Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οτε tvfull+dp στα 41,8 vs nova 3play 29,9

είδα την διαφήμιση του οτε και δεν ξέρω τι αξίζει περισσότερο

ρίξτε καμιά ιδέα, αυτά που βλέπω είναι πως στο ίντερνετ είναι πίσω με τα 2 mbps αντί για 24, στην τβ έχει παραπάνω μιας και είναι το φουλ πακ, στα τηλέφωνα δεν δίνει απεριόριστα
Δημοσ.

είναι και θέμα του τι βλέπεις στην τηλεόραση.

αν θέλεις να βλέπεις F1,MotoGP,NBA,ξένα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και καμιά ταινία που και που, ο ΟΤΕ TV είναι μονόδρομος.

αν θέλεις να βλέπεις Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου,Champions League,και καμιά ταινία που και που, η Nova είναι μονόδρομος.

αν θέλεις 24mbps και απεριόριστα τηλέφωνα από ΟΤΕ το ποσό πάει στα 51 ευρώ για το 1ο 6μηνο και 56 για το 2ο.

προσωπικά πήγα "αναγκαστικά" στον ΟΤΕ γιατί έχω ISDN και δεν με ενδιέφερε το πρόγραμμα της Nova...

Δημοσ.

Αρχικά μόνο η διαφορά τιμής είναι σημαντικό . Μετά στον ΟΤΕ συνέχεια κόβεται το σήμα ενώ στην nova όχι .....Υπάρχει μεγάλη διαφορά νομίζω και σίγουρα η Nova είναι καλύτερη επιλογή

Δημοσ.

Αρχικά μόνο η διαφορά τιμής είναι σημαντικό . Μετά στον ΟΤΕ συνέχεια κόβεται το σήμα ενώ στην nova όχι .....Υπάρχει μεγάλη διαφορά νομίζω και σίγουρα η Nova είναι καλύτερη επιλο

Καλα δεν ειναι και standar οτι θα κοπεί ουτε οτι θα παίζει η nova 24 ώρες απροβλημάτιαστα ειδικά αμα πέσεις σε τιποτα περίεργα καιρικά φαινόμενα θα δεις ποσο θα πιάνει η nova :P

Τεσπα για να μην πλατιάζουμε ειναι καθαρά τι προγράμματα θέλει να βλέπει ο αλλος και επιλέγει ανάλογα τις ανάγκες του

Δημοσ.

Ότι και να λέμε ρε παιδιά η διαφορα 12 ευρώ το μήνα και το χρόνο 240 ευρώ είναι πόσο για τις μέρες μας . H nova έχει κάνει πολύ καλή και οικονομική προσφορά .

Δημοσ.

Στο ΟΤΕt v δεν σου τρώει bandwidth απο την σύνδεση σου ?

αν μιλαμε για το δορυφορικο οχι αν μιλαμε για IPTV ναι τρωει

είναι και θέμα του τι βλέπεις στην τηλεόραση.

αν θέλεις να βλέπεις F1,MotoGP,NBA,ξένα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και καμιά ταινία που και που, ο ΟΤΕ TV είναι μονόδρομος.

αν θέλεις να βλέπεις Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου,Champions League,και καμιά ταινία που και που, η Nova είναι μονόδρομος.

αν θέλεις 24mbps και απεριόριστα τηλέφωνα από ΟΤΕ το ποσό πάει στα 51 ευρώ για το 1ο 6μηνο και 56 για το 2ο.

προσωπικά πήγα "αναγκαστικά" στον ΟΤΕ γιατί έχω ISDN και δεν με ενδιέφερε το πρόγραμμα της Nova...

στα 29,90 της nova δεν υπαρχουν αθλητικα καναλια ειναι το start pack

• Like 1
Δημοσ.

Όσο ψάχνεις βρίσκεις... και έχουμε OTE 2PLAY + ΟΤΕ TV FULL PACK 41,80€/μήνα τους πρώτους 6 μήνες, μετά πάει 46,80€/μήνα!!

Οπότε έχουμε:

NOVA 3PLAY= 388,80€/το χρόνο

OTE= 531,60€/το χρόνο

Σωστή η αναφορά του lak10 το πακέτο της nova είναι το Link.png Site: http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=5567">start pack

Δημοσ.

τώρα όμως η forthnet έβαλε πολύ καλή προσφορά στο 3play, δίνει δώρο απεριόριστα κινητά στα 29,90. Αν πας να φτιάξεις, ίδιο πακέτο στον οτε θα σου βγει διπλή τιμή, αν όχι παραπάνω, ακόμα κι αν βάλεις family pack.

Δημοσ.

Η forthnet έβγαλε καινούργια προσφορά και συγκεκριμένα το Nova 3Play στοιχίζει όσο πληρώνει κατά μέσο όρο ένας πελάτης OTE το μήνα για 2play(χωρίς Tv) και επιπλέον σου δίνει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ και TV.  Forthnet και οικονομία πάνε μάζι.....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχετε ξαμοληθεί μερικοί σε όλα τα γνωστά site του χώρου και τρολλάρετε.Πολύ πρεμούρα ρε παιδί μου!

Δημοσ.

γίνεται χαμός στα forum όντως. ισχύει όντως αυτό που ακούγεται για τα 10 ευρώ με full πακέτο, αθλητικά ή ταινίες; έχω διαβάσει από αρκετούς ότι τους έχουν πάρει τηλ, δεν το βλέπω κάπου ακόμα, αλλά λογικά όπου να ναι. για να δούμε

Επισκέπτης
Δημοσ.

γίνεται χαμός στα forum όντως. ισχύει όντως αυτό που ακούγεται για τα 10 ευρώ με full πακέτο, αθλητικά ή ταινίες; έχω διαβάσει από αρκετούς ότι τους έχουν πάρει τηλ, δεν το βλέπω κάπου ακόμα, αλλά λογικά όπου να ναι. για να δούμε

Κοίτα φίλε μου.Όντως έχει βγει προσφορά έως 10/6 ΜΟΝΟ για νέους συνδρομητές dp economy+720' λεπτά προς κινητά+start pack=29.90.Αν σε αυτό προσθέσεις +10 ευρώ προσθέτεις sport pack ή cinema pack.Όχι και τα 2.Άρα δεν προσφέρεται με κάποιον τρόπο το full pack.

Το δικό μου πρόβλημα είναι πως μερικοί φυτευτοί προμοτάρουν την προσφορά αυτή.Μάλλον η Κάντζα έχει άγχος.

Κάποια site πήραν τα μέτρα τους και έστειλαν για "μπάνιο" χρήστες.Κάποια άλλα όχι.

Τουλάχιστον, μιας και το έφερε η κουβέντα...ας μου απαντήσουν αν η τηλεφωνία+ίντερνετ είναι δώρο, όπως στο christmas offer ή όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...