Manos5686 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Καλησπέρα αγόρασα μια μεταχειρισμένη 5670 για να την βάλω σε ένα παλιό σύστημα που έχω.Την πήρα μόνο και μόνο επιδή μου κάηκε μια παλιά που είχα.Τα μόνα παιχνίδια που παίζω στο pc είναι dota και LoL για άλλα παιχνίδια έχω το ps3. Το θέμα είναι σήμερα που την πείρα στα χέρια μου και την δοκίμασα την σύνδεσα στο pc,πάτησα να ανοίξει και έκανε ένα τουτ συνεχόμενα για μικρή χρονική διάρκεια και μετά δεν άνοιξε. Πιστεύω πως είναι το τροφοδοτικό καθώς είναι ένα noname παλιό με max output power 420w. Η συγκεκριμένη κάρτα την ισχύ χρειάζετε?
Millennium Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ποιό είναι το τροφοδοτικό ακριβώς? Από ενεργειακές απαιτήσεις η κάρτα έχει πολύ μικρές.
Manos5686 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Όπως είπα είναι ένα noname μάλλον κινέζικο..πάνω γράφει iso switching power supply
Millennium Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Το τροφοδοτικό είναι ο πρώτος ύποπτος αλλά δεν αποκλείεται και η κάρτα.
Manos5686 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Θα δοκιμάσω την κάρτα σε φίλου μου τον υπολογιστή και βλέπουμε εάν υπάρχει πρόβλημα..Αν λειτουργίσει κανονικά πάω για αλλαγή τροφοδοτικού.Θα ενημερώσω για περαιτέρον εξελίξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα