Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απλα δεν επρεπε να ειχε παρθει ο i3 απο την αρχη.. επρεπε να δωθουν τα επιπλεον χρηματα για i5 

Δημοσ.

επιρρεαστηκα φιλε qsis απο τα περισσοτερα reviews που λενε οτι ο 3220 στα games ειναι δυνατος απο ενα 4πυρινο amd!!

btw η 8-σειρα ποτε βγαινει??

Δημοσ.

Το μειονέκτημα του i3 για gaming είναι οτι είναι διπύρηνος με HT (και η τιμή του).

Ποιά 8?

της ati hd 8xxx ξερω γω.. 

Δημοσ.

αφου υποθεσουμε οτι την αγορα θα την κανω σεπτεμβριο-οκτωμβρη αξιζει να περιμενω για την νεα σειρα? εχετε ακουσει τπτ καλο?

Δημοσ.

Μείνε όπως είσαι βρε αγόρι μου,αφού παίζεις 2 παιχνίδια τον χρόνο.. μην σε τρώει η .. χούφτα σου να δώσεις χρήματα.

Ο 3220 είναι μια χαρά επεξεργαστής,με τον 3225 εγώ οδηγούσα την 670 PE και ήταν μια χαρά.. Εξάλλου αν ανέβεις επεξεργαστή μετά θα σου φταίει η κάρτα κ πάει λέγοντας..

Δημοσ.

Bottleneck απο τον επεξεργαστή δε θα τρως με σχεδόν καμία κάρτα, το θέμα είναι αν οι εφαρμογές θα θέλουν παραπάνω πυρήνες

• Like 1
Δημοσ.

παιδια μπορω να κανω ανταλλαγη τον επεξεργαστη μου με ενα i5 650 3,20ghz που εχει ο πατερας μ στο δικο του. ειναι ανωτερος ο i5? ευχαριστω!

Δημοσ.

παιδια μπορω να κανω ανταλλαγη τον επεξεργαστη μου με ενα i5 650 3,20ghz που εχει ο πατερας μ στο δικο του. ειναι ανωτερος ο i5? ευχαριστω!

Οχι δεν μπορεις είναι διαφορετικο σοκετ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...