Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα φίλε μου.Όντως έχει βγει προσφορά έως 10/6 ΜΟΝΟ για νέους συνδρομητές dp economy+720' λεπτά προς κινητά+start pack=29.90.Αν σε αυτό προσθέσεις +10 ευρώ προσθέτεις sport pack ή cinema pack.Όχι και τα 2.Άρα δεν προσφέρεται με κάποιον τρόπο το full pack.

Το δικό μου πρόβλημα είναι πως μερικοί φυτευτοί προμοτάρουν την προσφορά αυτή.Μάλλον η Κάντζα έχει άγχος.

Κάποια site πήραν τα μέτρα τους και έστειλαν για "μπάνιο" χρήστες.Κάποια άλλα όχι.

Τουλάχιστον, μιας και το έφερε η κουβέντα...ας μου απαντήσουν αν η τηλεφωνία+ίντερνετ είναι δώρο, όπως στο christmas offer ή όχι.

ναι, εννοούσα το full πακέτο των αθλητικών ή το full πακέτο των ταινιών, όχι το full pack της nova, για να το διαχωρίσω από το novasports1 ή novacinema1 που μπορούσες να βάλεις, για να σιγουρευτώ ότι δεν έχω καταλάβει λάθος, γιατί πριν έβαζες με περίπου +10 το nc1 και αν δεν κάνω λάθος παραπάνω για το ns1 και ήμουν λίγο επιφυλακτικός για την προσφορά που διαβάζω

Δημοσ.

Κοίτα φίλε μου.Όντως έχει βγει προσφορά έως 10/6 ΜΟΝΟ για νέους συνδρομητές dp economy+720' λεπτά προς κινητά+start pack=29.90.Αν σε αυτό προσθέσεις +10 ευρώ προσθέτεις sport pack ή cinema pack.Όχι και τα 2.Άρα δεν προσφέρεται με κάποιον τρόπο το full pack.

Το δικό μου πρόβλημα είναι πως μερικοί φυτευτοί προμοτάρουν την προσφορά αυτή.Μάλλον η Κάντζα έχει άγχος.

Κάποια site πήραν τα μέτρα τους και έστειλαν για "μπάνιο" χρήστες.Κάποια άλλα όχι.

Τουλάχιστον, μιας και το έφερε η κουβέντα...ας μου απαντήσουν αν η τηλεφωνία+ίντερνετ είναι δώρο, όπως στο christmas offer ή όχι.

Ε, όχι μονο για νέους συνδρομητές. Χθές έκανα αίτηση εγώ, σαν υφιστάμενος.

Κυρίως για τα δωρεάν σε κινητά (που ειναι δωρεάν μεν, αλλα με πολιτική ορθής χρήσης) το έκανα εγώ.

Το νόβα δε με πολυενδιέφερε, αλλά είναι όντως το σταρτ πακ με ΔΩΡΕΑΝ πιάτο/καλώδια/εγκατάσταση και πληρώνεις 49ε τον αποκωδικοποιητή.

Αν όμως βάλεις να πληρώνεται απο πάγια εντολή ή πιστωτική, παίρνεις τον αποκ. δωρεάν ή έναν άλλον αποκ. καλύτερο με pvr απο 149ε, 49ε.

(τώρα τι αποκ. ειναι αυτοί, δε γνωρίζω, οντας άσχετος με δορυφορικά).

Το σταρτ πακ, εχει National Geo κτλ που με ενδιαφέρουν, και τίποτε άλλο.

Κυρίως το άλλαξα, διότι σήμερα εγώ με Forthnet Dplay economy είχα 30' κινητά, 24ρα, απεριοριστα σταθερα με 25ε για εξι μήνες, και απ'τον επομενο θα πήγιανε στα 35.

Οπότε win win.

ΑΝ φυσικά θες, ποδόσφαιρα, μοτοτζιπι, Φ1, wrc (που θέλω σα κολασμένος μεν) πάς σε ΟΤΕ και τέλος.

Δημοσ.

Προσωπικα εχω την forthnet με το start pack=29.9 και εβαλα μεσα με 15 ευρω τα novacinema.Ειμαι καταευχαριστημενος,διοτι περαν των 2 αθλητικων καναλιων που δινει η Nova,ειμαι ταινιοφιλος.Η nova ανοιξε και το καινουριο novalife.Μου αρεσει που εχει επαναληψεις συχνα,διοτι με αυτον τον τροπο βλεπω αρκετες ταινιες,που αν παιζοταν μια φορα θα τις εχανα.

Απο ιντερνετ,και τηλεφωνια μια χαρα.Κανενα προβλημα.Απεριοριστα σταθερα και υπεραστικα,και 30 λεπτα προς κινητα.

Περαν ολων αυτων,αυτο που εχει σημασια ειναι τι θελεις εσυ,και τις αναγκες σου.

Mπες στην Nova και δες τα καναλια συγκεντρωτικα,για να δεις οτι ειναι του ενδιαφερον σου.

Απλα αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα και επιλεξεις nova,αντι των 49 ευρω δεκτη,παρε τον pvr για να κανεις εγγραφες σε οποιαδηποτε χρονικη στιγμη θελησεις,ταινιων,που λογω καποιας αλλης δεν θα μπορεις να δεις.Προσωπικα το μεταννοιωσα,και τον χειμωνα θα παρω τον pvr.

Απο τοτε που εβαλα Nova,σωθηκα.Σταματησα να βλεπω το αθλιο επιπεδο της ελληνικης τηλεορασης,τα ιδια παπαγαλακια,τα τουρκικα που δεν χωνευω μια,την αθλια δημοσιογραφια,προσωπικη γνωμη μου,και γενικως το ανυπαρκτο προγραμμα ψυχαγωγιας.

Εδω και 3 χρονια και βαλε,καθε πρωι πριν φυγω για δουλεια,ειτε το μεσημερι επιστρεψω,ειτε το βραδυ πριν κοιμηθω δεν ακους τιποτε αλλο,παρα Τροικα,Κριση,Φορους,κ.α.

Τους σιχαθηκα ολους,και γι'αυτο ησυχασα με nova.Εχει ακομη πολυ ωραιες σειρες.

Δημοσ.

Προσωπικα εχω την forthnet με το start pack=29.9 και εβαλα μεσα με 15 ευρω τα novacinema.Ειμαι καταευχαριστημενος,διοτι περαν των 2 αθλητικων καναλιων που δινει η Nova,ειμαι ταινιοφιλος.Η nova ανοιξε και το καινουριο novalife.Μου αρεσει που εχει επαναληψεις συχνα,διοτι με αυτον τον τροπο βλεπω αρκετες ταινιες,που αν παιζοταν μια φορα θα τις εχανα.

Απο ιντερνετ,και τηλεφωνια μια χαρα.Κανενα προβλημα.Απεριοριστα σταθερα και υπεραστικα,και 30 λεπτα προς κινητα.

Περαν ολων αυτων,αυτο που εχει σημασια ειναι τι θελεις εσυ,και τις αναγκες σου.

Mπες στην Nova και δες τα καναλια συγκεντρωτικα,για να δεις οτι ειναι του ενδιαφερον σου.

Απλα αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα και επιλεξεις nova,αντι των 49 ευρω δεκτη,παρε τον pvr για να κανεις εγγραφες σε οποιαδηποτε χρονικη στιγμη θελησεις,ταινιων,που λογω καποιας αλλης δεν θα μπορεις να δεις.Προσωπικα το μεταννοιωσα,και τον χειμωνα θα παρω τον pvr.

Απο τοτε που εβαλα Nova,σωθηκα.Σταματησα να βλεπω το αθλιο επιπεδο της ελληνικης τηλεορασης,τα ιδια παπαγαλακια,τα τουρκικα που δεν χωνευω μια,την αθλια δημοσιογραφια,προσωπικη γνωμη μου,και γενικως το ανυπαρκτο προγραμμα ψυχαγωγιας.

Εδω και 3 χρονια και βαλε,καθε πρωι πριν φυγω για δουλεια,ειτε το μεσημερι επιστρεψω,ειτε το βραδυ πριν κοιμηθω δεν ακους τιποτε αλλο,παρα Τροικα,Κριση,Φορους,κ.α.

Τους σιχαθηκα ολους,και γι'αυτο ησυχασα με nova.Εχει ακομη πολυ ωραιες σειρες.

Έμαθα από ένα φίλο που πήγε σε κατάστημα  για νέους πελάτες ότι ήθελε να  πάρει το 29,90€ nova  και ότι για 10€ όλα τα Novasports ή 10€ όλα τα Novacinema θα μπορεί να τα έχει . 

Δημοσ.

Μπορεί να τα έχει,αλλα αν καποιος είχε παλαιοτερα συνδεση στην νοβα δεν θεωρειται νέος πελάτης και δεν μπορει να παρει την προσφορα...επειδη ειχα παλαιοτερα νοβα επίγεια μου λενε οτι θεωρούμε συνδρομητής και δεν λαμβανω την προσφορα....για σύνδεση που εχει ακυρωθει 7 μηνες τωρα και δεν υπαρχει καμια συνεργασια έκτοτε... τραγικοι...

Δημοσ.

το φόρτωσαν, το φόρτωσαν, όλα τα βάλαν πάνω σ' αυτό το πακέτο. Έχει γίνει σούπερ η προσφορά, 12 ώρες κινητά, απεριόριστα σταθερά, 24αρι ίντερνετ, νόβα, με 10ε sport pack ή cinema pack, είναι κατάλληλη στιγμή για να βάλει κανείς 3play.

όσο για το οτ ετβ μας έκανε μεγάλο χουνέρι την κυριακή και έχω στραβώσει. γιατί δεν δείξαν όλους τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής; γινόταν χαμός, πενταπλή ισοβαθμία στην διάρκεια των ματς και έδειχναν 2 αγώνες.. παραλληλη σύνδεση δεν μπορεί να γίνει πλέον; 

Δημοσ.

Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα forthnet και έπεσε το χώσιμο του αιώνα...συνδρομητής πόσα χρόνια και τηλεφωνο και nova επιγεια και μου λένε ότι οι προσφορές είναι μόνο για καινούργιους συνδρομητές?Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ρε...για το ίδιο προιόν θα πληρώνουμε 40 και 50% παραπάνω εμείς που τους στηρίζουμε τόσα χρόνια? 2 μήνες ακόμα μείνανε και έφυγα για ΟΤΕ...μακάρι να τους πάρουν και το Τσου λου όταν τελειώσει η σύμβαση τους να μείνουν με τις Καλλονές και τους Πλατανιάδες ...άι σιχτίρ με τανούμερα...χώρια η παραπλανητική διαφήμιση στο site η οποία δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι μόνο για νέους συνδρομητές.Άντε να πάνε για φούντο!

Δημοσ.

καλά, δεν υπάρχει λόγος να κατηγορείς τις ομάδες, πάρ' τους ένα τηλ και δες. σε πολλούς έχουν κάνει έκπτωση. 

όλες οι εταιρίες τις βγάζουν για νέους συνδρομητές και είναι μ..,κία, αλλά ο οτε δεν νομίζω ότι είναι η επιλογή σου. είναι ακριβός. σκέτη τβ, μόνο. τηλ κ ιντερνετ για κανένα λόγο

Δημοσ.

Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα forthnet και έπεσε το χώσιμο του αιώνα...συνδρομητής πόσα χρόνια και τηλεφωνο και nova επιγεια και μου λένε ότι οι προσφορές είναι μόνο για καινούργιους συνδρομητές?Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ρε...για το ίδιο προιόν θα πληρώνουμε 40 και 50% παραπάνω εμείς που τους στηρίζουμε τόσα χρόνια? 2 μήνες ακόμα μείνανε και έφυγα για ΟΤΕ...μακάρι να τους πάρουν και το Τσου λου όταν τελειώσει η σύμβαση τους να μείνουν με τις Καλλονές και τους Πλατανιάδες ...άι σιχτίρ με τανούμερα...χώρια η παραπλανητική διαφήμιση στο site η οποία δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι μόνο για νέους συνδρομητές.Άντε να πάνε για φούντο!

Κάνε αίτηση να πας ΟΤΕ όταν τελιώσει η σύμβαση σου. 2 μέρες πριν θα σε πάρει τηλέφωνο η Forthnet και θα σε κάνει προσφορά, θα τους πεις ότι θες την προσφορά για τους νέους συνδρομητές και πίστεψε με θα στην δώσει.

Δημοσ.

Ένα τηλεφωνο τελικά ήταν αρκετό παιδιά...πρέπει να έχουν φάει τρελό κράξιμο από πόσους υφιστάμενους συνδρομητές και στρώσανε..κατευθείαν με ρώτησαν ποιο πακέτο θέλω..το όλα σινεμα ή το όλα σπορτς με 39,90 έκαστος..πήρα το όλα σινεμα αλλα ξεχασα ρε γαμώτο να ρωτήσω πόσο πάει με full pack.

Δημοσ.

Eννοείς νέους συνδρομητές νόβα να φανταστώ ;

Σήμερα πάντως ήρθε το μαστόρι και μου πέρασε το πιατο. Καλή φάση, ειδα κανα 2 ντοκυμαντερ με ζώα...

Ξέρει κανείς κάνα φρί κανάλι που να αξιζει, πέρα απτα κλασσικα;

Ένα τηλεφωνο τελικά ήταν αρκετό παιδιά...πρέπει να έχουν φάει τρελό κράξιμο από πόσους υφιστάμενους συνδρομητές και στρώσανε..κατευθείαν με ρώτησαν ποιο πακέτο θέλω..το όλα σινεμα ή το όλα σπορτς με 39,90 έκαστος..πήρα το όλα σινεμα αλλα ξεχασα ρε γαμώτο να ρωτήσω πόσο πάει με full pack.

Δε γινεται σε αυτό το πρόγραμμα προσφοράς φουλ πακ. Η 10 ε για ταινίες ή 10ε για αθλητικα...

Εδώ ειναι που πονάει η νόβα. Πας οτε τιβι με 41ε τα πάντα ολα μέσα.

Δημοσ.

εννοείς το πακέτο που διαφημίζει το site του; στα 41,8 για ένα εξάμηνο; και μετά 46,8; με τα 2 mbps; χωρίς απεριόριστα κινητά και σταθερά;

όχι, δεν πας. οι τιμές σε τηλ + ιντερνετ + τβ, δεν συγκρίνονται. αν πεις για έξτρα σκέτο τβ με 25 το συζητάμε.

αλλά συνδυαστικό ή τηλ + ιντερνετ δεν παλεύονται οι τιμές του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...