Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιζει να εβγαλες μονος σου τα ματια

Δηλαδη να εκανα κατι λαθος εγω?

Δεν γινεται,

Η συνδεση ητανε αποψη ολα σωστα!

Δημοσ.

Δυο τροφοδοτικά στο καπάκι είναι υποπτο, βγάλτα ολα εκτος κουτιου , μπορεί κάτι να βραχυκυκλώνει στην μητρική ή κάπου αλλου στο κουτι.

Τα εχεις νοικοκυρεμένα ή γινεται μπάχαλο ?

Δημοσ.

Δυο τροφοδοτικά στο καπάκι είναι υποπτο, βγάλτα ολα εκτος κουτιου , μπορεί κάτι να βραχυκυκλώνει στην μητρική ή κάπου αλλου στο κουτι.

Τα εχεις νοικοκυρεμένα ή γινεται μπάχαλο ?

ναι ολα σωστα ειναι.

Το τροφοδοτικο ειναι modular,ολα ειναι ενταξει δεν ειναι μπαχαλο.

Θερμοκρασιες ειχε μια χαρα οταν λειτουργουσε

Δημοσ.

Το συστημα λειτουργουσε τελεια με το προηγουμε τροφοδοτικο για μια βδομαδα

Μεχρι που εκανε τσικτσικ και εβγαλε τσιγαροκαπνα και το αποσυνδεσα...

Οποτε παιζει αυτο να μου κατεστρεψε την καρτα γραφικων...

ΚωλοDEER !!!!!!!!!

Δημοσ.

εχω διαβασει το θεμα που ειχες ανοιξει γι'αυτο λενε (και λεω) ποιοτικα τροφοδοτικα

μην κοιτας εμενα εγω ακομη δεν εχω βαλει καρτα γραφικων ουτε το πλρωσα τον ερχομενο μηνα παει για αλλαγη :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Αν έχεις on onboard κάρτα γραφικών στη μητρική δοκίμασε και εκεί να το συνδέσεις! Δεν μπορω να δώ το σύστημα σου γιατι είμαι απο το κινητο και δεν φαίνεται η υπογραφή σου! Τον σκληρό σου τον ακούς να λειτουργεί κανονικα;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αν έχεις on onboard κάρτα γραφικών στη μητρική δοκίμασε και εκεί να το συνδέσεις! Δεν μπορω να δώ το σύστημα σου γιατι είμαι απο το κινητο και δεν φαίνεται η υπογραφή σου! Τον σκληρό σου τον ακούς να λειτουργεί κανονικα;

CoolerMaster HAF 922 Case,Asus sabertooth 990fx r2.0,AMD FX 8350 4GHZ,Corshair H60,RAM:Corshair Vengeance 8GB DDR3 1600MHZ,Sapphire HD6970 2GB,PSU:CHIEFTEC CTG-750W,Microsoft Windows 8 Ultimate [x64],Samsung SyncMaster T220

Ναι λειτουργει μια χαρα ειναι καινουργιος

Δημοσ.

Βάλε το χέρι σου στο σκληρό όσο δουλεύει ο υπολογιστής να καταλάβεις αν ο σκληρός μπουταρει!

Δημοσ.

Βάλε το χέρι σου στο σκληρό όσο δουλεύει ο υπολογιστής να καταλάβεις αν ο σκληρός μπουταρει!

Δεν εχει σχέση ο σκληρός, αν δεν εχει σκληρό το συστημα εχεις εικόνα ως τα bios και μετά σε ενημερώνει για την έλλειψη σκληρού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...