skiabox Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Απλά βγείτε στο terminal και δώστε την εντολή : say "Hello my friend" (Το ανακάλυψα σερφάρoντας στο www.maclife.com) PS :Η ποιότητα του speech είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsomby Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Καλόοοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Older than Internet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Older than Internet... Εγώ πρόλαβα και το bitnet! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση georgeadams Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Λύση Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Απλά βγείτε στο terminal και δώστε την εντολή : say "Hello my friend" (Το ανακάλυψα σερφάρoντας στο www.maclife.com) PS :Η ποιότητα του speech είναι η καλύτερη που έχω δει ποτέ. H "σύνθεση φωνής" του Mac OS X δεν περιορίζεται στο Terminal. Κατ' αρχήν, εδώ: System Preferences -> Dictation & Speech -> Text to Speech μπορείς να επιλέξεις διάφορες φωνές. Εκτός από αυτές που έρχονται με το σύστημα, μπορείς να κατεβάσεις κι άλλες φωνές, μεταξύ των οποίων και δύο που μιλάνε ελληνικά. Την καλύτερη ποιότητα όμως την έχει η default φωνή, ο "Alex". Μετά, μπορείς επιλέγοντας κείμενο σε οποιαδήποτε εφαρμογή, να κάνεις δεξί κλικ και να επιλέξεις το: Speech -> Start Speaking και να ακούσεις το Mac να διαβάζει το κείμενο. Ή, ακόμα πιο εντυπωσιακά, επιλέγοντας κείμενο και πατώντας δεξί κλικ και Add to iTunes as a Spoken Track μπορείς να μετατρέψεις το κείμενο σε audiobook! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα