Προς το περιεχόμενο

Steam Κάρτες Ανταλλαγών (Trading Cards) και Badges

krokos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 602
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

<p>Μάζεψα 3 κάρτες στο Global Offensive και 4 για το portal 2. Τις υπόλοιπες πρέπει να τις αγοράσω τώρα?</p>

Ή να πουλήσεις αυτές που έχεις!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ή να πουλήσεις αυτές που έχεις!

Πουλησα τις 4 για το portal 2 και αγορασα τις 2 που ελειπαν για το CS GO και ένα craft το badge του. Και μου έμεινε και 1€ :P. Ωραίο τελικά και αυτό το feature. Στο μέλλον που θα προσθέσουν και περισσότερα παιχνίδια θα είναι ακόμα καλύτερο.

παντως βλεπω μια μεγαλη ανοδο γενικα στο μεσο ορο των τιμων των απλων καρτων (αυτες που παρακολουθω), και στις ποσοτητες...

Γιατί δεν μου έδινε τόση ώρα κάρτες το Global offensive? μήπως τώρα που έκανα craft δεν μου ξαναδίνει?

καθε παιχνιδι δινει 3-4 καρτες (αναλογα με το παιχνιδι) και ΤΕΡΜΑ...δεν ξαναδινει

δες στα badges σου αν σου λεει "No card drops remaining"

καθε παιχνιδι δινει 3-4 καρτες (αναλογα με το παιχνιδι) και ΤΕΡΜΑ...δεν ξαναδινει

δες στα badges σου αν σου λεει "No card drops remaining"

Σοβαρά? Και τα υπόλοιπα τι μόνο με αγορές?

Διάβασα όλα τα posts του topic αλλά παραμένει λίγο θολό το τοπίο για μένα ακόμα. Αν κατάλαβα καλά είναι ένα σύστημα με το οποίο βγάζουμε λεφτά? :unsure: και επίσης το e-penis που γράφεις squall τι ακριβώς είναι? 

Υ.Γ. Μπράβο πάντως για τα αναλυτικά posts σου έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά ιδιαίτερα στο τελευταίο F.A.Q.

Γιατί δεν μου έδινε τόση ώρα κάρτες το Global offensive? μήπως τώρα που έκανα craft δεν μου ξαναδίνει?

Απο το F.A.Q. ;)

Έπαιζα το Χ παιχνίδι και ενώ μεχρι τώρα μου έβγαζε κάρτες, ξαφνικά σταμάτησε να βγάζει και εδώ και 3 ώρες δεν έχει βγάλει καμία. Κάνω κάτι λάθος;

Όχι. Δυστυχώς έχεις πάρει όλες τις κάρτες που σου δίνει το παιχνίδι και δεν θα ξαναβγάλει ποτέ άλλες ό,τι και να κάνεις. Ακόμα και αν είναι άδικο ή δεν μας αρέσει έτσι λέει η επίσημη ανακοίνωση απο τη Valve.

Μα πως αλλιώς θα ήταν τζόγος??  ;)

Αν έβγαζε κάρτες σύμφωνα με τις ώρες που παίζουμε τότε θα υπήρχαν ελάχιστες αγοραπωλησίες!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...