xlapatsas4000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Θέλω να πάρω στην μικρή αδελφή το πρώτο της κινητό, όπως λέει και ο τίτλος ποιο από τα δυο να προτιμησω ; max budget 110 €
peter_pan Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά και ειδικά για μικρό παιδί, πήγαινε στο galaxy mini 2 λόγω του χαμηλού δείκτη SAR που έχει. Είχα παρόμοιο δίλημμα τα χριστούγεννα και ευτυχώς ο BritGreek είπε για το SAR και έκανε και την επιλογή πιο εύκολη. Πήραμε το galaxy mini 2 και δε το μετανιώσαμε καθόλου.Πολύ καλό για τα λεφτά του και ότι πρέπει για πρώτο smartphone.Επίσης λένε πως θα πάρει και αναβάθμιση σε Jelly bean σύντομα. Βέβαια δε ξέρω αν έχει βγει κάτι άλλο πιο καινούργιο και καλύτερο μέχρι τώρα σε αυτά τα λεφτά. Είπα απλά τη γνώμη μου σύμφωνα με την ερώτηση σου. 1
xlapatsas4000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά και ειδικά για μικρό παιδί, πήγαινε στο galaxy mini 2 λόγω του χαμηλού δείκτη SAR που έχει. Είχα παρόμοιο δίλημμα τα χριστούγεννα και ευτυχώς ο BritGreek είπε για το SAR και έκανε και την επιλογή πιο εύκολη. Πήραμε το galaxy mini 2 και δε το μετανιώσαμε καθόλου.Πολύ καλό για τα λεφτά του και ότι πρέπει για πρώτο smartphone.Επίσης λένε πως θα πάρει και αναβάθμιση σε Jelly bean σύντομα. Βέβαια δε ξέρω αν έχει βγει κάτι άλλο πιο καινούργιο και καλύτερο μέχρι τώρα σε αυτά τα λεφτά. Είπα απλά τη γνώμη μου σύμφωνα με την ερώτηση σου. και εγώ προς το galaxy "κλείνω" ευχαριστώ για την πληροφορία ! λετε αυτη η θηκη να ταιριαζει στο κινητο για να παρω και το κινητο απο αυτο το κατααστημα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα