La_MoRt Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Έχεις κανένα σπρέι επαφών να καθαρίσεις τα slots των ram; Sent from my iPhone using Insomnia
sobi1984 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Έχεις κανένα σπρέι επαφών να καθαρίσεις τα slots των ram; Sent from my iPhone using Insomnia γιατι ? για να τα κανει χειροτερα? η επειδη την εχει χρονια την μητρικη και εχει μαζεψει σκονες δεν ακουμπα την μητρικη για κανενα λογω... να δοκιμασει με αλλη καρτα αν θελει και μετα να μας πει... papajohnnnn αν μπορεις βγαλε φωτο του κουτιου μια με την καρτα τωρα πανω
sobi1984 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 δοκιμασε σε αλλο συστημα την καρτα και παραλληλα σε αυτο την nvidia που εχεις.. μου φαινεται κουλο να δουλεψε το μηχανημα 2 ωρες και μετα ξαφνικα να χαιρετισε πλατανο η καρτα... αν η καρτα οντως μας χαιρετησε απο το τσαφ του παλιου deer δεν πιστευω οτι θα εδινε σημαδια ζωης εστω και για ποσταρισμα που λεει ο λογος.. οφειλεις να παραδεχτεις ομως οτι εσυ και η τυχη βαδιζεται σε διαφορετικα πεζοδρομια...
papajohnnnn Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 δοκιμασε σε αλλο συστημα την καρτα και παραλληλα σε αυτο την nvidia που εχεις.. μου φαινεται κουλο να δουλεψε το μηχανημα 2 ωρες και μετα ξαφνικα να χαιρετισε πλατανο η καρτα... αν η καρτα οντως μας χαιρετησε απο το τσαφ του παλιου deer δεν πιστευω οτι θα εδινε σημαδια ζωης εστω και για ποσταρισμα που λεει ο λογος.. οφειλεις να παραδεχτεις ομως οτι εσυ και η τυχη βαδιζεται σε διαφορετικα πεζοδρομια... Αστα να πανε...καποιος μ'εχει καταραστει-ματιασει απο τη ζηλια του!!! Τι θελα και το πα οτι αναβαθμισα το pc,καλα ημουνα εγω και ο εαυτος μου!
Chief90 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Αστα να πανε...καποιος μ'εχει καταραστει-ματιασει απο τη ζηλια του!!! Τι θελα και το πα οτι αναβαθμισα το pc,καλα ημουνα εγω και ο εαυτος μου! και εγώ έχω την ίδια mother . 1 καρτούλα παίρνει μόνο το pci 1 . Λογικό να μην σου δουλέψει αν την βάλεις και δοκιμάσεις στο pci 3. Αυτό το γράφει το manual της mobo σου. δύσκολο να σου κάηκε απο μόνο τς ξαφνικά . πολύ δύσκολο .
papajohnnnn Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Φιλε μου σε οποια θυρα pci e και να τη βαλεις,ειναι το ιδιο πραμα!Ποιος τα λεει αυτα?
biomecanoid Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Eγώ νομίζω πως κάτι έγινε λάθος με την αλλάγη του psu δεν είναι τυχαίο πως όταν πείραξες το pc για να αλλάξεις psu χάλασε και η GPU.Κρίμα πάντως
Herculess Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 πόσα watt ήταν το προηγούμενο τροφοδοτικό σου? Αν ήταν οριακά τα watt του λόγο ότι δεν ήταν ποιοτικό/παλιό, δεν θα μπορούσε να "δώσει" το απαιτούμενο ρεύμα οπότε σου κάηκε. Επειδή όμως αυτά τα μη ποιοτικά τροφοδοτικά δεν έχουν κυκλώματα προστασίας σε περίπτωση υπερφόρτωσης, σου καίνε και άλλα εξαρτήματα πχ κάρτες γραφικών. Δοκίμασε την κάρτα σου σε άλλον υπολογιστή.
Chief90 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Φιλε μου σε οποια θυρα pci e και να τη βαλεις,ειναι το ιδιο πραμα!Ποιος τα λεει αυτα? διάβασε το manual σου .. και εγώ την ίδια mother εχω . αυτο γράφει
Zapee995 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 διάβασε το manual σου .. και εγώ την ίδια mother εχω . αυτο γράφει Και εγω την ιδια εχω και δεν ισχυει αυτο που λες. Απλα μπερδευεσαι γιατι στο manual γράφει οτι x16 δουλεύει μονο στη πανω πανω και οχι στις αλλες.
bade Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 εγω ειχα μια gigabyte και δεν εδινε εικονα ανεμιστιρακια στο φουλ αλλα δεν ειχα τον ειχο μπι μπι την πηγα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι δεν εδεινε εντολη (μου την αλλαξαν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα