murcielago580 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εγω εψαξα αρκετη ωρα στο manual αλλα δεν βρηκα τετοια σημειωση,ισως μου ξεφυγε,σκεψου ηθελα σημερα να το δοκιμασω αλλου το καλωδιο οπτικης ινας μηπως και χαλασε.θα το δοκιμασω κ θα σου πω.απλα η επιλογη που εβγαζε dts neo 2:5 οταν ακουγα τραγουδια με την οπτικη ειχε πολυ καλυτερη αποδοση απο το απλο pcm και δυστυχως αυτη την επιλογη δεν την βγαζει μεσω του hdmi arc,λιγο κουτο μου φαινεται... Ευχαριστω κ παλι για τη ξοηθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Οκ τελικα μαλλον αυτο ηταν το προβλημα. Μια ερωτηση,θα μπορουσα να αλλαξω το woofer αφηνοντας ολα τα υπολοιπα οπως εχουν με καποιο πιο δυνατο αυτοενισχυομενο πχ το roister pb 10???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Οχι ευκολα, δεν σου δινει pre out για ενεργο sub. Βεβαια με κάποιον επεξεργαστη high to low σαν αυτα που χρησιμοπουμε στα car audio ισως και να ειχαμε καποιο αποτελεσμα. Αλλα θεωρω οτι δεν αξιζει καθως δεν θα μπορουν να ακολουθησουν τα υπολοιπα μεγαφωνα. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2013 από graphist83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ευχαριστω για την βοηθεια κ παλι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα