Προς το περιεχόμενο

Ασφάλειες ΜΟΤΟ που να καλύπτουν κλοπή

maxdore217

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα, θα ήθελα να μου πείτε μερικές ασφάλ. εταιρίες για μοτοσυκλέτα  600++ κυβικά που να έχουν κλοπή. 

Βρήκα-Έχω την Anytime αλλά ψάχνω μήπως υπάρχουν εναλλακτικές με παρόμοιες καλύψεις και οικονομικότερες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαβαζω για anytime /chartis και υδρογειος ειναι οικονομικες ~400ε για ~800cc

ολικη πρεπει να χουν για μερικη παιζει να μην εχουν και καθολου.

Μερική δεν έχει καμία φίλε kage το έψαξα λίγο και απ'όσο είδα καλύτερη τιμή είναι αυτή που έχω στην anytime τώρα chartis βλέπω ότι είναι group AIG και είναι φαρμακείο λογικά .  Ιντεραμερικαν είναι η ίδια με anytime μόνο που είναι ακριβότερη 380€  μου βγαίνει για xt660r

Aν έχει κανείς κάποια άλλη πχ την υδρόγειος δεν το ήξερα ότι έχει και κλοπή θα της ρίξω μια ματιά να πως τα πάει στο οικονομικό!

Max, είτε AIG είτε Chartis το ίδιο είναι, μόνο το όνομα άλλαξε πάλι στον παλιό (AIG).

Έχω AIG, με πολλές καλύψεις & κλοπή για 600άρι και είναι γύρω στα 200€/6μηνο.

Είναι λίγο παραπάνω από το ποσό που λέω να δώσω και η anytime τώρα που το έψαξα πάνω κάτω τα ίδια δίνει από καλύψεις .

Η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ δεν είδα πουθενά να έχει για μοτο.. μπορεί κάποιος να ποστάρει το λινκ ή είναι μόνο από πρακτορεία? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο που διαβαζα ειναι οτι καποιες απο αυτες αποζημιωνουν το 100% της τρεχουσας αξιας ειτε το 75%

(σαν μεταχειρισμενο μ.ο. μοτοτριτη+car.gr)

καθε χρονο αν δεν γινετε αναπροσαρμογη στο ασφαλιζομενο ποσο να ζητατε εσεις την μειωση.

Επεξ/σία από kage

Αυτό ισχύει .. αυτή που έχω τώρα δίνει 100% αλλά αν έρθει εκείνη η ώρα θα βρούνε άλλες λαλακίες να που ότι το μηχανάκι είναι ασφαλισμένο 3 χρόνια στα ίδια λεφτά και έχει πέσει η αξία του και θα σου δώσουμε ~τόσα!

Η ιντερσαλόνικα έχει για κλοπή?

Chartis & Interamerican μόνο για κλοπή moto.

Να σημειώσω πως ακολουθούνε διαφορετική πολιτική στην αποζημίωση.

Η Chartis σε αποζημιώνει με ποσοστό του μέσου όρου τρέχουσας τιμή μεταχειρισμένου.

Αυτό το ποσό βγαίνει από τις αγγελίες έντυπες & online.

Η Interamerican σε αποζημιώνει στο 100% της τρέχουσας τιμής μεταχειρισμένου,

κατά κανόνα σε υψηλότερο ποσό από την Chartis, εξού και τα υψηλότερα ασφάλιστρα.

Επίσης έχεις την δυνατότητα να δηλώσεις το επιθυμητό ποσό και ανάλογα προσαρμόζονται τα ασφάλιστρα.

Αυτό γίνεται κατόπιν φωτογράφισης της moto για αξεσουάρ/extra από πραγματογνώμονα στο χώρο σου.

Και στις 2 τα ασφάλιστρα αναπροσαρμόζονται κάθε εξάμηνο/χρόνο ανάλογα με την τρέχουσα μτχ τιμή της moto σου.

Σε περίπτωση κλοπής θα πρέπει να δηλωθεί επίσημα στις αρχές, να περάσουν 45 ημέρες και εφόσον δεν βρεθεί η moto σου

αποζημιώνεσαι με ότι έχεις συμφωνήσει.

Η συμφωνία είναι για ολική κλοπή και στις 2. Αν σου κλέψουν  π.χ. τους καθρεύτες ή την μάσκα δεν δικαιούσαι αποζημίωση.

Αν σου κλέψουν όλη τη moto και αφήσουν την μπροστινή ρόδα κλειδωμένη σε κολώνα πάλι δεν δικαιούσαι αποζημίωση. 

Αυτά ισχύανε μέχρι πριν μερικούς μήνες που ασφαλίστηκα τελευταία φορά.

Αν έχει αλλάξει κάτι ας ενημερώσουν οι επόμενοι.

Ρώτα και στις 2 και πράξε ότι κρίνεις συμφέρον.

p.s. Ένα ακόμα που πρέπει να τσεκάρεις, είναι τα συμβεβλημένα συνεργεία σε περίπτωση ατυχήματος. 

/sc

όλα λίγο πολύ γνωστά αυτά ! το θέμα που ρώτησα είναι αν υπάρχει καμία άλλη εταιρία γιατί αν διαστήματα αλλάζουν πολλά σε αυτόν τον κλάδο ,αλλά απ΄ότι έψαξα και διαπίστωσα (ΔΕΝ) .

Υ.Γ.

Aν σου κλέψουν την μηχανή και μένει η ρόδα (την βγάζεις και αυτή και μετά πας ασφάλεια ) για να την δηλώσεις !

Γενικά μακάρι να υπήρχε μερική στις μηχανές ( αλλά δεν είναι τόσο χαζή να κάνουν κάτι τέτοιο ) ένα σορό μικρό κλοπές γίνονται για ανταλλακτικά ( και μερικές φορές είναι και ακριβές αν σου πάρουν πχ την μάσκα μπροστά

• 7 μήνες μετά...

Απλα να σημειώσω, Αν σου κλεψουν την μηχανη και αφησουν μια ροδα, τοτε αποζημιώνεσαι.

Η ασφαλεια κλοπης ισχυει για το πλαισιο της μηχανης/κινητηρα (αν σου κλεψουν τα παντα και αφησουν το πλαισιο με αριθμο πλαισιο της αδειας κυκλοφορίας σου τοτε δεν παιρνεις μια).

Αν μεινει η ροδα και σας πουν δεν σας πληρωνουν τοτε ρωτηστε, "πως αποδεικνύεται οτι η ροδα ειναι δικια μου? το μονο πραγμα που εχει σειριακο αριθμο ειναι το πλαισιο, και ο κινητηρας αν δεν εχει γινει αλλαγη του"

• 3 μήνες μετά...

Καλησπέρα και από μένα, σκέφτομαι να κάνω στο σκούτερ μου μιας και είναι καινούργιο την εν λόγο ασφάλεια. 

Τα ασφάλιστρα είναι όντως πολύ ακριβά. Η ιντεραμερικαν ασφαλίζει για το 100% ακόμα ή έχει αλλάξει αυτό? 

Αξίζει μια τέτοια ασφάλεια κατά την άποψη σας ή δημιουργούνται άλλα θέματα με τις ασφαλιστικές μετά? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φιλε δες και την επιλογη GPS tracker. Με ενα καλο GPS σωστα εγγατεστημενο και κρυμμενο ειναι σχεδον αδυνατον να χασεις τη μηχανη/αμαξι σου. Εγω αυτο εχω κανει, αν μου την κλεψουν απλα θα παω και θα την παρω πισω.

Φιλε δες και την επιλογη GPS tracker. Με ενα καλο GPS σωστα εγγατεστημενο και κρυμμενο ειναι σχεδον αδυνατον να χασεις τη μηχανη/αμαξι σου. Εγω αυτο εχω κανει, αν μου την κλεψουν απλα θα παω και θα την παρω πισω.

συμφωνώ... Εφοσον ομως δεν την έχουν ήδη κανει βιδες και δεν εχουν πεταξει το Tracker στο σπιτι κανενος ταλαίπωρου στον ασπρόπυργο (οποιαδήποτε ομοιότητα με την πραγματικότητα, τυχαια..)

food for thought

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...