SirDuke Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2003 exw to C350 kai apo o,ti vlepw den mporw na pairnw anafores gia ta sms pou stelnw. Exw kai allo ena motorola (nomizw v60 h' kati tetoio) kai ekei ta idia. Kserei kaneis tio ginetai k an energopoieitai kapws?
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2003 Aπο οτι ξερω τα Μοτορολα δεν υποστηριζουν αναφορα παραδοσης οποτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα φιλε μου...
elteo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Αν εχεις Q βαζε πριν απο καθε μηνυμα που πας να γραψεις ενα ! και θα σου ερχεται μεσω του δικτυου αναφορα. Κι οι αλλες εχουν αλλα δεν θυμαμαι τα συμβολα..
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Μου φαινεται ομως οτι με αυτο το τροπο θα χρεωνεται την αναφορα σαν μηνυμα δεν νομιζω να τον συμφερει κατι τετοιο..
elteo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2003 Oχι βεβαια η υπηρεσια χρεωνεται ατελως!Την εχω τσεκαρει τουλαχιστο στην Q που εχω..
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Καλα ντε μην τρελενεσαι!Αυτο το ειπα γιατι και στα παλια Ericsson που δεν υποστηριζαν αναφορα παραδοσης και εβαζες κατι γραμματα μπροστα απο καθε μηνυμα για να εχεις αναφορα χρεωνοσουνα.
ghost110 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 exw to C350 kai apo o,ti vlepw den mporw na pairnw anafores gia ta sms pou stelnw. Exw kai allo ena motorola (nomizw v60 h' kati tetoio) kai ekei ta idia. Kserei kaneis tio ginetai k an energopoieitai kapws? Αν έχεις Telestet χρησιμοποίησε την παλιά καλή και δοκιμασμένη μέθοδο, να γράφεις πριν από το μήνυμα *ΝΟΤ#. Όντως το C350 δεν υποστηρίζει αναφορά παράδοσης, το έχει και ένας φίλος μου και την ψάχναμε μέρες!! :roll:
Spi_Nik Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 se vodafone xrisimopoieis to *# se cosmote *0# den xrewnwntai
elteo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Καλα ντε μην τρελενεσαι!Αυτο το ειπα γιατι και στα παλια Ericsson που δεν υποστηριζαν αναφορα παραδοσης και εβαζες κατι γραμματα μπροστα απο καθε μηνυμα για να εχεις αναφορα χρεωνοσουνα. Eιδες πουθενα στο post μου να τρελαινομαι??????? Η απαντηση μου ειναι ξεκαθαρη...επειδη τυγχανει να γνωριζω! Δεν απαντω σε ενα χρηστη με το νομιζω. Φιλικα και χωρις τρελα...
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2003 Μπραβο αγορι μου και εις ανωτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.