naruto14 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μάζεψα 3 κάρτες στο Global Offensive και 4 για το portal 2. Τις υπόλοιπες πρέπει να τις αγοράσω τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 <p>Μάζεψα 3 κάρτες στο Global Offensive και 4 για το portal 2. Τις υπόλοιπες πρέπει να τις αγοράσω τώρα?</p> Ή να πουλήσεις αυτές που έχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ή να πουλήσεις αυτές που έχεις! Πουλησα τις 4 για το portal 2 και αγορασα τις 2 που ελειπαν για το CS GO και ένα craft το badge του. Και μου έμεινε και 1€ . Ωραίο τελικά και αυτό το feature. Στο μέλλον που θα προσθέσουν και περισσότερα παιχνίδια θα είναι ακόμα καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 παντως βλεπω μια μεγαλη ανοδο γενικα στο μεσο ορο των τιμων των απλων καρτων (αυτες που παρακολουθω), και στις ποσοτητες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Γιατί δεν μου έδινε τόση ώρα κάρτες το Global offensive? μήπως τώρα που έκανα craft δεν μου ξαναδίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Γιατί δεν μου έδινε τόση ώρα κάρτες το Global offensive? μήπως τώρα που έκανα craft δεν μου ξαναδίνει? καθε παιχνιδι δινει 3-4 καρτες (αναλογα με το παιχνιδι) και ΤΕΡΜΑ...δεν ξαναδινει δες στα badges σου αν σου λεει "No card drops remaining" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 καθε παιχνιδι δινει 3-4 καρτες (αναλογα με το παιχνιδι) και ΤΕΡΜΑ...δεν ξαναδινει δες στα badges σου αν σου λεει "No card drops remaining" Σοβαρά? Και τα υπόλοιπα τι μόνο με αγορές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Διάβασα όλα τα posts του topic αλλά παραμένει λίγο θολό το τοπίο για μένα ακόμα. Αν κατάλαβα καλά είναι ένα σύστημα με το οποίο βγάζουμε λεφτά? και επίσης το e-penis που γράφεις squall τι ακριβώς είναι? Υ.Γ. Μπράβο πάντως για τα αναλυτικά posts σου έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά ιδιαίτερα στο τελευταίο F.A.Q. Γιατί δεν μου έδινε τόση ώρα κάρτες το Global offensive? μήπως τώρα που έκανα craft δεν μου ξαναδίνει? Απο το F.A.Q. Έπαιζα το Χ παιχνίδι και ενώ μεχρι τώρα μου έβγαζε κάρτες, ξαφνικά σταμάτησε να βγάζει και εδώ και 3 ώρες δεν έχει βγάλει καμία. Κάνω κάτι λάθος; Όχι. Δυστυχώς έχεις πάρει όλες τις κάρτες που σου δίνει το παιχνίδι και δεν θα ξαναβγάλει ποτέ άλλες ό,τι και να κάνεις. Ακόμα και αν είναι άδικο ή δεν μας αρέσει έτσι λέει η επίσημη ανακοίνωση απο τη Valve. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μα πως αλλιώς θα ήταν τζόγος?? Αν έβγαζε κάρτες σύμφωνα με τις ώρες που παίζουμε τότε θα υπήρχαν ελάχιστες αγοραπωλησίες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ε και αφού πουλήσουν όλοι τις κάρτες τους ή τα κανουν badge τότε τι θα μείνει στο market? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Κάρτες series 2, series 3, νέες προσθήκες παιχνιδιών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Ε και αφού πουλήσουν όλοι τις κάρτες τους ή τα κανουν badge τότε τι θα μείνει στο market? Θα βγουν οι series 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Και συνεχώς θα μπαίνουν νέοι traders που θα τροφοδοτούν την αγορά με προσφορά και ζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Τι εννοείται series 2? Υπάρχει τέτοιο πράγμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Nαι, οι κάρτες που πέφτουν τώρα είναι οι series 1. Θα βγουν και άλλες σειρές από κάρτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα