Mr.Wolf Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Θα ήθελα να ρωτήσω την αποψή σας για τα samsung κινητά όσο αφορά το λογισμικό τους.Να επισημάνω πως δεν είναι αφορά εμένα αλλά έναν φίλο μου η αγορά, και το επισημαίνω διότι πουλάω το παρακάτω κινητό Nokia N900 http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/nokia/153212-nokia-n900-2-μηνών-στο-κουτί-του-3-δωρα/ όπου επισημαίνω πως το πουλάω λόγο οικονομικώ προβλημάτων το ξεκαθαρίζω για να μην παρεξηγούμε. Λοιπόν όσο αφορά το φιλαράκι μου θέλει να αγοράσει το samsung galaxy s3 όμως απο οτι το εψάξα λιγάκι άλλωστε δεν ειναι και κάτι κρυφώ πλέον η Samsung θα αναπτύξει δικό της λογισμικό (TIZEN) θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τα παλαιά τις μοντέλα Android όσων αφορά το λογισμικό και συγκεκριμένα το market θα υπάρχει δηλαδή προσβασημότητα στο market γωρίζει κανείς κάτι μήπως;;; Γιατί το να δώσεις 360€ για ένα κινητό χωρίς μέλλον δεν ειναι και ότι πιο έξυπνο. Μόνο το N900 θα άξιζε Θα ήθελα να ακούσω την γνωμη σας λοιπόνΕυχαριστώ εκ τον προτέρων.
kdoumani Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Θα υπάρχει μελλοντικό Support καθώς τα update αυτής της φύσης γίνονται κατευθείαν από την Google (για το Google Play). Support πάντα θα υπάρχει και ακόμη και αν σταματήσει φορτώνεις μια Custom ROM από το xda και η ζωή συνεχίζει. Η Samsung δεν έχει αναπτύξει δικό της λειτουργικό. Απλά έτσι αποκαλέιται η εκδοχή του android που παρουσιάζει με τις συσκευές της (όπως η HTC με το Sense της.). Αυτό όμως δεν σε εμποδίζει να βάλεις μια AOSP ή CyanogenMod ROM από το xda (αυτές οι ρομ είναι καθαρός κώδικας Google.). Το S3 είναι η καλύτερη επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα