Προς το περιεχόμενο

Ασφάλειες ΜΟΤΟ που να καλύπτουν κλοπή

maxdore217

Προτεινόμενες αναρτήσεις

συμφωνώ... Εφοσον ομως δεν την έχουν ήδη κανει βιδες και δεν εχουν πεταξει το Tracker στο σπιτι κανενος ταλαίπωρου στον ασπρόπυργο (οποιαδήποτε ομοιότητα με την πραγματικότητα, τυχαια..)

food for thought

To GPS tracker που εχω με ενημερωνει στο κινητο μεσα σε δευτερολεπτα αν κουνιθει το η μηχανη μου και το αμαξι μου. Οποτε δεν υπαρχει τετοιος κινδυνος.

Επισης για να το κανουν βιδες λιγες ωρες μετα την κλοπη, κατι το οποιο δεν συνηθιζεται, πρεπει να το πανε και σε καποιο καταλληλο μερος, το οποιο και εγω θα εχω καταγραφημενο, οπως και ολη την διαδρομη που εκαναν.

Και δευτερων οι πιθανοτητες να βρουν το GPS ειναι πολυ λιγες ακομα και αν την κανουν βιδες τη μηχανη, αν δεν ξερουν οτι της εχω GPS. Το GPS που εχω στη μηχανη εχει μεγεθος ισα με 2 σπιρτοκουτα, και μπορει να λειτουργησει 2-3 μερες χωρις ρευμα απο τη μηχανη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το ξέρω φίλε μου, εχω και εγω τετοια συστηματα αλλα το θέμα ειναι οτι αν θέλουν να στο φάνε υπάρχουν δεκαδες τρόποι... Είναι απλά να μη σε βαλουν στο μάτι...

Εγω εχω τρακερ και πιο μικρο απο σπιρτόκουτο που δουλευει με κυψέλες (στην περίπτωση που παρεμβάλουν στο GPS) το οποίο μάλιστα το πήρα αλλα δε μου χρειαστηκε τελικα και κάθεται πλέον...

Και το δικο μου εχει και 3G, με καρτουλα Vodafone.

Η διαφορα ειναι οτι χωρις το GPS αν μου το κλεψουν δεν υπαρχει (σχεδον) καμια πιθανοτητα να τη βρω. Ενω με το GPS η πιθανοτητα να τη βρω ειναι πολυ μεγαλη.
Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν τροποι να την κλεψουν, τα παντα γινονται, το θεμα ειναι οτι τωρα οι πιθανοτητες να καταφερουν να μου την κλεψουν ειναι ελαχιστες.

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

To GPS tracker που εχω με ενημερωνει στο κινητο μεσα σε δευτερολεπτα αν κουνιθει το η μηχανη μου και το αμαξι μου. Οποτε δεν υπαρχει τετοιος κινδυνος.

Εγω εχω τρακερ και πιο μικρο απο σπιρτόκουτο που δουλευει με κυψέλες (στην περίπτωση που παρεμβάλουν στο GPS) το οποίο μάλιστα το πήρα αλλα δε μου χρειαστηκε τελικα και κάθεται πλέον...

Σε τι τιμές κυμαίνονται αυτά τα μηχανήματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...