Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το DOOM σε ένα Pentium 60MHz αλλά όταν τρέχω το install.bat απλά δεν γίνεται τίποτε.

Δοκίμασα τα λειτουργικά συστήματα MS-DOS 6.22, 6, 5, 7, καθώς και το freeDOS. Επείσεις δοκίμασα αρχεία του doom από διάφορα site.

Στο dosbox σε άλλο υπολογιστή (από το μέλλον) με win7 λειτουργεί μια χαρά.

Τι μπορεί να κάνω λάθος. Μήπως ο υπολογιστής μου δεν σηκώνει το doom και θέλει αναβάθμιση; Οι ελάχιστες απαιτήσεις λένε για 486, αλλά στον 486 μου έχει χτυπήσει ο σκληρός. Όταν βρω λεφτά θα το πάω Στουρνάρη να μου το φτιάξουν.

ΥΓ. Η ερώτηση μου είναι σοβαρή, όντως προσπαθώ να το εγκαταστήσω σε έναν μουσειακό Η/Υ).

Δημοσ.

Λογικά θα έχει πρόβλημα να τρέξει το deice,δοκίμασε να αντιγράψεις τα αρχεία που δημιουργήθηκαν με το dosbox στον δίσκο του παλιού Η/Υ

Δημοσ.

Το σκέφτηκα αλλά το drobox δημιουργεί και ένα αρχείο 4ΜΒ που δεν χωράει σε δισκέτα. Δεν μπορώ να το μεταφέρω.

Επίσης αν τρέξω κατευθείαν το αρχείο DEICE.ΕΧΕ βγάζει error "vide error2 by Id Software"

Δημοσ.

Πω πω,μόνο με δισκέτες κάνεις μεταφορές, ε;; (πίκραααααα )

Αν μιλάς για το doom1_2r.EXE δεν χρειάζεται,βασικά το deice φτιάχνει αυτό το αρχείο από τα άλλα και αυτό είναι που αποσυμπιέζεται 

και βγάζει όλα τα άλλα,κανονικά αυτό σβήνεται από το bat.

Δημοσ.

Όχι, το DOOM1.WAD που δημιουργεί είναι 4ΜΒ. Κατάφερα πάντως να εγκαταστήσω Wolfenstein 3D αλλά θέλω το DOOM :(

Δημοσ.

Α ναι τα αρχεία για τα «επίπεδα», μπες στο install.bat και σβήσε την πρώτη γραμμή που λέει @ECHO OFF ,μπορείς να το και από τα windows αυτό με δεξί κλικ και επεξεργασία,για να δούμε αν και τι μήνυμα λάθους βγάζει.

• Like 1
Δημοσ.

Τα κατάφερα. Έκανα αυτό που μου είπες ξωτικό και ανακάλυψα ότι το install.bat είχε μέσα αλαμπουρνέζικα. Παρόλο που είχα αντιγράψει τα αρχεία σε πολλούς φακέλους από διαφορετικές πηγές στο net ήταν όλα αλαμπουρνέζικα. Ενώ στο win PC μου ήταν μια χαρά. Και αποφάσισα να αρχίσω από το ποιο εύκολο, να αλλάξω δισκέτα, και έπιασε.

Γι αυτό δεν συμπαθούσα ποτέ τις δισκέτες, εκτός του ότι δε χώραγαν τίποτε λειτουργούσαν όποτε είχαν όρεξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...