Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

• Παιδια καλησπερα.

Aγορασα εναν εσωτερικο wd SCORPIO BLACK SATA και μια θηκη KONIG 2.5'' SATA HDD

και τον μετετρεψα σε εξωτερικο.

• Eνω φαινεται στην διαχειρηση συσκευων ,φαινεται και στην ασφαλη καταργηση συσκευων δεν φαινεται ομως στο < ο υπολογιστης μου>.

• κανω κατι λαθος ?

Ευχαριστω  

Δημοσ.

Στην διαχειρηση συσκευών βλέπεις τον controller της θήκης. Πρώτα από ολα σιγουρέψου ότι έχεις συνδεσει καλά τα βύσματα power και data μέσα στη θήκη. Αν έχεις Windows 7 κάνε δεξί κλικ στο ''My Computer'' πάτα ''Manage'' και επέλεξε ''Disk Management'' Αν τον βλέπεις εκεί τότε κάνε τη διαδικασία ενεργοποίησης του.

Δημοσ.

Έναρξη -> αναζήτηση -> diskmgmt.msc [enter] (για win 7)

Εκεί θα τον δεις χωρίς να έχει file system (unallocated)

Με δεξί κλικ θα τον φορμάρεις (νέο διαμέρισμα)

Στην διαχειρηση συσκευών βλέπεις τον controller της θήκης.

και τον ίδιο το δίσκο βλέπεις  :P

και για να σε τσιγκλήσω λίγο ακόμα, να μην έχει συνδέσει τα καλώδια σωστά αλλά να δουλεύει προβλεπέ δε πάίζει  :mrgreen:

Δημοσ.
και τον ίδιο το δίσκο βλέπεις  :P

και για να σε τσιγκλήσω λίγο ακόμα, να μην έχει συνδέσει τα καλώδια σωστά αλλά να δουλεύει προβλεπέ δε πάίζει  :mrgreen:

Νομίζεις....και τη θήκη μόνο να συνδέσει στο USB, στη διαχείρηση συσκευών εμφανίζεται συσκευή drive :whistle:

Δημοσ.

Στην διαχειρηση συσκευών βλέπεις τον controller της θήκης. Πρώτα από ολα σιγουρέψου ότι έχεις συνδεσει καλά τα βύσματα power και data μέσα στη θήκη. Αν έχεις Windows 7 κάνε δεξί κλικ στο ''My Computer'' πάτα ''Manage'' και επέλεξε ''Disk Management'' Αν τον βλέπεις εκεί τότε κάνε τη διαδικασία ενεργοποίησης του.

1.εχω windows xp

2.ξαναλυνω την θηκη(αν και το εχω κανει 5 φορες)...μεχρι απο το yoytube πηρα οδηγιες για σιγουρια χαχα!!

3.Στην διαχειρηση συσκευών δεν την περιγραφει( εγω στην θηκη πιστευω οτι κατι παιζει)

και 4.....ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ.

Για Wxp πήγαινε στη διαχείριση δίσκων με τον τρόπο του taz.

Ο υπολογιστής μου (δεξί κλικ) -> διαχείριση -> διαχείριση δίσκων

Θα τον δεις εκεί.

Για τα υπόλοιπα δες ποστ #3.

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια αλλα δεν καταφερα τιποτα!!!Xp εχω αν καποιος αλλος μπορει να με βοηθησει

Δημοσ.

Πήγες στη διαχείριση δίσκων;

Δε θα σου πει κάποιος άλλος κάτι διαφορετικό...

εχω παει και ειναι ενεργοποιημενος ηδη

Δημοσ.

Έχει πάρει κάποιο γράμμα εκεί; Αν όχι με δεξί κλικ δώσ'του ένα γράμμα.

Θα πρέπει να είναι ήδη σε ntfs ή fat αν είναι ήδη διαμορφωμένος.

Δημοσ.

εχω παει και ειναι ενεργοποιημενος ηδη

σορρυ

γραψε λαθος ...οχι δεν ειναι ,λεει δεν εχει εγκχωρηθει

Δημοσ.
σορρυ

γραψε λαθος ...οχι δεν ειναι ,λεει δεν εχει εγκχωρηθει

Έναρξη -> αναζήτηση -> diskmgmt.msc [enter] (για win 7)

Εκεί θα τον δεις χωρίς να έχει file system (unallocated)

Με δεξί κλικ θα τον φορμάρεις (νέο διαμέρισμα)

Δημοσ.

για να μην κανω καμμια χαζομαρα ,με δεξι κλιλ εχει...βοηθεια , ιδιοτητες ,προετοιμασια  δισκου( το παταω η θα διαγραψω τον σκληρο μου?

Δημοσ.

Ναι κάνε προετοιμασία δίσκου.

Βεβαιώσου πως είναι ο σωστός (αν και δε παίζει να είναι άλλος που να χρειάζεται αυτό).

Δε γίνεται να διαγράψεις κάτι που δεν υπάρχει ακόμα  :-)

Μετά κάνεις τα παραπάνω με έντονη γραφή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...