pollop Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Χρησιμοποιεί κανείς ακόμα το Idle Master? Κάπου διάβασα ότι ο δημιουργός σταμάτησε την υποστήριξη και ήθελα να μάθω αν παραμένει ακόμα ασφαλές. Όσο να ναι sale έρχεται, καλό είναι να προετοιμαζόμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 προχωρα αφοβα , το εβαλα πριν 2 εβδομαδες και μεχρι τωρα ολα πανε μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelisb Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Αν μάθετε τπτ σφυρίξτε γτ κι εγω τώρα το έβαλα, κριμας είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 προχωρα αφοβα , το εβαλα πριν 2 εβδομαδες και μεχρι τωρα ολα πανε μια χαρα Ωραίος. Ξεκίνησα και εγώ. Πιστεύω μέχρι το summer sale θα μαζέψουμε πράμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εβαλα το idle master ξανα να μαζεψει καρτες. Απο τα free παιχνιδια που μοιραζουν κατα καιρους κατεληξα να εχω 90 νεες καρτες χωρις να δωσω ευρω Να πουλησω αυτες τις μερες ή οταν εχουμε sale? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εβαλα το idle master ξανα να μαζεψει καρτες. Απο τα free παιχνιδια που μοιραζουν κατα καιρους κατεληξα να εχω 90 νεες καρτες χωρις να δωσω ευρω Να πουλησω αυτες τις μερες ή οταν εχουμε sale? Και εγώ πάντως μαζεύω αυτές τις μέρες με Idle master. Έχω μαζέψει καμιά 125 και έχω άλλες 40. Πιστεύω καλύτερα να περιμένουμε μέχρι το sale. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Συνήθως σε Sale οι τιμές πέφτουν πολύ αλλά φεύγουν πολύ γρήγορα. Καλύτερα να αγοράσεις κάρτες που θέλεις σε Sale, παρά να πουλήσεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ρε παιδιά ξέρεις κανείς πως λειτουργεί; Το έβαλα και εγώ και απλώς δείχνει ένα χρονόμετρο να μετράει αντίστροφα και μόλις τελειώνει ξαναρχίζει πάλι απο τη αρχή, δεν μου πετάει κάρτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Συνήθως θέλει μισή ώρα ανά κάρτα. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά βλέποντας σε εικόνες μάλλον αυτό το χρονόμετρο δείχνει απλά σε πόση ώρα θα ξαναελέγξει αν πήρες κάρτες για να συνεχίσει στο επόμενο παιχνίδι αν δεν έχεις άλλα drops για το συγκεκριμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 15 λεπτά είναι οι κάρτες συνήθως όχι 30. Επίσης κάποια παιχνίδια πρέπει να περάσεις το 2ωρο playtime για να αρχίσουν να πετάνε κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Εγώ όσα έκανα idle τους τελευταίους μήνες ήθελαν ακριβώς 30 λεπτά. Και ανά 30 λεπτά ανανεωνόταν και ο χρόνος παιχνιδιού στο Steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Κάποια γίνονται στο 15λεπτο, κάποια στο 30λεπτο. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μπορεί να το ορίσει ο κάθε developer αυτό απ' όσο ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Συγνωμη χιλια για το off-topic ερωτημα, ποια ειναι η διαδικασια , πως φτιαχνω καρτες και τις πουλω; εχει σχεση με τα achievements ανα παιχνιδι που βλεπω στο steam; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα