bebis4 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 εχω ενα pc και οταν πηγα να το ανοιξω μου παρουσιαζει το εξης προβλημα. μολις το παταω το power ανοιγει για 2-3 δευτερολεπτα δεν προλαβαινει να ανοιξει η οθονη ακουγεται ενας ηχος τικ και κανει μετα συνεχεια το ιδιο μεχρι να το κλεισω απο το τροφοδοτικο. φοραει ςιν 7 απο το θειο. δοκιμασα και εβαλα ενα αλλο δισκο, γιατι ο αλλος εφτανε σε 50 βαθμους θερμοκρασι,α για να ξαναπερασω win 7 αλλα δεν μπορω καν να μπω στο bios. εβγαλα μια μια τις μνημες αλλατο ιδιο. καμια ιδεα?
SPANK Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Το πρόβλημα βασικά ειναι δεν προλαβαίνει να ανοίξει καν η οθόνη και κλείνει ετσι ? Βγάλε απο επάνω οτι συσκευές εχεις δίσκους και dvd και δες αν ανοίγει τώρα, αν δεν ανοίγει βγάλε την κάρτα γραφικών και κανα βάλε την επάνω στην ίδια pci express η αν εχει αλλη, επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να του βάλεις και αλλη κάρτα γραφικών αν εχεις να δεις αν ανοίγει. Θέλει γενικά ψάξιμο μπορεί να ειναι απο την οθόνη την κάρτα γραφικών η το τροφοδοτικό η οτιδήποτε αλλο motherboard κτλπ, ξεκίνα τον έλεγχο με την κάρτα γραφικών
biomecanoid Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 το beeper θα κάνει μια σειρά από beeps που αντιστοιχούν σε errror codes. Άκου τα beeps και βρες από το το manual η το site τις εταιρίας τι σημαίνουν
SPANK Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ειναι και τα beeps οπως ειπε ο φίλος ενας τρόπος να καταλάβεις αλλα μην βασίζεσαι αποκλειστικά σε αυτα...
coolerman Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 bebis σε αυτές τις περιπτώσεις Νο1 ύποπτος είναι τροφοδόσια,απο εκεί ξεκινάνε όλα. κάνε τσεκ και πες μην τα αποκλείουμε και τα υπόλοιπα τι τροφοδοτικό έχεις;
biomecanoid Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 άμα είναι καλο το motherboard θα έχει και ενδεικτικά λαμπάκια Τα λαμπάκια και τα beeps δεν κάνουν ποτε λάθος δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τα χρησιμοποιείς.
bebis4 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 σημερα αλλαξα παστα στον επεξεργστη και εκανα ολα τα παραπανω που περιγραφεταε. τελικα καποια στιμγη μπηκε και σε μαυρη ιθονη μου εβγαλε να κανα επιδιορθωση win. το πατησα και τωρα το ελεγχο.μαλλον εινααι προβλημα soft μαις και η μικρη μου κορη επαιζε με τα κουμπια Power kai reboot. θα δειξει ευχαριστω για τις προς το παρον συμβουλες
TheELF Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση από soft να σου κάνει τίκι-τάκα τίποτα, συμφωνώ και εγώ ότι μάλλον από τροφοδοτικό πάσχει.
bebis4 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 https://www.skroutz.gr/s/59761/Thermaltake-TR2-420W.html αυτο φοραει. παντως απο την ωρα του μυνηματος μου δουλευει χωρις να εχει κανει μονο του reboot. πως μπορω να ελεγξω το τροφοδοτικο? το τικ που εκανε το εκανε οταν εσβηνε οπως κανει και καθε φορα που εκλεινα το pc οταν δουλευε μια χαρα.
looneygeorge Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Αυτα τα τικ-τακ και τα επαναλαμβανομενα reboot ειναι τροφοδοτικο 100%. Ειδικα οταν επαιζε καποιος με τις εκκινησεις... Ειναι σαν να το περασες crash-test το καϊμενο! Το οτι δουλευει τωρα παντως δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν θα σου το ξανακανει. Εγω θα το αλλαζα καλου κακου.. Sent from my Galaxy Nexus
Rod@X Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Ποιο ακριβώς ειναι το σύστημα σου;Μήπως το τροφοδοτικό σου δεν επαρκεί; (420 W). Πρόσθεσες κάτι τελευταία?Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 18 Μαΐου 2013 από Rod@X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα