murcielago580 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Καλησπερα σε ολους.Προσφατα αγορασα μια τηλεοραση samsung και μαζι ειχε δωρο το παραπανω home cinema.Δεν τοι εχω ανοιξει ακομα καθως αναρωτιεμαι αν αξιζει η αν θα ηταν καλυτερα να το πουλαγα να παρω κατι πιο καλο εννοωντας πιο ισχυρο κυριως οσον αφορα το subwoofer.Το εχει καποιος να μου πει εντυπωσεις?Δεν το εχω βρει σε κανενα καταστημα να υπαρχει ανοιχτο για να το δω η να το δοκιμασω...Οποιος μπορει ας βοηθησει please.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Καμια βοηθεια???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Για ενα σαλονακι μεχρι 20 - 25 τμ. ειναι μια χαρα. Και δυνατο ειναι και 3d παιζει και καλο media player εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Οτι ειπε ο φιλος απο πανω.τοχα παρει δωρο στον πατερα μου.ειναι μια τιμια λυση απλα μην εχεις τεραστιες προσδοκιες,να ειναι προσγειωμενες,για τα λεφτα του ειναι μια τιμια προταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Μολις το παρελαβα,το συνδεσα προχειρα χωρις να βαλω τα ηχεια στην σωστη θεση και σε καποια τραγουδια που δοκιμασα οντως παιζει αρκετα καλα,θα ηθελα λιγο παραπανω μπασο αλλα οκ δωρο ητανε...Μια ερωτηση σε εσας που τα εχετε,οταν ακους τραγουδια και οχι ταινια,τα ηχεια surround παιζουν η οχι?σε εμενα δεν μπορω να ακουσω καθολου ηχο να βγαινει απο αυτα παρα μονο απο κεντρικο,μπροστινα και subwoofer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Οι υποτιτλοι σε 3d ταινια σας παιζουν κανονικα?εμενα τους δειχνει κανονικα οταν ειναι σε 2d δλδ 2εικονες τη μια διπλα στην αλλη ενω οταν αλλαζω σε 3d τους δειχνει οπως ναναι.φτιαχνει καπως αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Αρχεία μουσικής θα ακούς μόνο από τα μπροστινά αρχεία.Το μπάσο λογικά θα μπορείς να το ρυθμίσεις αυξάνοντας την ένταση του subwoofer από το μενού ρυθμίσεις του Home cinema. Τώρα για τους υπότιτλους μέχρι πρόσφατα οι media players των samsung δεν μπορούσαν να αναπαράγουν υπότιτλους 3D αλλά μόνο .srt.Οι υπότιτλοι που έχεις σε ποια μορφή είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 O ήχος stereo κανονικά παίζει μόνον απο τα δυο εμπρός R-L ηχεία. Παρόλα αυτά το σύστημα αυτο στην κάτω δεξιά γωνιά του χειριστηρίου εχει ενα κουμπί που λέει 3D sound. Πάτα το την ωρα που παιζεις μουσικη. Θα ενεργοποιήσει το 5 channel stereo (ψευδό surround) και θα παίζουν και τα πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Σε srt μορφη ειναι οι υποτιτλοι και δεν παιζουν σε 3d ταινιες σωστα.πρεπει να τους μετατρεψω με καποιο τροπο?η απλα το home cinema δεν μπορει να τους διαβασει σωστα οτι κ αν γινει? Για τα ηχεια θα το κοιταξω κ θα σας πω αν με το 3d sound παιζουν κ τα πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Για να παιξουν ολα τα ηχεια δυστυχως δεν βρηκα τh 3d επιλογη που ειπες.βρηκα ομως αντι για pcm εξοδο να βγαζει dts neo 2.5.μολις την επελεξα ηταν λες και αλλαξα home cinema,ετσι παιζουν ολα τα ηχεια και ακουγονται και πιο δυνατα. Λιγο εψαξα ομως και βρηκα οτι η pcm εξοδος ειναι πιο καλη γτ ειναι τελειως ασυμπιεστη,πως λοιπον γινεται το dts neo 2.5 να παιζει πολυ πολυ καλυτερα?μπερδευτηκα... Κ την ιδια ερωτηση εχω και για τις ταινιες,εξοδος pcm η dts απλο?μιλαμε παντα για αναπαραγωγη ταινιας απο τον σκληρο δισκο ποιοτητας bluray full hd dts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 dts... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Πριν απο λιγες μερες μπορουσα να εχω εξοδο dts neo 2:5 μεσω της οπτικης εξοδου και σημερα δεν μπoρω να το κανω να μου βγαλει αυτη την επιλογη με τπτ.μονο pcm μου δινει τη δυνατοτητα και αυτο γτ το home cinema δουλευει μονο μεσω hdmi anynet και οχι με την οπτικη εξοδο,δεν ξερω ισως κατι επαθε το καλωδιο...αλλα δεν ειναι απαραδεκτο που δεν δινει δυνατοτητα για dts neo 2:5 με το hdmi αλλα μονο με το καλωδιο οπτικης εξοδου?προσπαθω να ακουσω τραγουδια και παιζει μονο ως στερεο και ποτε ως 5.1.δλδ τι στο καλο player και π@π@ρι.... ειναι αυτα?δεν μπορει να κανει την μετατροπη?εχω πελαγωσει λιγο με το ολο θεμα,τα τραγουδια ακουγονται χαλια... Και γενικοτερα το player δεν μπορει να κανει πουθενα τη μετατροπη απο στερεο σε 5.1?μιλαω για ολες τις ταινιες που ειναι πχ dvdrip και δεν εχουν ηχο dts απο μονες τους η οταν ακους ραδιο.ξερω οτι γινεται αλλα το συγκεκριμενο player δεν εχει τετοια δυνατοτητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Λοιπόν ειδα το 4500. Αυτο το μοντέλο δυστυχώς δεν εχει επιλογή για 3D sound. Υπάρχει απο το 5500 και άνω. Εσένα εχει μόνο ενα κουμπί για το DSP/EQ. Πατώντας αυτο σου δινει κάποια presets εξομοιώσεως κάποιων χώρων ωστε να δώσεις κάποια εφέ. Τίποτε το ιδιαίτερο δηλαδή. Πάντως μουσική στέρεο το σωστό ειναι να ακούς απο 2 ηχεία εμπρός R-L. Ακόμα και να εχει την επιλογή, το σωστό ειναι αυτό. Τώρα περι ορέξεως σαφώς οτι προτιμάς. Οταν εχεις ενεργοποιήσει την επιλογή HDMI ARC η οπτική ινα δεν λειτουργεί. Μήπως έκανες αυτο και σταμάτησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murcielago580 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Καλημερα κ καλη βδομαδα... Οντως ειχα ενεργοποιημενο το hdmi arc οταν δεν δουλευε η οπτικη ινα.Λες δλδ οτι πρεπει να το απενεργοποιησω ετσι ωστε να βγαλει εξοδο απο την οπτικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ετσι γίνεται σε αυτο το μηχάνημα. Το ειχα διαβάσει στο manual πριν κανα δίμηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα