Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια εχω προβλημα με τον εξωτερικο μου δισκο ετσι στα καλα του καθουμενου τα επαιξε,μου ζηταει οταν το συνδεω στον υπολογιστη μου να τον κανω φορματ,ο δισκος ειναι αυτος http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=214&lang=en

Δοκιμασα να τον κανω φορματ με το εργαλειο απο την wd formater αλλα μου βγαζει σφαλμα,δοκιμασα απο τον υπολογιστη μου μεσα αλλα παλι δεν γινεται τιποτα..

Δωστε τα φωτα σας γιατι εχω πολλα κ σημαντικα αρχεια μεσα

Δημοσ.

Πρώτον δεν ξέρω εαν το γνωρίζεις αλλά εάν θα "δούλευε" το format θα έχανες όλα σου τα αρχεία.

Λοιπόν ο υπολογιστής τον δίσκο τον βλέπει κανονικά έχει τίποτε αποσυνδέσεις κτλ ; , ακούγεται μήπως κανένας περίεργος ήχος ; ,Δοκίμασε και κανένα αλλο usb αν και σπάνια είναι αυτό το πρόβλημα .Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμάσεις σε linux μπας και καταφέρεις και τον ανοίξεις αλλιώς θα χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση,ναι γνωριζω τι κανει το φορματ :) απλα εχασα την υπομονη μου και δεν αντεξα,πατησα να το κανει.οταν το συνδεω στο η/υ μια το βρισκει κ μια οχι,δοκιμασα κ σε αλλο η/υ αλλα παλι τιποτα.μηπως τα επαιξε ο σκληρος και ειναι για πεταμα;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

δυστυχως δεν τον εντοπιζει το διαγνωστικο προγραμμα,μεσα στον η/υ αν πατησω ιδιοτητεσ μου βγαζει το σκληρο με ενα ερωτηματικο,καλωδιο  δεν εχω για να το δοκιμασω ¨/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...