Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εβαλα στο hp probook 4330s ενα ultrabay Με εναν hdd μεσα στην θεση του dvd.Εχω το εξυ προβλημα που δεν ξερω αν λυνετε...Οταν μπενω με τον κυριο δισκο ssd στα windows 8 και θελω να κλεισει ο υπολογιστης η να κανει restart δεν κανει η κανει μετα απο παρα πολυ ωρα.Οταν βαλω στην θεση του το dvd rw ο υπολογιστης δουλευει αψογα.Eκανα update bios drivers sata και γενικα σε ολα με κανενα αποτελεσμα.Δεν με ενδιαφερει να εποικοινωνουν μεταξυ τους οι δισκοι και να εποικοινωνουν ακομα καλητερα αλλα θελω να λυθει το προβλημα αν γινετε.Εκανα τραμπα τον ssd με  τον hdd ο ssd με το ζωρι εμπενε στα windows.Tωρα τον εβαλα κανονικα με το dvd rw και δουλευει κανονικα.Στο bios εχω κανει οτι ριθμησεις μπορει να φτεει αλλα καμια ελπιδα.Μονο μερικες φορες οταν το ποιανει σβυνει κανονικα αλλα μετρημενες στα δακτυλα...Οι δισκοι ωλεπονται κανονικα υποψην.Καμια ιδεα?

Δημοσ.

φιλε ο hdd εχει δουλεψει πολυ λιγες ωρες και ειναι wd black scorpion 320gb και ο ssd ειναι μια χαρα crucial m4 128gb

Δημοσ.

φιλε ο hdd εχει δουλεψει πολυ λιγες ωρες και ειναι wd black scorpion 320gb και ο ssd ειναι μια χαρα crucial m4 128gb

το έχεις σκεφτεί να πάρεις μια θηκούλα για τον black caviar να ξεμπερδεύεις;;

και να έχεις και το dvd επάνω.

μέσω bios μήπως πρέπει να κάνεις κάποια ρύθμιση για τους σκληρούς;;

**το λάπτοπ σου έχει ένα σύστημα HP 3D DriveGuard που σε περίπτωση πέσει να προστατέψει τον σκληρό σου.

μήπως εκεί υπάρχει πρόβλημα λέω εγω τώρα;

Δημοσ.

Οχι κανενα απολυτος προβλημα δεν εχει ολα δουλευουν ρολοι μωλις βγαλω τον δευτερο σκληρο.Μωλις το κλεινω κλεινει ο εξτρα δισκος που εχω βαλει και παραμενει ανοικτω με μαυρη οθονη.Μωλις το αποσυνδεσω ολα καλα.

Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Οχι κανενα απολυτος προβλημα δεν εχει ολα δουλευουν ρολοι μωλις βγαλω τον δευτερο σκληρο.Μωλις το κλεινω κλεινει ο εξτρα δισκος που εχω βαλει και παραμενει ανοικτω με μαυρη οθονη.Μωλις το αποσυνδεσω ολα καλα.

απο την διαχείρηση ενέργειας δεν γίνεται τπτ;

"κουφά" πράγματα απο την Hp

Δημοσ.

Δοκίμασε ένα firmware update σε SSD και HDD και δοκίμασε να βάλεις άλλον HDD στο caddy για να αποκλείσουμε την περίπτωση της ασυμβατότητας. Προσωπικά ψηφίζω μαλάκυνση στο HP, ούτε το πρώτο είναι ούτε το τελευταίο HP που έχει design flaws...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον εβαλα αλλον δισκο δουλεψε σωστα και λεω να το τεσταρω να βαλω να παιζει μουσικη απο το ultrabay και να το κλεισω και δεν εκλεισε το λαπτοπ παλη και απο εκεινη την στιγμη δεν κλεινει γενικα.Εβγαλα το ultrabay και κανονικα δουλεψε και τον ξαναεβαλα παλη και δεν τον εβλεπε καν.Εβαλα το dvd rom bootara 1-2 φορες και εβαλα τον σκληρο παλη και δουλευει κανονικα.Ειναι λες και αμα το παθει μια φορα μπερδευετε και δεν κλεινει με τπτ...Πως το εξηγειτε αυτο?

Δημοσ.

λοιπον εβαλα αλλον δισκο δουλεψε σωστα και λεω να το τεσταρω να βαλω να παιζει μουσικη απο το ultrabay και να το κλεισω και δεν εκλεισε το λαπτοπ παλη και απο εκεινη την στιγμη δεν κλεινει γενικα.Εβγαλα το ultrabay και κανονικα δουλεψε και τον ξαναεβαλα παλη και δεν τον εβλεπε καν.Εβαλα το dvd rom bootara 1-2 φορες και εβαλα τον σκληρο παλη και δουλευει κανονικα.Ειναι λες και αμα το παθει μια φορα μπερδευετε και δεν κλεινει με τπτ...Πως το εξηγειτε αυτο?

Εξηγησεις:

- Put the blame on ultrabay

- Put the blame on Windows

- Put the blame on HP

Σε HP με (παρομοιο) προβλημα, το μονο που βοηθησε, ηταν: να εγκατασταθουν Windows, εξαρχης

στον SSD + με τον ετερο δισκο επανω. 'Οποτε μετα, αλλαζε το configuration αυτο, υπηρχαν θεματα!

Δηλαδη, τροπω τινα, το "παντρευεσαι" ετσι και δεν το αλλαζεις. ['Η ξαναεγκαταστασεις λειτουργικου..] 

Δημοσ.

νομίζω οτι κάτι παίζεται με τα ρεύματα και για αυτο σκαλώνει και το υπολοιπο pc... ΔΥστυχώς δε πιστεύω οτι υπάρχει σωτηρια αλλα αν εχεις τη δυνατότητα δοκίμασε ένα ακόμα bay...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...