Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οχι για παιχνιδια φιλε ......Παιξαμε φουλ οταν ημασταν καποτε μικροι ...αβερτα :-D :-D :-D .........Το παρηγγειλα ηδη να εισαι καλα φιλε μου ....

Καλόδουλευτο να είναι φίλε...
Δημοσ.

οχι για παιχνιδια φιλε ......Παιξαμε φουλ οταν ημασταν καποτε μικροι ...αβερτα :-D  :-D  :-D  .........Το παρηγγειλα ηδη να εισαι καλα φιλε μου ....

Θεωρητικά τουλάχιστον, μπορεί να προστεθεί κάρτα γραφικών από επαγγελματία. Την ίδια μητρική θα έχει αυτό που πήρες με το άλλο που διαθέτει και την AMD κάρτα, απλά το δικό σου σε εκείνο το σημείο της μητρικής θα έχει κενό. Απλά σε ένα τέτοιο σενάριο θα χρειαζόσουν μάλλον και άλλα heatpipes για την σωστή ψύξη.

Αλλά το συγκεκριμένο laptop έχει πουλήσει πολύ καλά (εδώ μέσα τουλάχιστον) και θα είναι εύκολο στο μέλλον (υποθέτω, δεν είμαι ειδικός) για κάποιον που θέλει, να κάνει upgrade (ή downgrade αν μειωθούν οι απαιτήσεις ή υπάρχει ανάγκη για κάποια χρήματα) ανταλλάσσοντας μητρική με κάποιον άλλον και κρατώντας τον δικό του σκληρό, το δικό του σασί κτλ.

Φιλε ποσο εξεξεργαστη εχει το συγκεκρινμενο με τα 500 . ? γιατι δε γραφει στο σαιτ ?

Έχει ακριβώς τον ίδιο με αυτό που παρήγγειλες νομίζω. Αλλά και ο ίδιος να μην είναι, είναι σίγουρα ένας i3, τρίτης γενίας, ultra. Και μόνο ένας ακόμη τέτοιος επεξεργαστής υπάρχει και οι διαφορές τους, στα χαρτιά τουλάχιστον, είναι μηδαμινές (+0.1GHz ο δικός σου και 6 μήνες νεότερος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...