ZELDA Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 καλησπέρα σας μαλλον έκανα μια λαδιά στο κινητο μου desire s htc θελωντας να αναβαθμισω την ρομ που μου εχει βαλει πριν αρκετο καιρο καποτε ο αδερφός μου στο κινητο μου μιας και εγώ δεν κατέχω ουτε έχω την υπομονή να ασχολούμε με τέτοια πράγματα αλλα έκανα βλακία προφανός , το κινητο μου εχει καποια δικλίδα ασφαλείας s-off και εχει μια διαδικασία με ενα alpharev iso το οποίο έτρεξα ενώ ειχα περάσει την καινουργια ρομ , το προβλημα ειναι οτι περασα μια πιο καινουργια ρομ για το κινητο μου απο xda και ενω μπουταρει κανονικα μου ζητάει το pin ενώ το βάζω αλλα σε μερικά δευτερόλεπτα μου το ξαναζητάει και ουκ το καθεξής λεγοντας μου¨" λυπουμαστε υπήρξε μη αναμενωμενη διακοπή της εφαρμογής κτλ " κατάφερα να μπώ στο bootloader και μου δίχνει s-off RL / hboot -6 98 1002 θα ήθελα να μου πείτε έναν τρόπο να το γυρίσω στην εργοστασιακή κατάσταση και να κάνω σωστά το root και ναβαλω μια σταθερη ρομ επίσεις γιαυτο το λογο εχω αγοράσει και το rom manager premiur ομως δεν τα κατάφερα ουτε και μπορώ να μπω στο android αυτην την στιγμή για να ξαναπροσπαθησω με το συγκεκριμενο η και με το titanium backup μπορεί να με βοηθίσει κάποιος άμεσα γιατί χρειάζομαι το κινητό της επόμενες μέρες ευχαριστώ.
kataramenos32 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Γιατί δεν δοκιμαζεις να ξαναπερασεις τη Ρομ η κάποια αλλη έστω?
ZELDA Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 δοκιμασα 2 διαφορετικες official με καλωδιο δεν μπορεσα ομως το serial ειναι 99ΗΜΝ πια ρομ μπορώ να περάσω? μακαρι να μην πειραχτηκαν τιποτα αλλα αρχεία..
SeXBOX Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Έχω HTC Diamond Touch και είχε Windows 6.1, είδα οδηγίες στον διαδίκτυο για το πως να περάσω Windows 6.5. Το πρώτο πράγμα που σε προειδοποιούσε να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις τον PIN σου. Δεν ξέρω αν τον είχες απενεργοποιημένο ή η ROM που κατέβασες ήταν πειραγμένη με ήδη ενεργοποιημένο PIN από αυτόν που την ανέβασε. Δοκίμασε το 1111 αν δεν το δεχτεί τότε κατέβασε μια νέα Custom ROM και πέρασε την ή πέρασε πάλι την παλιά. Τα ίδια ισχύουν και για Android. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2013 από SeXBOX
SeXBOX Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Έχω HTC Diamond Touch και είχε Windows 6.1, είδα οδηγίες στον διαδίκτυο για το πως να περάσω Windows 6.5. Το πρώτο πράγμα που σε προειδοποιούσε να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις τον PIN σου. Δεν ξέρω αν τον είχες απενεργοποιημένο ή η ROM που κατέβασες ήταν πειραγμένη με ήδη ενεργοποιημένο PIN από αυτόν που την ανέβασε. Δοκίμασε το 1111 αν δεν το δεχτεί τότε κατέβασε μια νέα Custom ROM και πέρασε την ή πέρασε πάλι την παλιά. Παρεμπιπτόντως ήταν το χειρότερο κινητό που είχα ποτέ και είχα σκάσει 450 ευρό...
ZELDA Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 δεν ειδα κατι για το pin! ευτυχος είχε περασμένο το clockwork mod και πέρασα μια αλλη ρομ και ολα καλά !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα