Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδω και κανα χρονο Vodafone alacarte (το CU βολευει οσους θελουν πολλα λεπτα σε Vodafone) μιας και οσο ειχα παγιο αν και ηταν 30 ευρω δεν πληρωνα ποτε λιγοτερο απο 50 το μηνα.

Το συγκεκριμενο με εχει βολεψει παρα πολυ γιατι με 10 ευρω εχω 300 λεπτα ομιλιας προς ολους οποτε πολλες φορες περναει ο μηνας χωρις να βαλω αλλη καρτα. 

Το προβλημα ειναι το ιντερνετ. Υπαρχει κατι αντιστοιχο (με δωρεαν χρονο προς ολους) που να σου δινει και 500 ΜΒ το λιγοτερο για ιντερνετ?

Δημοσ.

αν εισαι φοιτητης στα βασικα ετη σπουδων παρε το cu φοιτητικο ? με 10 ευρω ανανεωση σου δινει 500 ΜΒ , νομιζω bonus ενω βαζεις το φοιτητικο 5 προγραμμα με 5 ευρω και εχεις προς ολους να καλεσεις και 200 ΜΒ ιντερνετ ..  Εκτος κ αν δεν εισαι φοιτητης :P

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω μια καλή λύση εκτός από το F2G είναι το Wind to ALL 50  με 35 ευρώ το μήνα σου δίνει 1000 λεπτά προς όλους, 100 sms προς όλους και 1GB  ίντερνετ. Είσαι καλυμμένος από παντού 

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω μια καλή λύση εκτός από το F2G είναι το Wind to ALL 50  με 35 ευρώ το μήνα σου δίνει 1000 λεπτά προς όλους, 100 sms προς όλους και 1GB  ίντερνετ. Είσαι καλυμμένος από παντού 

Πολύ καλό, αλλά αν δεν θες συμβόλαιο, f2g με 5€ για 1GB πιστεύω είναι το πλέον συμφέρον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...