχει μικροτερες διαστασεις απο το S3 και απο το htc one. Εκπληξη ε;

• Like 4
Δημοσ.

Samsung galaxy S2 me super amoled plus και τα μυαλα στα καγκελα. Στο θέμα οθόνη είναι ότι καλυτερο έχω δει μέχρι τώρα.

• Like 3
Δημοσ.

S4 και ολοι οι αλλοι να παν να γαμ......σε λιγο καιρο ολοι οι αλλοι θα ειναι παρελθον δειτε στο internet τις πωλησεις φετος και περσυ ολοι χανουν εδαφος η nokia εξαφανιζεται η apple παιφτει ραγδαια η sony καλα καλα δεν υπαρχει SAMSUNG RULES EVERYTHING

• Like 7
Δημοσ.

Φοβερές πωλήσεις. Ξεπερνάει άνετα ακόμα και το best seller S3. H samsung έχει φτιάξει ενα εξαιρετικό κινητό αλλά κυρίως έχει φτιάξει όνομα και αυτό είναι που το φέρνει στην κορυφή.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι και μερικοί που θυμούνται τα ΥπερΑτου από τα νιάτα τους...Το δικό μου έχει 4.65"...Α το δικό μου έχει 5"...Απορώ αν οι μισοί που μιλάνε για lag,πυρήνες και οθόνες χρησιμοποιούν κάτι παραπάνω από Facebook και YouTube.  

Όσο για το S4, πραγματικό update είναι η κάμερα και η μπαταρία και όχι τόσο ώστε να δώσω 700 ευρώ για να αλλάξω κινητό. Η οθόνη, και του nexus μου μια χαρά είναι. Ελπίζω η ποιότητα να είναι καλύτερη από τα προηγούμενα, που 1 στα 3 πήγαινε στο service με καμένο MicroUSB. 

• Like 3
Δημοσ.

S4 και ολοι οι αλλοι να παν να γαμ......σε λιγο καιρο ολοι οι αλλοι θα ειναι παρελθον δειτε στο internet τις πωλησεις φετος και περσυ ολοι χανουν εδαφος η nokia εξαφανιζεται η apple παιφτει ραγδαια η sony καλα καλα δεν υπαρχει SAMSUNG RULES EVERYTHING

Αν η Samsung εξαφανίσει όλες τις άλλες εταιρείες, θα πρέπει να αντικατασταθεί η λέξη 'κινητό τηλέφωνο' απ' το 'πλαστική παντόφλα'.

Πχ πάρε με αργότερα στην πλαστική παντόφλα γιατί τώρα έχω δουλειά.

• Like 4
Δημοσ.

Mε πολύ πρόχειρους υπολογισμούς, 10 εκατομμύρια σε ένα μήνα είναι κάτι λιγότερο από 4 συσκευές το δευτερόλεπτο!! 

• Like 1
Δημοσ.

ειχα αγορασει το xperia z πιο τρισαθλια οθονη δεν ειχα ξαναδει...μαυρο ανυπαρκτο γωνιες θεασης μηδαμινες μια ελαφρια 8ολουρα να καλυπτει ολη την οθονη και constrast  αστα να πανε...εξαλλου την ημερα που το εβαλα προς πωληση 3 μερες μετα την αγορα ειδα οτι το πουλουσε πολυς κοσμος...τουλαχιτον εδω το παραδετηκε και η ιδια η sony οτι οντως με την οθονη εχει θεμα και αποφασισαν οτι στα νεα τους μοντελα 8α ενσωματωσουν την τεχνολογια των 4κ τηλεορασεων που θα κυκλοφορησουν...δεν κολλαω σε μια εταιρεια...πχ στη samsung δε μου αρεσει το design στην sony αντιθετως πολυ αλλα και διπλα διπλα που τα ειδα μαζι  με LG ηταν η μερα με τη νυχτα στην οθονη

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ καλες πωλησεις για τη Samsung αλλα οχι και εντυπωσιακες. Οταν ο αμεσος ανταγωνιστης σου πουλαει 5 εκατομμυρια συσκευες της δικης του "ναυαρχιδας" μεσα σε μολις 3 μερες, δεν εντυπωσιαζομαι.

Δημοσ.

Αν η Samsung εξαφανίσει όλες τις άλλες εταιρείες, θα πρέπει να αντικατασταθεί η λέξη 'κινητό τηλέφωνο' απ' το 'πλαστική παντόφλα'.

Πχ πάρε με αργότερα στην πλαστική παντόφλα γιατί τώρα έχω δουλειά.

προτιμω την πλαστικουρα απο το αλουμινιο το οποιο θα γδαρθει θα φυγει το χρωμα και δεν ξερω τι αλλο εχω το galaxy note N7000 απο τοτε που κυκλοφορησε το πεταω μαζι με κλειδια μου χει πεσει κατω απειρες φορες και δεν εχει φυγει ουτε χρωμα ουτε γρατζουνια...δεκτος καθε ελεγχος για του λογου το αληθες....το μονο που δνε παραδεχομαι την samsung ειναι το design και παλι γουστα ειναι αυτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...