Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοείται οτι πάνε προς πώληση. Είναι να σου κάτσει.. Οι δύο πρώτες foil έφυγαν αμέσως. Η τρίτη δεν θέλει να πουληθεί με τίποτα 3 μέρες τώρα..

• Απαντ. 602
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδια τι αξια εχει αν εχεις μια καρτα? Πουλησα πριν λιγο μια καρτα του Borderlands 2 για 70λ περιπου, ο αγοραστης τι κερδισε απο αυτο?

Δημοσ.

Αν επερνα το bundle με το serious sam και εκεινο με το brutal legend θα τα ειχα τωρα... Μονο super meat boy αυτη τη φορα...

Την ίδια σκέψη έκανα κι εγώ... :mad:

Δημοσ.

Και booster packs έχουμε, και games collector badge έχουμε με το νέο update. Τι άλλο;

Έχουν πέσει αρκετά οι τιμές και με τα booster packs θα πέσουν και άλλο.

Δημοσ.

Σχετικό update απο το Trading Cards Group:

We've added some new features to the beta today: 

Booster packs: Players who have collected all the trading card drops they can for a game and have used Steam in the last week will randomly receive booster packs. These packs contain three additional cards for the game, and may contain foils. 

Game Collector Badge: There's a new badge which will grant you XP based on how many games you have in your Steam library. This badge replaces the "100 XP for having at least one product registered" message at the bottom of the badges page. 

Profile Game Count: The number shown next to the "Games" link on the new profile should now more closely match the number of games shown in the Steam library.

Το πως δίνονται τα booster packs κατάλαβε κανείς; Το μόνο σίγουρο που μπορώ να πω είναι πως δεν χρειάζεται να παίζεις το ανάλογο παιχνίδι - πήρα ένα Trine 2 Booster ενώ έπαιζα The Binding Of Isaac για παράδειγμα - αλλά δεν εξηγεί ακριβώς στο update ποιά κριτήρια πρέπει να πληρεί ένας χρήστης για να πάρει booster (Πρέπει να είναι in-game; Έχει κάποιο χρονικό όριο μεταξύ booster drops; Υπάρχει κάποιο όριο στα πόσα booster δικαιούται κάθε χρήστης και αν ναί, είναι εβδομαδιαίο/μηνιαίο/ετήσιο/one-time (όπως το Market έχει περιορισμό 200 auctions ετήσια π.χ.) ;)

Σε σχετικά νέα, το βρίσκω λίγο απογοητευτικό πως κάθε παιχνίδι στο Game Collector Badge μετράει μόνο για 1 με 1.5 exp, ενώ μ'αρεσε πως το Brütal Legend έχει 8 ολόκληρα card drops (απο συνολικά 15, με τιμές απο €0,50 μέχρι €0,75 όταν τα πούλησα) - που μαζί με τις πωλήσεις των Genuine TF2 items που έδινε στο pre-order το κάνουν το πρώτο παιχνίδι (Steam) που όχι μόνο δεν μου κόστισε τίποτα, αλλά έβγαλα και κέρδος :P.

Δημοσ.

Ούτε εγώ κατάλαβα τι γίνεται με τα booster packs. Ελπίζω να μας διαφωτίσουν περισσότερο.

Υ.Γ. Αν κατάλαβα καλά, στο market μπορούμε να βάλουμε μέχρι 200 πράγματα για πώληση το χρόνο?

Δημοσ.

Περίπου... Βασικά οι πρώτες 200 πωλήσεις του χρόνου δεν καταγράφονται (βάσει νομοθεσίας) - μετά τις 200 πρέπει να συμπληρώσεις κάποιου είδους φορολογική δήλωση αν είσαι U.S. citizen ή resident, αλλιώς υπεύθυνη δήλωση (φαντάζομαι με κάποιο scan ταυτότητας ή κάτι τέτοιο) για κατοίκους εκτός U.S.

Απο το σχετικό F.A.Q.:

Currently there is no limit on the number of transactions you can participate in. However, the United States Internal Revenue Service, under Section 6050W of the Internal Revenue Code, requires us to collect certain information from you if you engage in more than 200 separate sales transactions in a calendar year. In particular, if you are a U.S. citizen or resident, you will need to provide us with your name, address and Social Security Number, and if you are not a U.S. citizen or resident, you will need to provide evidence of your non-U.S. status on an online form we provide to you. We will be providing a link to these forms and a process by which you can provide the needed information if and as you approach the 200 sales limit. We may use a third-party to collect this information. You can choose not to provide this information if you wish, but you will not be able to list any items for sale in the Community Market once you meet the 200 sales threshold, and any items listed will be removed. Note that, while we are required to collect this information from you, we are not required to share this information with the IRS under Section 6050W unless you exceed $20,000 in gross sales in the Community Market within a single calendar year. For purposes of calculating the number of sales you have made in a calendar year, all of your accounts will be treated as a single account.

Δημοσ.

Ωχ αυτο με τις πωλησεις δεν το ηξερα. Εχω κανει 29 συναλλαγες εδω και 24 μερες...

Εχω ενα badge που μου εδωσε 345xp επειδη εχω 100+ παιχνιδια απο οτι καταλαβα. Γινεται να δω το progress; 

*Δεν ειμαι σιγουρος οτι προστεθηκαν αυτα τα xp παντως

Δημοσ.

Λοιπόν, να το κόλπο μου για να πουλάτε γρήγορα. Έστω ότι έχεις μια κάρτα που αυτή τη στιγμή όλοι την πουλάνε 60λ, την βάζεις 58λ-55λ, μέχρι το δουν οι άλλοι πωλητές αυτό εσύ την έχεις πουλήσει ήδη. Εσείς έχετε κάποιο συγκεκριμένο κόλπο?

Πάντως πέφτουν τρελά οι τιμές. Χθες πούλησα την κάρτα BL 2 Maya 61λ (καθαρό κέρδος, κάπου 65λ θα έδωσε ο αγοραστής) και σήμερα πούλησα πάλι την ίδια κάρτα 44λ (καθαρό κέρδος).

Δημοσ.

Κόλπο, όχι - πλέον όμως πέφτει τρελό refresh του Badge page στις 20:00 κάθε Τρίτη και Πέμπτη (μια και στο group αργούν να ανακοινώσουν τα νέα παιχνίδια - για παράδειγμα τα χτεσινά πήγε 20:35 να βγεί σχετική ανακοίνωση) και μετά μόλις πάρω κάρτες, κατευθείαν στο Market για να "εκμεταλλευτώ" τους early buyers σε καλύτερες τιμές.

Φαντάζομαι θα μπορούσε κάποιος να φτιάχνει φθηνά badge και να ελπίζει σε uncommon ή rare craft rewards (του Anodyne π.χ. κοστίζει κάπου €2,80 για να φτιαχτεί εξ'αρχής, ενώ το Anodyne - Space rare background πωλείται για €5,30~ αν σου κάτσει), αλλά προσωπικά τουλάχιστον το θεωρώ υπερβολικά ριψοκίνδυνο για το πιθανό κέρδος που προσφέρει.

Πάντως, απ'όσο βλέπω τα boosters κατά κύριο λόγο αξίζει να πωλούνται κατ'ευθείαν στο Market αντί να ανοίγονται - το BL2 Booster για παράδειγμα πωλείται για κοντά €3,-- ενώ το μεγαλύτερο κέρδος (non-foil) με 3x Gaige είναι κάπου €2,10. 

Δημοσ.

Παιδιά δυο τρείς ερωτήσεις από 'μένα. Δεν έχω μπει ακόμα στην όλη φάση stream trading. Αυτό θα γίνει για όλους υποθέτω ε;Αν ναι, θα αργήσει, ξέρουμε;

Επίσης είδα σήμερα στο προφίλ μου ότι μου μπήκε ένα budge Power Player για  τα 224 παιχνίδια που έχω. Χθες όμως στο προφίλ μου έλεγε ότι έχω 275 παιχνίδια. Υποθέτω ότι δεν μετράνε τα dlc;

Αν και αμφιβάλλω να είχα 50 dlc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...