Προς το περιεχόμενο

S4 Μόνο κεφαλαία στα SMS !


Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από stormrain,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο νέο S4 τα Ελληνικά είναι μόνο κεφαλαία .... Καμιά ιδέα ? παντού αλλού υπάρχουν μικρά εκτός από τα SMS...

 

Δημοσ.

Και μικρα να τα εγραφε μονο κεφαλαια στελνονται στους 160 χαρακτηρες. Ειναι θεμα κωδικοποιησης. Αυτο ειναι καλο σημάδι. Πολλες φορες γραφουν με μικρα σε μερικα τηλεφωνα και υποθετουν ότι εχουν 160 χαρακτηρες αλλα χρεωνονται 2 και 3 sms την φορα.

Δημοσ.

Αυτό δέν με πειράζει , το όριο των 160 χαρακτήρων... Γιατί να μήν έχει και μικρά , δέν στέκει !!!

Δημοσ.

Γιατί να τα στείλει κεφαλαία ? Το Note 2 που είχα έγραφε και έστελνε μικρά !! Είναι θέμα συσκευής ? 



Δεν ξέρω αν η λύση είναι μέσα από κάποιον launcher , που θα έχει και smileys κλπ.

  • Moderators
  • Λύση
Δημοσ.

Kαπου στα settings των μηνυματων θα δεις κατι του στυλ Ιnput Mode. Ειναι τικαρισμενη μια επιλογη, εσυ νομιζω πρεπει να επιλεξεις το Unicode.

  • Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι αν τα θες μικρα, θα πέσει το οριο στο 60 ή 70 από 160. καπου εκει. Αν σε καλύπτει κανε αυτο που λεει ο φίλος παραπάνω.

Δημοσ.

Τα μενού έχουν αλλάξει... setting μονο για sms στο S4 δέν υπάρχουν και στις ρυθμίσεις εισαγωγής δέν έχει τίποτα . Η πλάκα είναι 

μόνο στα Ελληνικά , σε ότι άλλο θέλεις έχει μικρά !!!

  • Moderators
Δημοσ.

Τα μενού έχουν αλλάξει... setting μονο για sms στο S4 δέν υπάρχουν και στις ρυθμίσεις εισαγωγής δέν έχει τίποτα .

Kατσε, αν ανοιξεις την εφαρμογη Messaging (ή οπως την εχει το S4) και πατησεις το κουμπακι μενου δεν κανει τιποτα?

Δημοσ.

Τελικά έκανα επανεκκίνηση και το μενού με το αριστερό αφής ενεργοποιήθηκε και με unicode ενεργοποιηθηκε !!!

 

Thanks !!!

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...