Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη,

Ψάχνω ένα πρόγραμμα (freeware) με το οποίο θα μπορώ να καταγράφω σε βίντεο ότι γίνεται στην επιφάνεια εργασίας μου. Θέλω να ξεκινάει μόνο του με τα windows χωρίς να φαίνεται πουθενά και να αρχίζει αυτόματα την καταγραφή. Έτσι ούτως ώστε κάποια στιγμή της ημέρας να μπορώ να βλέπω το video που θα αποθηκεύεται κάπου ώστε να ξέρω τι γίνεται στην επιφάνεια εργασίας μου. Δοκίμασα το camstudio και το hypercam αλλά δεν λειτουργούν και δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά αντίστοιχα. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Με εκτίμηση

Δημοσ.

Δηλαδή μιλάς για παρακολούθηση χωρίς την έγκριση του χρήστη και τα χαρακτηριστικά που ζητάς παραπέμπουν σε spyware.

Δεν νομίζω να σε βοηθήσει εδώ κανείς για κάτι τέτοιο.

Αν θέλεις να περιορίσεις όποιον χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σου ενεργοποίησε τον guest account και βάλε έναν καλό κωδικό στον δικό σου λογαριασμό.

Το ότι το pc είναι δικό σου δεν σημαίνει τίποτα. Αν αφήνεις ανοιχτό τον λογαριασμό σου, το που μπαίνει ή τι κάνει κάποιος που δουλεύει στο pc (με την έγκρισή σου φαντάζομαι) είναι δικός του λογαριασμός και η παρακολούθηση του είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Φιλικά στο λέω, πρόσεχε για νομικές κυρώσεις αν το καταλάβει.

Να πούμε και κάποια τεχνικά θέματα.

Η συνεχόμενη καταγραφή του desktop απαιτεί πάρα πολύ χώρο στον δίσκο αν αυτή γίνεται σε ασυμπίεστη μορφή (μπορεί να φτάσει και tera, βλέπε fraps) ή θα απασχολεί πάρα πολύ τον επεξεργαστή αν συμπιέζεται το βίντεο (π.χ. camstudio). Όπως και να 'χει, αν κάποιος δουλεύει στο pc θα πρέπει να είναι πολύ άσχετος ώστε να μην καταλάβει ότι ο δίσκος δουλεύει συνέχεια και το σύστημα πάει replay. Να μην πω τι θα γίνει αν παίξει κάποιο παιχνίδι, έστω και σε flash.

Πάντως, προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιο πρόγραμμα που να καταγράφει το desktop και να μην δίνει σημάδια ύπαρξης.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...