SOADNICK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Απο το Trading Card FAQ: Once you have received all of your card drops, you become eligible for a booster pack, which is a set of 3 trading cards that may include both basic and foil cards. Μάλλον είναι και ο λόγος που τα booster είναι πιο ακριβά απο τις ανάλογες κάρτες, αλλά φαντάζομαι θα έχει το ίδιο χαμηλό chance να βρεις foil με τα κανονικά card drops. Ohai Εγω που δεν ειμαι lvl 10+, αλλα ειμαι eligible για booster pack, το pack θα εχει μονο basic ή παιζει να εχει και foil, παρολο ειμαι κατω απο 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Το προαπαιτούμενο για foil να είναι το profile level 10 και άνω νομίζω το καταργήσανε πριν λίγο καιρό... Πλέον όλα τα accounts δικαιούνται foil drops. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Το προαπαιτούμενο για foil να είναι το profile level 10 και άνω νομίζω το καταργήσανε πριν λίγο καιρό... Πλέον όλα τα accounts δικαιούνται foil drops. Οκ, ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 νεα παιχνιδια για καρτες.. Binding of Isaac Company of Heroes 2 GRID 2 Warframe Crusader Kings II Penny Arcade's On the Rain-Slick Precipice of Darkness 4 Psychonauts επεσαν αρκετα οι τιμες νομιζω.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Υπ'όψιν πως το Warframe είναι στην κατηγορία Free-To-Play και απαιτεί in-game αγορές περίπου $9 (€6,80~) για κάθε card drop (όπως δηλαδή λειτουργούν και τα TF2, Dota 2). Edit: Πήρα και μια φοβερή ξενέρα σήμερα πρωί, μια και οι τιμές των καρτών που δεν κατάφερα να πουλήσω χτες (λόγω των προβλημάτων στο Market) έχουν πλέον πέσει στο 1/4 της τιμής τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Όλα ωράια αλλά γιατί βγάζει 2 εκδόσεις της κάθε κάρτας; "Trading card" και "Game card"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Απ'ότι φαίνεται έχει γίνει απλά κάποιο λαθάκι στο naming των καρτών . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι. Μου έδωσε 2 emoticons μαζί με 2 badges που έκανα craft. Αυτά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε τσατ με φίλο ξέρω 'γω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι. Μου έδωσε 2 emoticons μαζί με 2 badges που έκανα craft. Αυτά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε τσατ με φίλο ξέρω 'γω; Νομιζω οτι πρεπει να εισαι τουλαχιστον 10 level για να τα χρησιμοποιησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 ^^ A οκ, θενξ φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να δούμε πόσες κάρτες θέλει ένα budge για παιχνίδι που δεν έχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να δούμε πόσες κάρτες θέλει ένα budge για παιχνίδι που δεν έχουμε; Ίσως με αναζήτηση στο market και να μετρήσεις πόσες κάρτες έχει. Αυτό τουλάχιστον μπορώ εγώ να σκεφτώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει τρόπος να δούμε πόσες κάρτες θέλει ένα budge για παιχνίδι που δεν έχουμε; Αν δεν έχει κανένας φίλος σου το badge, απλα google it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squall50000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Και πάνω που νομίζαμε οτι το steam μας ξέχασε Alan Wake Gun Monkeys Gratuitous Space Battles War of the Roses: Kingmaker Skulls of the Shogun Τετάρτη is the new day! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Εγκαθιστώ alan wake να πάρω τις κάρτες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα