AKISHELLAS1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Παιδια πως γινεται ενα τροφοδοτικο να δινει ρευμα να δουλευει κανονικα το συστημα αλλα να μη δουλευει ο ανεμιστηρας . Πηρα τον ανεμιστηρα τον δοκιμασα στο ντεσκτοπ κ δουλευε ,τι να εχει γινει μηπως υπαρχει καμια ασφαλειθα κατι να τα χει παιξει κανας πυκνωτης κτλ ?
veteranos123 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Για ποιό τροφοδοτικό μιλάς. Είναι μια σειρά τροφοδοτικών της corsair που ο ανεμιστήρας ανάβει από ένα συγκεκριμένο φορτίο και πάνω.
panos0100 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 περιμενε καταρχην πιο μοντελο εχεις; και εμενα δεν γυρναει ο ανεμιστηρας
veteranos123 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 περιμενε καταρχην πιο μοντελο εχεις; και εμενα δεν γυρναει ο ανεμιστηρας Την σειρά TX έχεις?
biomecanoid Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Για ποιον ανεμιστήρα μιλάς ? μπορεί να μην λέει του psu
panos0100 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 εαν ειναι η σειρα τχ ετσι δουλευει ο ανεμιστηρας, ειδα και επαθα για να καταλαβω οτι ειναι ετσι, ευτηχως πηρα την corsair και με ειπε οτι ετσι λειτουργει 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 σορρυ ρε παιδια τωρα μπηκα εχω κ εγω ενα tx κ ειναι το v3 αυτο κ το ξερω πως δουλευει ετσι ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ειναι ενα πιο παλιο jou jye 650w απλα μου κανει εντυπωση που το κανει αυτο το πραγμα .
panos0100 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 δεν πειραζει αν λειτουργει ετσι ο ανεμιστηρας, αν εχεις πολυμετρο μετρα τις τασεις του εαν οχι πεταξε το γιατι δεν ειναι καθολου καλο, για μαϊμου μου φενεται, να ξερεις δεν ειναι εμπιστοσυνης 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 οχι μαιμου δεν ειναι απλα παλιο του 2008 απλα δεν εχει δουλεψει κ πολυ καθοταν σε εναν υπ.στη στην ακρη κ οταν εκανα εγω ενα νεο συστημα κ το χρησιμοποιησα τοτε δεν δουλεψε ο ανεμιστηρας . Το εχω ανοιξει μεσα ειναι καθαρο το φυσηξα κ καποια πολυ λιγα που ειχε κ φαινεται προσεγμενο απλα ειναι κριμα διοτι οντως δεν εχο δουλεψει πολυ κ μου κανει εντυπωση πως γινεται να μην δουλευει ο ανεμιστηρας κ να δινει ρευμα το τροφοδοτικο στον υπ.στη κ ενω βγαζω τον ανεμιστηρα κ τον χρησιμοποιω στο ντεσκτοπ για να δω αν δουλευει ... τοτε δουλευει απλα τι μπορει να εγινε καμια ασφαλεια κατι ? Το οτι δεν το χρησιμοποιω εφοσον δεν δουλευει ο ανεμιστηρας εννοειται απλα μουφα δεν ειναι κ ειναι κριμα .
veteranos123 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Κατέβασε το occt, πήγαινε στην κατηγορία power supply και πάτα το on για να στρεσάρει το τροφοδοτικό. Αν ανάψει ο ανεμιστήρας το τροφοδοτικό είναι κομπλέ, αν όχι τότε έχει πρόβλημα.
GP7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήξερα καν την Jou Jye, αλλά μετά από λίγο ψάξιμο είδα πώς έχει μερικά αξιόλογα τροφοδοτικά, λίγα εκ των οποίων έχουν ως κατασκευαστή τη seasonic. Οπότε εξ'ορισμού δε μπορόυμε να μιλάμε για μούφα τροφοδοτικό, απ΄τη στιγμή που δε μας έχεις πει και το ακριβές του μοντέλο. Αν μπορείς ανέβασε και μια φώτο από το ταμπελάκι του μήπως και βοηθήσει.. Edit. Αυτό είναι το τροφοδοτικό σου; http://www.jj-computer.com/Products/Power_supply/Atx/High_efficiency/Sgp650auba/ Και ξανά edit : Είδα ένα παλιότερο thread που είχες ανοίξει, οπότε αυτό έχεις.. Εντάξει, δεν είναι για πέταμα, αλλά σίγουρα δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Πάντως να έχει λειτουργία για silent fan ένα μέτριο τροφοδοτικό, χλωμό το κόβω.. Κάνε αυτό που σου είπε ο veteranos από πάνω και πες μας.. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2013 από GP7
AKISHELLAS1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 ας επαναφερω αυτο το θεμα μιας που το εχω στην ακρη πλεον κ να ασχοληθω λιγο. Μονο εν λειτουργια συνδεδεμενο σε καποιο συστημα κ κατεβαζωντας το προγραμμα τελικα μπορω να το δω αν ειναι οκ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα