gavros10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 ανα 10 ευρω που χαλας στο steam περνεις και μια τετοια καρτα. αλλα στο market τωρα εχουν λιγοτερο απο 1.50 ευρω. μηπως να τις παρουμε απο εκει; ΥΓ Και αν εισαι 5 level και πανω περνεις μια τετοια καρτα ανα 3 vote στο flash sales Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Το έκανα craft το summer sale badge. Μαλακίες, ίδια reward δίνει (emoticons, background κλπ) και φτάνει και λέβελ 5. τουλάχιστον έδωσε κάρτα πάλι πίσω που δεν είχα. Edit: Θυμήστε μου λίγο, το Counter Strike πετάει κάρτες ή έχει προυποθέσεις όπως το tf2 ξέρω 'γω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 λογικα θα πεσουν πολυ----------δωρεαν ανα 3 ψηφους 1 καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Κανονικα πεταει καρτες το counter strike. Υπο προυποθεσεις πετανε μονο τα free 2 play παιχνιδια Εβγαλαν το bastion απο την λιστα με τις καρτες. Λογικα θα ειχε καποιο bug. Στο φορουμ ειχε γινει ποστ εδω και κατι ωρες οτι θα μπουν καρτες στο bastion οποτε δεν προκεται για λαθος αλλα για bug 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Θα περιμένω να τις πάρω από τα voting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Κανονικα πεταει καρτες το counter strike. Υπο προυποθεσεις πετανε μονο τα free 2 play παιχνιδια Εβγαλαν το bastion απο την λιστα με τις καρτες. Λογικα θα ειχε καποιο bug. Στο φορουμ ειχε γινει ποστ εδω και κατι ωρες οτι θα μπουν καρτες στο bastion οποτε δεν προκεται για λαθος αλλα για bug Αντί του Bastion, νομίζω μπήκε το Stellar Impact (το οποίο ενώ στο official group δεν αναφέρεται πουθενά, εμφανίζεται στη σελίδα με τα badges). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Το stellar impact το ειχαμε δει προσφατα σε προσφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δηλαδή κάθε μέρα τώρα με τα daily deals θα έχουμε και νέα παιχνίδια που υποστηρίζουν κάρτες? Μια χαρά τότε. Από όσο βλέπω στο badge, η πρώτη κάρτα είναι το Bioshock Infinite το οποίο είναι σήμερα στην κορυφή των Daily Deals. Λογικά το επόμενο στην κορυφή θα είναι το Chivalry: Medieval Warfare σύμφωνα με το Getaway Badge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Badge και στο Bastion? Ώρα για 2ο playthrough!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Τελικά το Bastion μπήκε (με καθυστέρηση 6~ ωρών), όπως επίσης τα Skyrim και Euro Truck Simulator. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Έχω έξι (6) Dead Island Riptide cards, άμα θέλει κανείς κανονίζουμε καμιά ανταλλαγούλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ενδιαφέρομαι για μία. Απλά δεν έχω καμιά κάρτα να σου δώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δυστυχώς δεν είναι giftable αλλιώς θα στην έδινα χαλαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Έχω ένα coin απο Spiral Knights αν θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Απ'ότι βλέπω (μια και σχετική ανακοίνωση δεν έγινε ακόμα), το Civilization V έχει Trading Cards πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα