gavros10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Χαμος θα γινετε μετα. Θελω αυτη την καρτα απο την ταδε σειρα... Σαν 11χρονα θα γινουμε που θα θελουμε να φτιαξουμε το αλμπουμ μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Nαι, οι κάρτες που πέφτουν τώρα είναι οι series 1. Θα βγουν και άλλες σειρές από κάρτες... Λογικά έτσι θα γίνει αλλά δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Και κυκλοφορούν και φήμες οτι οι series 1 κάρτες θα αποκτήσουν τεράστια αξία in the years to come. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Λογικά έτσι θα γίνει αλλά δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Και κυκλοφορούν και φήμες οτι οι series 1 κάρτες θα αποκτήσουν τεράστια αξία in the years to come. Kι εγώ αυτό σκέφτομαι και λέω να τις κρατήσω μπας και πάρω κανένα 30άρι στο μέλλον... Ίσως και να κάνω λάθος, θα δείξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μια ερωτηση για να μην το αφησω τσαμπα ανοιχτο, το team fortress 2 σου πεταει καρτες παιζοντας? Γιατι κατι διαβασα οτι αν πληρωσεις 9 δολλαρια in game σου δινει μια καρτα λογω f2p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 F.A.Q Πάιζω Dota 2/Team Fortress 2 πολλές μέρες και δεν μου έχει βγάλει καμία κάρτα. Τι γίνεται; Αυτά τα παιχνίδια επειδή είναι free to play βγάζουν κάρτες μόνο αν: Είχες αγοράσει το TF2 πρίν γίνει free to play. Είχες αγοράσει οτιδήποτε in-game στο Dota 2 πρίν ξεκινήσει το STCbeta Κάνεις in-game αγορές αξίας $9 θα σου βγάλει μια κάρτα. Με τον ίδιο τρόπο όπως τα υπόλοιπα πέφτουν οι κάρτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Με τον ίδιο τρόπο όπως τα υπόλοιπα πέφτουν οι κάρτες... Αχα τοτε αστο το διαγραφω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μπήκε το Borderlands 2 στα παιχνίδια που ρίχνουν κάρτες!! Και ετοιμαστείτε και για περισσότερα! http://steamcommunity.com/groups/tradingcards#announcements/detail/1801717618079285987 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Εκνευριζομαι που ενω εχω 168 ωρες στο steam πρεπει να το ξανα ανοιξω (αν δεν το εχω να το κατεβασω) και να το αφηνω να τις παρει. Αφου περναμε ενα οριο επρεπε να μας τις δινει. Οι τιμες στις καρτες τωρα ειναι 0.80-0.95 λεπτα. Μηπως να τις πουλησουμε, αν σκεφτουμε οτι θα φτασουν 0.30-0.33, να αγορασουμε αλλες καρτες που μας λειπουν απο αλλα παιχνιδια, να κανουμε εκεινα craft και να παρουμε ποντους και οταν πανε 0.30 οι καρτες του bl2 να τις αγορασουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Εκνευριζομαι που ενω εχω 168 ωρες στο steam πρεπει να το ξανα ανοιξω (αν δεν το εχω να το κατεβασω) και να το αφηνω να τις παρει. Αφου περναμε ενα οριο επρεπε να μας τις δινει. Οι τιμες στις καρτες τωρα ειναι 0.80-0.95 λεπτα. Μηπως να τις πουλησουμε, αν σκεφτουμε οτι θα φτασουν 0.30-0.33, να αγορασουμε αλλες καρτες που μας λειπουν απο αλλα παιχνιδια, να κανουμε εκεινα craft και να παρουμε ποντους και οταν πανε 0.30 οι καρτες του bl2 να τις αγορασουμε; Δεν είναι υποχρεωτικό να πάρεις τις κάρτες πάντως. Είναι καθαρά θέμα οπτικής γωνίας. Εμένα για παράδειγμα μου άρεσε που ξαναέπαιξα το Half Life 2 και το Portal 2. Είναι ένα μικρό κίνητρο να παίξω κάποια παιχνίδια που δεν έχω παίξει καθόλου ή που έχω να παίξω καιρό. Εγώ απο εδώ και στο εξής αποφάσισα να πουλάω όλες μου τις κάρτες και τα background κλπ χωρίς να αγοράζω άλλα γιατί εξακολουθώ να πιστεύω οτι οι τιμές θα πέσουν πολύ κάποτε.. Και απο την άλλη είναι ακόμα σε beta και απο οτι ξέρω δέχονται προτάσεις εδώ http://steamcommunity.com/groups/tradingcards/discussions/1/828939163643998004/. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Μπήκε το Borderlands 2 στα παιχνίδια που ρίχνουν κάρτες!! Και ετοιμαστείτε και για περισσότερα! http://steamcommunity.com/groups/tradingcards#announcements/detail/1801717618079285987 Μακάρι να είχαν το 1 που το έχω ήδη. Ελπίζω να αρχίζουν να βάζουν πιο γρήγορα νέα παιχνίδια. Και να διορθώσουν το market να γίνονται καλύτερες ταξινομήσεις γιατί όλες οι κάρτες βρίσκονται σε μια κατηγορία. Θα έπρεπε να χωρίζονται ανάλογα με το παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Υπαρχει κανεις που δεν θελει τις καρτες του απο το borderlands 2? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Προστέθηκαν Monster Loves You! Really Big Sky Faerie Solitaire BIT.TRIP RUNNER 2 Θα προσπαθήσουν λένε να κυκλοφορούν νέα set καρτών απο παιχνίδια 2 φορές την εβδομάδα, Κάθε Τρίτη και Πέμπτη.. Ελπίζω σε μείωση των τιμών των καρτών μετά απο τα νέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Προστέθηκαν Monster Loves You! Really Big Sky Faerie Solitaire BIT.TRIP RUNNER 2 Θα προσπαθήσουν λένε να κυκλοφορούν νέα set καρτών απο παιχνίδια 2 φορές την εβδομάδα, Κάθε Τρίτη και Πέμπτη.. Δηλαδή σήμερα βγήκαν νέες κάρτες? Να φανταστώ αυτό θα ισχύει από τη επόμενη βδομάδα? (Πάλι έβαλαν παιχνίδια που δεν έχω ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ναι στα παραπάνω παιχνίδια. Μπορεί να βάλουν και αυτή την Πέμπτη, δεν ξέρω. Απο οτι κατάλαβα εξαρτάται απο το πόσο γρήγορα φτιάχνουν οι developers του εκάστοτε παιχνιδιού τις κάρτες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ναι στα παραπάνω παιχνίδια. Μπορεί να βάλουν και αυτή την Πέμπτη, δεν ξέρω. Απο οτι κατάλαβα εξαρτάται απο το πόσο γρήγορα φτιάχνουν οι developers του εκάστοτε παιχνιδιού τις κάρτες.. A μόνο σε αυτά που προστέθηκαν? Όχι σε αυτά που υπήρχαν ήδη? Κρίμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα