Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

ένας φίλος παίρνει απο φίλο του ασύρματα ιντερνετ απο usb wifi stick, ειναι στην ιδια πολυκατοικια απλα ανάμεσά τους ειναι ενα διαμέρισμα και δε πιάνει ικανοποιητικες ταχύτητες.

μπορεί κανείς να προτείνει κάποια λύση συγκεκριμένη με συγκεκριμένο προιον που θα χρειαστει να αγοράσει για να κάνει τη δουλειά του ? και πόσο θα κοστισει..

Δημοσ.

ποιο usb wifi stick έχεις; συνήθως ένα καλό με κεραία δεν έχει πρόβλημα σε τέτοιες αποστάσεις. βάλε το inSSIDer και βάλε ένα screenShot .

Δημοσ.

δυστυχώς δεν αφορά εμένα αλλά φίλο. να ρωτήσω δηλαδη να μου πει ποιο stick έχει ? κεραία δεν έχει εξωτερικη δηλαδη..

όλα συνδέονται με εξωτερικη κεραιά ? αν βάλει θα ειναι οκ?

με powerline θα κάνει δουλεια ?  αν και δε ξέρω αν θα θέλει να βάλει κάτι τέτοιο..

Δημοσ.

καλuτερα να γράψει ο φίλος σου εδώ να μην έχουμε χαλασμένο τηλέφωνο

το powerline δεν δουλεύει ανάμεσα σε διαφορετικά διαμερίσματα / πίνακες

Δημοσ.

ρε παιδιά ντάξει το παιδι απλα με ρώτησε τι να πάει να αγοράσει να βάλει για να κάνει τη δουλειά του δε νομίζω οτι ειναι τοσο τρομερο αν ξέρετε να με βοηθήσετε και να του πω..

περιμένω να μου πει ποιο stick έχει και θα σας πω..αν δε μπορείτε να βοηθήσετε με αυτό το τρόπο οκ δεν υπάρχει θέμα.

Δημοσ.

Στην εστία αυτό είχαμε κάνει γιατί δεν είχαμε λεφτά για wireless κλέβαμε κουτιά ethernet από το UNI και δικτυώναμε ορόφους ορόφους την εστία χάχα.

Επικά AGE OF EMPIRES 1 παιχνίδι μπορεί να κράταγε και 2 μέρες hahah.

Μετά age of mythology, Counter Strike, Blood2 etc etc

kai ειχαμε kai to μοναδικο δθκτιο με 2 internet kai linux firewall Smoothwall.

Tρελλαα

το link πρέπει να γίνει από κάποια μεριά που υπάρχει οπτική επαφή όπως μπαλκόνι με μπαλκόνι

με μπαλκονι μπαλκονι θέλω να πω wireless link με οπτική από το μπαλκόνι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...