aekoriginal21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Πως μπορώ να ξεκλειδώσω τις κάρτες του Alan Wake πχ παιδιά, απλά παίζοντας το παιχνίδι; Ή πρέπει να κάνω κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 εγω σημερα πηρα FOIL καρτα, επειδη ψηφισα 3 φορες συνεχομενα για το community's choice sale. Δεν αξιζε πολυ, 1.30.Εγώ έχω ψηφίσει 9 φορές σερί και τίποτα ακόμα απο FOIL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inexhale Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Πως μπορώ να ξεκλειδώσω τις κάρτες του Alan Wake πχ παιδιά, απλά παίζοντας το παιχνίδι; Ή πρέπει να κάνω κάτι; Απλως να τρεχει το παιχνιδι. Αμα θες κανεις και alt-tab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Εγώ έχω ψηφίσει 9 φορές σερί και τίποτα ακόμα απο FOIL. Μια από τα ίδια και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Και μενα στην 9η φορα (3η 3αδα) μου εκατσε, keep trying Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μου έτυχε σήμερα foil του Bioshock Infinite, Vote δεν έχω κάνει πάντως. Την πουλάω όπως είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μου έτυχε σήμερα foil του Bioshock Infinite, Vote δεν έχω κάνει πάντως. Την πουλάω όπως είναι? Ναι εγώ έβαλα για πώληση την δικιά μου foil απο summer sales gateway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Ωράια τωρα μου έριξε ενα BioShock Infinite Booster Pack με 3 κάρτες μέσα , τι μπορεί να περιέχει εκτος απο κάρτε ρωτάω για να το ανοίξω η να το πουλήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Και μενα στην 9η φορα (3η 3αδα) μου εκατσε, keep trying 12η φορά σήμερα, τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Πήρα μία Chivalry: Medieval Warfare κάρτα. Και τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Πρώτη foil σήμερα και μπηκε κατευθείαν στο market. Την καλύτερη στιγμή μου ήρθε μιας και είχα ξεμείνει από φράγκα στο steam wallet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αν μαζευει κανεις κάρτες απο το summer sale ανταλάσσω 1 απο τις διπλές μου με 1 απο αυτες που μου λειπουν. http://steamcommunity.com/id/moctodyti/inventory/#753 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Mπορεί κάποιος να με βοηθήσει να δω αν κατάλαβα σωστά: Τις συλλέγεις (παίζοντας παιχνίδια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ή ψηφίζοντας τώρα στο summer sale κτλ.) και μετά, τι; Φτιάχνεις σετ για bragging rights και εκπτώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Τα πιο απτά benefits (όπως το καταλαβαίνω) είναι: 1) Οι κάρτες "πωλούνται" στο steam market προς κάποιο αντίτιμο, συνήθως κάτι πολύ χαμηλό ( < 0.15€) αλλά σε μερικές περιπτώσεις πιάνουν καλύτερες τιμές (δεν ξέρω γιατί). Αυτό το αντίτιμο περνάει στο Steam Wallet και αφαιρείται από την επόμενη αγορά παιχνιδιού στο steam. 2) Ένα σετ από κάρτες ενός παιχνιδιού ή πχ μιας ειδικής κατηγορίας (summer sale) μπορεί να γίνει badge το οποίο έχει κάποια rewards (και σε αυτά υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει κάποιο εκπτωτικό κουπόνι). Δεν ξέρω αν υπάρχουν benefits από τα level ups (που συνεπάγεται η συγκέντρωση XPs από τα badges). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Βασικά δεν νομίζω οτι υπάρχουν καποια extra benefits απο το leveling στο steam μαλλον πιο πολύ για προσωπική ικανοποίηση ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα