Cowboy Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 συμφωνώ... Εφοσον ομως δεν την έχουν ήδη κανει βιδες και δεν εχουν πεταξει το Tracker στο σπιτι κανενος ταλαίπωρου στον ασπρόπυργο (οποιαδήποτε ομοιότητα με την πραγματικότητα, τυχαια..) food for thought To GPS tracker που εχω με ενημερωνει στο κινητο μεσα σε δευτερολεπτα αν κουνιθει το η μηχανη μου και το αμαξι μου. Οποτε δεν υπαρχει τετοιος κινδυνος. Επισης για να το κανουν βιδες λιγες ωρες μετα την κλοπη, κατι το οποιο δεν συνηθιζεται, πρεπει να το πανε και σε καποιο καταλληλο μερος, το οποιο και εγω θα εχω καταγραφημενο, οπως και ολη την διαδρομη που εκαναν. Και δευτερων οι πιθανοτητες να βρουν το GPS ειναι πολυ λιγες ακομα και αν την κανουν βιδες τη μηχανη, αν δεν ξερουν οτι της εχω GPS. Το GPS που εχω στη μηχανη εχει μεγεθος ισα με 2 σπιρτοκουτα, και μπορει να λειτουργησει 2-3 μερες χωρις ρευμα απο τη μηχανη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 το ξέρω φίλε μου, εχω και εγω τετοια συστηματα αλλα το θέμα ειναι οτι αν θέλουν να στο φάνε υπάρχουν δεκαδες τρόποι... Είναι απλά να μη σε βαλουν στο μάτι... Εγω εχω τρακερ και πιο μικρο απο σπιρτόκουτο που δουλευει με κυψέλες (στην περίπτωση που παρεμβάλουν στο GPS) το οποίο μάλιστα το πήρα αλλα δε μου χρειαστηκε τελικα και κάθεται πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Και το δικο μου εχει και 3G, με καρτουλα Vodafone.Η διαφορα ειναι οτι χωρις το GPS αν μου το κλεψουν δεν υπαρχει (σχεδον) καμια πιθανοτητα να τη βρω. Ενω με το GPS η πιθανοτητα να τη βρω ειναι πολυ μεγαλη.Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν τροποι να την κλεψουν, τα παντα γινονται, το θεμα ειναι οτι τωρα οι πιθανοτητες να καταφερουν να μου την κλεψουν ειναι ελαχιστες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroszekis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 To GPS tracker που εχω με ενημερωνει στο κινητο μεσα σε δευτερολεπτα αν κουνιθει το η μηχανη μου και το αμαξι μου. Οποτε δεν υπαρχει τετοιος κινδυνος. Εγω εχω τρακερ και πιο μικρο απο σπιρτόκουτο που δουλευει με κυψέλες (στην περίπτωση που παρεμβάλουν στο GPS) το οποίο μάλιστα το πήρα αλλα δε μου χρειαστηκε τελικα και κάθεται πλέον... Σε τι τιμές κυμαίνονται αυτά τα μηχανήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Σε τι τιμές κυμαίνονται αυτά τα μηχανήματα;Εξωτερικό απο 15/25 αναλογα το μοντελο. Ελλάδα 100+ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambroszekis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Εξωτερικό απο 15/25 αναλογα το μοντελο. Ελλάδα 100+ Υπάρχει κάποιο λίνκ απο ηλεκτρονικό κατάστημα ή σχετικό θέμα εδώ στο φόρουμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Υπάρχει θέμα στα gadgets και στα GPS. Ψάξε κ στο ebay GPS tracker κ θα βρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα