Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το δοκίμασα με usb και ναι παίζει!!!Αλλά είναι θέμα γιατί δεν παίζει μέσω ethernet.

Οι παραπάνω που το κάνατε και παίζει. Θέλετε να μου πείτε τι διαδικασία ακολουθήσατε;

Δημοσ.

για το ethernet λες?

ναι. Διαδικασία για τον διαμοιρασμό...

Το player τα βλέπει αυτά που έχω διαμοιράσει...τα παίζει αλλά χωρίς υπότιτλους!

Δημοσ.

δεν ξερω γιατι αλλα με το usb δεν σου κανει?

Κοίτα καταρχάς δεν είναι δικό μου για δική μου χρήση. Το θέμα δεν είναι αν του κάνει ή οχι!! Αλλά αφου έχει ethernet γιατί δεν κάνει τη δουλειά του σωστά...αυτό είναι το θέμα!

Δημοσ.

Και όμως, ταπεινή μου γνώμη είναι να βρεις ένα τρόπο για να σου παίζει σωστά τους υπότιτλους.

Απ' την στιγμή που δουλεύει σωστά μέσω usb...

Δημοσ.

Μηπως προσπαθείτε να παίξετε περιεχόμενο από την επιλογή Media server;Αυτή η επιλογή χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο DLNA και νομίζω δεν υποστηρίζει υπότιτλους στη συσκευή αυτή.

Για να παίξεις ταινία με υπότιτλους μέσω δικτύου,πρέπει να κάνεις κοινόχρηστο φάκελο στο pc και να τον βρείς μέσω της επιλογής Network Share.Αν όλα είναι σωστά,δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα έτσι.

Αλήθεια,πού είδες να έχουν κάτοχοι πρόβλημα με εξωτερικούς υπότιτλους σε αυτή τη συσκευή;Την έχει η μισή Ελλάδα (λέμε τώρα).Αν είχε κάποιος πρόβλημα είναι γιατί προσπαθεί με τον πρώτο τρόπο ο οποίος δεν είναι ο ενδεδειγμένος.Με τον δεύτερο τρόπο μόνο από λάθος του χρήστη κάπου στην διαδικασία μπορεί να έχει πρόβλημα.Η συσκευή πάντως δουλεύει μια χαρά με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους.Επίσης δεν κατάλαβα γιατί έκανες 15 μέρες να αναφέρεις ότι έχεις πρόβλημα μέσω δικτύου και όχι σε τοπική αναπαραγωγή όπως υπέθεσαν οι περισσότεροι στην αρχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...