Προς το περιεχόμενο

GTA SA greek project

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

ok. Απλά σου αναφέρω ότι δεν είναι αδύνατο (δυστυχώς δεν θα έχω το χρόνο να ασχοληθώ με κάτι τέτοιο, αλλά όταν τελειώσει πχ η μετάφραση του Monkey Island 2, και εφόσον υπάρχει αυτό το thread ίσως ανεβάσω ένα proof-of-concept για όποιον ενδιαφέρεται να κάνει την πραγματική δουλειά).

Στο αρχικό post αναφέρεις ότι είσαι πολύ κοντά προς το τέλος, οπότε σκέφτηκα ότι δεν θα ήθελες να πάει χαμένη η δουλειά που έκανες (βασικά τι εννοούσες με αυτό; ).

Επίσης (χωρίς να το έχω ψάξει), νομίζω και για το IV θα βρεις το ίδιο πρόβλημα μπροστά σου και θα χρειαστεί κάποιο remap του charset ή/και να προσθέσεις ελληνικά fonts με το χέρι.

Θα σε πω. Ναι όντως τα είχα τελειώσει όλα αλλά δεν έκανα ένα πράγμα: Δεν το δοκίμασα. Και έτσι λέω εγώ οτι νταξ θα παίξει χώρις δοκιμή. Το charset αυτή την στιγμή δεν θα λάβει κάμια προσοχή λόγω εξετάσεων πανεπιστημίου. Το IV από την άλλη, έχει Ρώσσικα αυτόματα και έτσι τα non-unicode υποστηρίζονται κανονικά. Γι'αυτό και οι Ελληνικοί υπότιτλοι στο IV είναι εφικτοί από την R* δηλαδή από την γραμμη παραγωγής και όχι να βάλω δικά μου. Όσον αναφορά το SA, ναι όντως είδα οτι είναι εφικτό αλλά τώρα περιμένω τις εξετάσεις να τελειώσουν και μετά θα ασχοληθώ μια και καλή. Απλώς με το ποστ μου έλεγα οτι θα το έβγαζα πριν τις εξετάσεις αλλά λόγω προβλήματος δεν θα είναι εφικτό. Πάντως σε ευχαριστώ για την απτόητη υποστήριξη που δίνεις στο πρότζεκτ μου.

Δημοσ.

Γιατί αναφέρεται το αν θα κλειδωθεί το τόπικ; Μετάφραση κάνει ο άνθρωπος στο κατά την προσωπική μου άποψη καλύτερο GTA.

Καλά για τον άλλο που τον κράζει δεν θα αναφερθώ καθόλου γιατί μπορεί να πιάσει και τους "βλάκες" που έκαναν αντίστοιχες προσπάθειες  σε άλλα παιχνίδια που είναι για μωρά.  :lol:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί αναφέρεται το αν θα κλειδωθεί το τόπικ; Μετάφραση κάνει ο άνθρωπος στο κατά την προσωπική μου άποψη καλύτερο GTA.

Καλά για τον άλλο που τον κράζει δεν θα αναφερθώ καθόλου γιατί μπορεί να πιάσει και τους "βλάκες" που έκαναν αντίστοιχες προσπάθειες  σε άλλα παιχνίδια που είναι για μωρά.  :lol:

Ευχαριστώ και εσένα που κατάλαβαινεις τι περνάω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...