plpapadopoulos Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Γεια σας παιδια,θελω μια βοηθεια για την αγορα νεου λαπτοτ. Εχω εδω και 5 χρονια ενα Turbo -x INTEL® PENTIUM ® dual CPU T 2390 1.86GHz1.87GHz 2GB Εγκαταστημενη μνημη 2GB ,32ΒΙΤ ΜΕ ΤΑ WINDOWS 7 και ολα αυτα τα χρονια δουλευει τελεια και μια φορα μονο εβγαλε προβλημα και επειδη επεσα πανω coca cola και στεγνωθηκε με πιστολακι . Οποτε ψαχνω σιγουρα κατι καλυτερο απο αυτα τα χαρακτηριστικα γιατι πολλα πια προγραμματα δεν τα σηκωνει ή κλαταρει συνεχεια το adobe flash στο ιντερνετ,υπερθεμαινετε πολυ βουιζει συνεχεια κολλαει καποιες στιγμες..αλλα ολα αυτα με χρονια συχνη και απαιτητικη χρηση. Λογω ελλειψης μετρητων και χωρις την δυνατοτητα να βγαλω εκκαθαριστικο και γενικα οχι σχεσεις με τραπεζες βρηκα μεσω γνωστων να πουλαει καινουργιο lenovo μονο επειδη δεν εχω παει να το δω απο κοντα εχω μενα ενα χαρτι που γραφει B470e και Β570e δεν ξερω ουτε χαρακτηριστικα ουτε ποιο απο τα δυο ειναι και η τιμη που μας ειπε ειναι 480Ε αλλα σε δοσεις χωρις χαρτια με εγγυηση 2 ετων.Γιαυτο και ενδιαφερομαι αλλιως θα επαιρνα ενα tubo x παλι να ηρεμησω για αλλα 5 χρονια.. Αυριο παντως θα μαθω ποιο ειναι και τι χαρακτηριστικα εχει.. Οι απαιτησεις που χρειαζομαι σε ενα λαπτοτ ,επειδη εργαζομαι ως dj να σηκωνει συγχρονως 4 μηχανηματα και να ειναι γενικα γρηγοροτερο απο αυτο το λαπτοπ που ηδη εχω .Και επισης τι γνωμη εχετε γιαυτο το λαπτοπ και γενικα τα lenovo μεχρι σημερα νομιζα πως ειναι αμερικανικα αλλα τελικα ειναι κινεζικα??? ΥΓ:Αν υπαρχουν και αλλα κατω τον 500 Ε. καλα λαπτοτ αν μπορειτε να μου τα πειτε ισως μπορεσω ν τα αγορασω αργοτερα Ευχαριστω! Καλώς ήρθες στο forum. Η Lenovo είναι το τμήμα της Αγγλικής IBM που αποσπάστηκε από τον όμιλο (εφόσον η IBM ασχολείται πλέον μόνο με την κατασκευή και υποστήριξη Mainframes και Software). Η επονομαζώμενη Γαλάζια Κυρία λοιπόν, άφησε το τμήμα στην Κινεζική Lenovo. Ποτέ δεν ήταν Αμερικάνικη. Στα Lenovo ειδικά ό,τι πάρεις σε ThinkPad, φημίζεται για την αξιοπιστία του και την ποιότητά του. Για κάτω από 500 ευρώ σε κάτι τέτοιο λοιπόν, υπάρχει η λύση μονόδρομος και είναι το Lenovo ThinkPad L520. To L520 ακόμα και stock στα χαρακτηριστικά του, θα σου σηκώνει άνετα και σταθερά Traktor Pro 2.6 (φαντάζομαι γι αυτό μιλας για τα 4 decks). Αν θές γκαζάκι στο σύστημά σου, με την εξής σειρά, αναβαθμίζεις σε SSD, RAM, Επεξεργαστή, όποτε έχεις λεφτά κι ανάλογα με τις ανάγκες σου. Είναι ένα πολύ ωραίο και τίμιο μηχάνημα που θα σε βγάλει για χρόνια και θα αποδειχτεί εργαλείο δουλειάς (χώρια το ότι θα το κάνεις απόσβεση για πλάκα αν πληρώνεσαι ως DJ).
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 απο τι στιγμή που έχει πέσει κοκα κόλα.. δεν ξέρεις που έχει περάσει κιόλας .. επίσης λές οτι δεν παίζουν όλες οι USB .. πάς για καινούργιο και ξεμπερδευέις..νομίζω τα έβγαλε τα λεφτά του 5 χρόνια το Χ να δώσεις λεφτά σε ενα τέτοιο μηχάνημα δεν νομίζω οτι συμφέρει..βέβαια αν δεν εχω και οπτική επαφή δεν μπορώ να κρίνω σίγουρα ..
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μενει κανεις θεσσαλονικη να με βοηθησει ?? Δεν ξερω κανεναν γνωστη του θεματος αρα μονο τεχνικος θα με εσωζε οποτε επανερχομαι στην αγορα νεο λαπτοπ. Μηπως υπαρχει καποια λυση τουλαχιστον να φτιαξω τον ηχο μου και να μην βουιζει τοσο πολυ?? Ο ηχος που αναφερεις κατα 95% ειναι θεμα εγκαταστασης των σωστων drivers & παραμετροποιησης ιδιοτητων (καρτας) ηχου, μεσα απο τα ιδια τα Windows Πολυ δυσκολο να σου εχει χαλασει/καει [!] και η καρτα ηχου του φορητου σου...
filh Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ευχαριστω καλως σας βρηκα ! Αναμεσα απο το Notebook Dell Inspiron 3521 Με Επεξεργαστή CORE I3-3227U 3ης Γενιάς, προχωρημένο σχεδιασμό και 2 Χρόνια Εγγύηση Next Business Day | COSMODATA και αυτο Lenovo ThinkPad L520 προτεινεις το δευτερο απ'οτι καταλαβα.Και νομιζω προς τα εκει κλεινω και εγω για Lenovo. Φυσικα και traktor pro !! Τωρα που μου λες για αναβαθμιση για αργοτερα δεν εχω προβλημα τωρα δεν εχω τα χρηματα για κατι παραπανω, αργοτερα θα ειναι δυνατον να εχω, αλλα ,δεν μπορω να λειτουργησω με το συγκεκριμενο πια δεν σηκωνει τις απαιτησεις μου! Τι ειναι ομως το SSD RAM επεξεργαστης αυτα δεν ειναι καλα απο μονο τους ?(με χαλαει λιγο ο το intel dual core γιατι αυτο εχω και τωρα και αν σκεφτω + τον ειδικο μηπως θα ειναι μεγαλο το badget που θα χρειαστω ??
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 απο τι στιγμή που έχει πέσει κοκα κόλα.. δεν ξέρεις που έχει περάσει κιόλας .. επίσης λές οτι δεν παίζουν όλες οι USB .. πάς για καινούργιο και ξεμπερδευέις..νομίζω τα έβγαλε τα λεφτά του 5 χρόνια το Χ να δώσεις λεφτά σε ενα τέτοιο μηχάνημα δεν νομίζω οτι συμφέρει..βέβαια αν δεν εχω και οπτική επαφή δεν μπορώ να κρίνω σίγουρα .. Το προβλημα ειναι βασικα, πως δεν γνωριζει, αλλιως τα Turbo-x αναβαθμιζονται, μη τα ξαναγραφω. Π.χ. cpu upgrade, κάνεις με 25ευρω, σιγα το εξοδο, οσο για τον καθαρισμο και σωστη εγκατασταση λειτουργικου και προγραμματων, αυτο ειναι κατι που θα ξαναβρει μπροστα & στο επομενο λαπτοπ..!
filh Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ο ηχος μου χαλασε μετα την εγκατασταση του windows 7 πριν ηταν μια χαρα αρα δεν εχει καει κατι μεσα !και επισης επειδη χρησιμοποιω μεσα απο το traktor εξωτερικη καρτα ηχου με τα ηχεια μου 5.1 ο ηχος ακουγεται μια χαρα .Ομως οταν την βγαζω και εχω τα ηχειακια του λαπτοπ ακουγεται σαν να γρατσουναει εχω ψαξει πολλοι τα drivers εχω κατεβασει και ειδικα προγραμματα που βρισκουν τα drivers αλλα δεν εχει διορθωθει το προβλημα.Υπαρχει καποιος τροπος να μαθω ποια ειναι τα σωστα drivers που χρειαζομαι?
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Ευχαριστω καλως σας βρηκα ! Αναμεσα απο το Notebook Dell Inspiron 3521 Με Επεξεργαστή CORE I3-3227U 3ης Γενιάς, προχωρημένο σχεδιασμό και 2 Χρόνια Εγγύηση Next Business Day | COSMODATA και αυτο Lenovo ThinkPad L520 προτεινεις το δευτερο απ'οτι καταλαβα.Και νομιζω προς τα εκει κλεινω και εγω για Lenovo. Φυσικα και traktor pro !! Αν δεν ηταν o Cosmodatοφόβος [ ] θα σου προτεινα το Dell. Ο ηχος μου χαλασε μετα την εγκατασταση του windows 7 πριν ηταν μια χαρα αρα δεν εχει καει κατι μεσα !και επισης επειδη χρησιμοποιω μεσα απο το traktor εξωτερικη καρτα ηχου με τα ηχεια μου 5.1 ο ηχος ακουγεται μια χαρα .Ομως οταν την βγαζω και εχω τα ηχειακια του λαπτοπ ακουγεται σαν να γρατσουναει εχω ψαξει πολλοι τα drivers εχω κατεβασει και ειδικα προγραμματα που βρισκουν τα drivers αλλα δεν εχει διορθωθει το προβλημα.Υπαρχει καποιος τροπος να μαθω ποια ειναι τα σωστα drivers που χρειαζομαι? Διαγνωση εξ αποστασεως (sic) αντιλαμβανεσαι οτι δεν ειναι το ιδανικοτερο...
filh Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ΤheDevilMayCare Τι πληροφοριες χρειαζεσαι να σου πω για να με βοηθησεις για τα drivers και τι εννοεις cosmadato φοβος δεν εχει εγγυηση-ασφαλεια? Εξηγησε μου τελικα πιο προτεινεις? cpu δεν ηξερα οτι ειναι τοσο φθηνα θα παω απο το πλαισιο να το κανω τα υπολοιπα εφοσον πρεπει να τα ξερω πως μπορω τα μαθω για να μην ξαναφτασει το λαπτοπ μου στο αμην.... Αυτοι την στιγμη ειναι ανοιχτο μονο το browser μου και το Ιοbit μου λεει πως χρησιμοποιω CPU 22%με 30% και μνημα RAM 55% αυτο ειναι φυσιολογικο??
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ΤheDevilMayCare Τι πληροφοριες χρειαζεσαι να σου πω για να με βοηθησεις για τα drivers και τι εννοεις cosmadato φοβος δεν εχει εγγυηση-ασφαλεια? Εξηγησε μου τελικα πιο προτεινεις? cpu δεν ηξερα οτι ειναι τοσο φθηνα θα παω απο το πλαισιο να το κανω τα υπολοιπα εφοσον πρεπει να τα ξερω πως μπορω τα μαθω για να μην ξαναφτασει το λαπτοπ μου στο αμην.... Αυτοι την στιγμη ειναι ανοιχτο μονο το browser μου και το Ιοbit μου λεει πως χρησιμοποιω CPU 22%με 30% και μνημα RAM 55% αυτο ειναι φυσιολογικο?? Με τον Cosmodata εφαρμοζω το γνωστο "μακρια & αγαπημενοι"... Εκτος και αναλαμβανει πραγματι τα παντα η Dell @ εγγυηση του: Εγγύηση με την Υπηρεσία Next Business Day που σημαίνει ότι η Εταιρία Dell αναλαμβάνει να έρθει Χώρο σας την επόμενη εργάσιμη μετά την Σχετική Ειδοποίηση από εσάς. To Dell θα επαιρνα λογω i3-ivy-ulv-τα παντα ολα cpu, το Lenovo λογω αναλυσης οθονης. Ασχετο, αν ηταν κυριως για djing-μεταφορα, θα τσεκαρα και μικροτερα: 13.3" και 14"αρια! Cpu για upgrade, βρισκονται απο 15 (!) ευρω, μα αυτα οταν καποιος το κανει μονος του Τελος, cpu usage & ram usage που αναφερεις, ναι μπορει να ειναι μια χαρα φυσιολογικα. 1
filh Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Eυχαριστω φιλοι για ολες τις απαντησεις που ελαβα ,με κατατοπισατε τωρα θα ψαξω ολα αυτα που μου ειπατε και θα σας πω τελικα που κατεληξα !! Αν βρω κατι νεο ισως κανω ενα γκαλοπ για τις μαρκες ευχαριστω και παλι!! Καλη συνεχεια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα