Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , 

μια μικρή απορία σχετικα με τις θερμοκρασίες μου . 

cpu + cooler αναφέρονται στον τίτλο. Αρχικά οι θερμοκρασίες μου είναι :

core 0 :30

core 1 : 32 

core 2: 33

core 3: 36  

τα παραπάνω είναι σε στοκ συχνότητα και το μόνο load είναι ένας explorer .

Η διαφορά 6 βαθμών είναι φυσιολογίκή ανάμεσα στα 2 cores? 

Σε παρόμοια θέματα που διάβασα , δίνανε ίδιες θερμοκρασίες με τις δικές μου με την στοκ ψύκτρα . 

Πρέπει να δώ κάτι ή καλά είμαι? Ευχαριστώ

Δημοσ.

Οι διαφορετικές θερμοκρασίες στους πυρήνες οφείλονται στο οτι κάθε πυρήνας μπορεί να επιτελεί μια διαφορετική λειτουργία που απαιτεί ΄΄περισσότερη΄΄ εργασία από αυτή που επιτελεί κάποιος άλλος. Οπότε η διαφορά είναι φυσιολογική.

Δημοσ.

Οι διαφορετικές θερμοκρασίες στους πυρήνες οφείλονται στο οτι κάθε πυρήνας μπορεί να επιτελεί μια διαφορετική λειτουργία που απαιτεί ΄΄περισσότερη΄΄ εργασία από αυτή που επιτελεί κάποιος άλλος. Οπότε η διαφορά είναι φυσιολογική.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση :) Σχετικά με τις θερμοκρασίες ξέρει κάποιος κατά πόσο θεωρούνται φυσιολογικές? 

Δημοσ.

Εγω πάντως με τη stock ψυκτρα φιλε μου εχω πιο υψηλες θερμοκρασιες απο σενα.Σε idle ειμαι απο 5 εως 10 βαθμους πανω απο σενα...

Με ποιο προγραμμα μετρας?

Δημοσ.

Αυτες ειναι οι δικες μου με μια artic freezer pro 7...... αρα μαλλον φυσιολογικος εισαι. Σε ψιλοidle, browser με internet radio μονο.

post-224813-0-78864800-1368784543_thumb.jpg

Δημοσ.

speed fan και core temp .. και δείχνουν και τα 2 ίδιες θερμοκρασίες . Δεν ξέρω κατα πόσο θεωρούνται αξιόπιστα βέβαια ....

Δημοσ.

Βαλε το cpu-z και κοιτα σε τι συχνοτητα δουλευει και ποσο voltage χρησιμοποιει οταν ειναι idle. Για να σου δωσω ενα παράδειγμα. Εγω νε xigmatek gaia σε idle stock 1volt και 1600mhz βλέπω θερμοκρασιες 30-38-32-24. Μια χαρα φυσιολογικες είναι οι θερμοκρασιες σου εφοσον ακομα και σε idle δουλεύει 3.4. Τσεκαρε λοιπόν το cpu-z να δουμε τι γινεται με το frequency.

Δημοσ.

Κομπλε εισαι. Μια ερωτηση ακομα. Τι παστα εβαλες και ποσο καιρο εχει εγκατασταθει η ψυκτρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ψύκτρα έχει πάνω γύρο στο τρίμηνο . Πάστα δεν θυμάμαι γιατί είχα δανειστεί από ένα φίλο .

Επεξ/σία από Marchas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...