Προς το περιεχόμενο

Motorola kai Anafores SMS

SirDuke

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exw to C350 kai apo o,ti vlepw den mporw na pairnw anafores gia ta sms pou stelnw. Exw kai allo ena motorola (nomizw v60 h' kati tetoio) kai ekei ta idia. Kserei kaneis tio ginetai k an energopoieitai kapws?

Δημοσ.

Αν εχεις Q βαζε πριν απο καθε μηνυμα που πας να γραψεις ενα ! και θα σου ερχεται μεσω του δικτυου αναφορα.

Κι οι αλλες εχουν αλλα δεν θυμαμαι τα συμβολα..

Δημοσ.

Καλα ντε μην τρελενεσαι!Αυτο το ειπα γιατι και στα παλια Ericsson που δεν υποστηριζαν αναφορα παραδοσης και εβαζες κατι γραμματα μπροστα απο καθε μηνυμα για να εχεις αναφορα χρεωνοσουνα.

Δημοσ.
exw to C350 kai apo o,ti vlepw den mporw na pairnw anafores gia ta sms pou stelnw. Exw kai allo ena motorola (nomizw v60 h' kati tetoio) kai ekei ta idia. Kserei kaneis tio ginetai k an energopoieitai kapws?

Αν έχεις Telestet χρησιμοποίησε την παλιά καλή και δοκιμασμένη μέθοδο, να γράφεις πριν από το μήνυμα *ΝΟΤ#. Όντως το C350 δεν υποστηρίζει αναφορά παράδοσης, το έχει και ένας φίλος μου και την ψάχναμε μέρες!! :roll:

Δημοσ.
Καλα ντε μην τρελενεσαι!Αυτο το ειπα γιατι και στα παλια Ericsson που δεν υποστηριζαν αναφορα παραδοσης και εβαζες κατι γραμματα μπροστα απο καθε μηνυμα για να εχεις αναφορα χρεωνοσουνα.

Eιδες πουθενα στο post μου να τρελαινομαι??????? :shock: :shock: :shock:

Η απαντηση μου ειναι ξεκαθαρη...επειδη τυγχανει να γνωριζω!

Δεν απαντω σε ενα χρηστη με το

νομιζω.

Φιλικα και χωρις τρελα... :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...