agipaok Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Οταν καμμια φορα ... ! ανοιγω την οθονη να δω ωρα κτλ κτλ...βλεπω οτι καποια εφαρμογη χρησιμοποιει το location service GPS ...! Υπαρχει καποιος τροπος να δω ποια εφαρμογη χρησιμοποιει το GPS εκεινη την ωρα ? Πως εχει στις ρυθμισεις στην μπαταρια ... ποια εφαρμογη καταναλωσε μπαταρια , στα δεδομενα ποια εφαρμογη και ποσα δεδομενα καταναλωσε ! Ετσι και μια για Location Services..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 και εγω το θελω αυτο! μου το βγαζει σε ασχετες ωρες και δεν φευγει/κλεινει! και μια εφαρμογη να παρω backup τη rom (σαν το nandroid αλλα οχι απο cwm) παοκ ωραιο ξεκινημα Looser team εχουμε καταντησει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 και εγω το θελω αυτο! μου το βγαζει σε ασχετες ωρες και δεν φευγει/κλεινει! και μια εφαρμογη να παρω backup τη rom (σαν το nandroid αλλα οχι απο cwm) παοκ ωραιο ξεκινημα Looser team εχουμε καταντησει Αστα να πανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα