Προς το περιεχόμενο

coolermaster seidon 240

Hawk7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στο forum.Ηθελα να ρωτησω εαν η αναφερομενη υδροψυξη του τιτλου ειναι αρκετα αποδοτικη για i7 2600k.Εκεινο που με ενδιαφερει ακομη,ειναι εαν η αντλια της κανει οποιοδηποτε ενοχλητικο θορυβο,οπως μερικες corsair,η' κατι αλλες.

Σκεφτομαι να την βαλω σε push-pull,στις πιο χαμηλες στροφες των ανεμιστηρων.Ανεμιστηρες τις επιλογης μου φυσικα.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807688

Θα ηθελα να μου αναφερετε μειονεκτηματα κυριως.Εχω την corsair A70,και βλεπω οτι μετα απο καιρο αρχισε να καταπονειται η μητρικη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειχα cosmos s,τωρα εχω cosmos ii.

Απο τα βιντεο αυτα,ισχυει οντως ο θορυβος αυτος της αντλιας;εαν ναι,αυτη που ανεφερα ειναι πιο θορυβωδες;οταν λες καλυτερη σε τι;ειμαι ετοιμος για παραγγελια,και θελω να σιγουρευτω οτι δεν θα ακουγονται "καρκατζαλοι" απο το κουτι μεσα.Με ενδιαφερει πολυ να ειναι οσο το δυνατο αθορυβη.

κοιτα να δεις ..

αρχικα μια χαρα εισαι απο κουτι..

κατα δευτερον σε αποψη θερμοκρασιων ειναι καλυτερη...

εγω θα πηγαινα σε H100i και αν εμπαινε που λογικα μπαινει στο κουτι σου για ακομα καλυτερα σε Η110.

το θεμα αντλια ειναι αν θα σου κατσει ελατωμματικη η οχι..

τουλαχιστον εχεις την corsair που θα σε εξυπηρετησει πιο αμεσα απο την coolermaster  χωρις να μπλεκεις με επιστροφες στο μαγαζι κλπ κλπ

απο κει και περα καθαρα ο θεμα επιλογης ειναι δικο σου

H Corsair H110i είναι καλύτερη σε επιδόσεις αλλά γενικά πολλά προβλήματα παρουσιάζονται στη συγκεκριμένη σειρά. Αν τελικά πας για Seidon 240 υπάρχει και φτηνότερα από το eshop δες λίγο εδώ http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/2596/

H Corsair H110i είναι καλύτερη σε επιδόσεις αλλά γενικά πολλά προβλήματα παρουσιάζονται στη συγκεκριμένη σειρά. Αν τελικά πας για Seidon 240 υπάρχει και φτηνότερα από το eshop δες λίγο εδώ http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/2596/

Οταν λεμε καλυτερες,δηλαδη 10 βαθμους διαφορα,η 2-3;σε ρωτω,διοτι αφου εισαι απο Online καταστημα,κατι θα σου επεσε στην αντιληψη.Η seidon δηλαδη με δυο 120 radiator,και 2 η' 4 fans,θα μου χτυπαει 70-80 αν ανεβασω τον επεξεργαστη περι τα 4,2-45 ghz;

Τουλαχιστον η seidon ειναι αθορυβη η αντλια;

Παιδια,με ενδιαφερει σοβαρα η γνωμη σας,κι αν καποιος την εχει δοκιμασει,ας μου πει κατι.

Αυτες οι θερμοκρασιες απο το review ισχυουν;

Benchmarks

Intel Core i7 3770K at standard clocks

CPU idle: Degrees centigrade: Lower is better

ENERMAX ELC240: 30

COOLER MASTER SEIDON 240M: 29

Intel Core i7 3770K at standard clocks

Full CPU load: Degrees centigrade: Lower is better

ENERMAX ELC240: 44

COOLER MASTER SEIDON 240M: 45

Intel Core i7 3770K overclocked to 4.7GHz

Full CPU load: Degrees centigrade: Lower is better

ENERMAX ELC240: 58

COOLER MASTER SEIDON 240M: 58

Ειχα cosmos s,τωρα εχω cosmos ii.

Απο τα βιντεο αυτα,ισχυει οντως ο θορυβος αυτος της αντλιας;εαν ναι,αυτη που ανεφερα ειναι πιο θορυβωδες;οταν λες καλυτερη σε τι;ειμαι ετοιμος για παραγγελια,και θελω να σιγουρευτω οτι δεν θα ακουγονται "καρκατζαλοι" απο το κουτι μεσα.Με ενδιαφερει πολυ να ειναι οσο το δυνατο αθορυβη.

εγω ειχα αγορασει πριν κανα διμηνο μια μεταχειρισμενη H80 απο αγγελια εδω μεσα.την κουμπωσα και εκανε θορυβο η αντλια.την πηγα στο καταστημα που ειχε αγοραστει αυτοι την εστειλαν corsair και σε 8 μερες μου ρθε μια καινουρια Η80i.κανενα προβλημα πλεον δεν ακουγεται κιχ απο την αντλια.μαλλον στη σειρα i το διορθωσαν αυτο το προβλημα

οπως ειπε και ο @sobi πιο πανω, πρεπει να σου "κατση" ελατωματικη πλεον h100i. εχει βελτιωθει πολυ η σειρα i σε σχεση με την προηγουμενη και ειναι λιγο δυσκολο να πετυχεις ελατωματικη. αυτο που θα πρεπει ομως να ξερεις αν καταλήξεις και παρεις corsair ειναι οτι θα πρεπει να αλλαξεις με την μια τους  ανεμηστήρες της, γιατι πανω απο τις 1200 στροφες αρχιζουν και ακουγονται σαν το C 130. υπολογιζε δηλαδη κανενα 40,00€ επιπλεον αν πρόκειται για αξιολογους.

Ευχαριστω ολους τους φιλους για τις προτασεις,και τις παρατηρησεις.Με βοηθησατε αρκετα.Εχω παραγγειλει τελικως την H100i.Aπο βδομαδα θα δειξει.

Μια τελευταια ερωτηση.Εαν,ου μη γενοιτο,εχω αρκετο θορυβο στην αντλια παιδια,επειδη απ'οτι ειδα γινεται εγκατασταση firmware,να βαλω την τελευταια εκδοση;Αλλιως αν δουλευει καλα οπως μου'ρθει,να μεινω με αυτην;

Σε οποιαδηποτε περιπτωση,εαν δεν διορθωνεται με firmware,την στελνω για RMA;

Φιλε Maik42,εχω 4 ανεμιστηρακια Enermax silence.Θα βαλω απευθειας αυτα,με push-pull,στις 900 στροφες.Eιναι τελειως αθορυβα.Ολα μαζι οριακα αν εχουν θορυβο οπως μου λες,με το ενα της corsair.

Eυχαριστω και παλι.

,

Ευχαριστω ολους τους φιλους για τις προτασεις,και τις παρατηρησεις.Με βοηθησατε αρκετα.Εχω παραγγειλει τελικως την H100i.Aπο βδομαδα θα δειξει.

Μια τελευταια ερωτηση.Εαν,ου μη γενοιτο,εχω αρκετο θορυβο στην αντλια παιδια,επειδη απ'οτι ειδα γινεται εγκατασταση firmware,να βαλω την τελευταια εκδοση;Αλλιως αν δουλευει καλα οπως μου'ρθει,να μεινω με αυτην;

Σε οποιαδηποτε περιπτωση,εαν δεν διορθωνεται με firmware,την στελνω για RMA;

Φιλε Maik42,εχω 4 ανεμιστηρακια Enermax silence.Θα βαλω απευθειας αυτα,με push-pull,στις 900 στροφες.Eιναι τελειως αθορυβα.Ολα μαζι οριακα αν εχουν θορυβο οπως μου λες,με το ενα της corsair.

Eυχαριστω και παλι.

,

εμενα η 80ι μου ειχε ερθει με το τελευταιο firmware.το πιο πιθανο ειναι να εχει και σενα το τελευταιο.οτιδηποτε ακουσεις και δεν σαρεσει στειλτην πισω για αλλαγη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...