iraola Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 οταν κατεβαζα απο το you tube βιντεακια με το real downloader ολα ηταν μια χαρα. μετα απο ενα φορματ δεν με κατεβαινει ο ηχος? τι φταιε?????
jim_p Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Φταιει πως ο player που χρησιμοποιεις δεν παιζει τον ηχο απο τα βιντεο που κατεβαζεις. Αλλαξε player, βαλε πχ vlc.
washcloud Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 ...και τώρα θα σε ρωτήσει "γιατί, αφού πριν τα έπαιζε"...
rfc Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 .... και αυτος θα απαντησει.... " ναι αλλα με ποιον player? ειχες βαλει τπτ codecs? "...
iraola Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 το εχω δοκιμασει με ΠΟΛΛΑ player εχω βαλει τα codecs .... εχω βαλει java ... εχω βαλει flash player... απλα το media info.... οντως ΔΕΝ γραφει ηχο!!!!!1
jim_p Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Java δεν χρειαζεσαι γενικα για οποιαδηποτε αναπαραγωγη βιντεο. Flash χρειαζεσαι μονο για την αναπαραγωγη των βιντεο εντος του browser και σε σελιδες που δεν υποστηριζουν ακομα html5 βιντεο. Mediainfo απο ενα τυχαιο κλιπακι απο youtube, το οποιο εννοειται οτι παιζει κανονικοτατα $ mediainfo tsiRRNJ_XUk.flv General Complete name : tsiRRNJ_XUk.flv Format : Flash Video File size : 36.9 MiB Duration : 6mn 49s Overall bit rate : 754 Kbps httphostheader : r7---sn-vuxbavcx-n3be.c.youtube.com Video Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Format profile : [email protected] Format settings, CABAC : Yes Format settings, ReFrames : 3 frames Codec ID : 7 Duration : 6mn 50s Bit rate : 643 Kbps Width : 640 pixels Height : 360 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Constant Frame rate : 25.000 fps Color space : YUV Chroma subsampling : 4:2:0 Bit depth : 8 bits Scan type : Progressive Bits/(Pixel*Frame) : 0.112 Stream size : 31.4 MiB (85%) Audio Format : AAC Format/Info : Advanced Audio Codec Format profile : LC Codec ID : 10 Duration : 6mn 50s Bit rate : 104 Kbps Channel(s) : 2 channels Channel positions : Front: L R Sampling rate : 44.1 KHz Compression mode : Lossy Stream size : 5.08 MiB (14%)
biomecanoid Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 το εχω δοκιμασει με ΠΟΛΛΑ player εχω βαλει τα codecs .... εχω βαλει java ... εχω βαλει flash player... απλα το media info.... οντως ΔΕΝ γραφει ηχο!!!!!1 το πολλά players είναι γενικό και αόριστο πoια δοκίμασες ? επίσης πoια codecs έβαλες μπορεί να μην τα έβαλες όλα java+flash όπως είπαν και οι άλλοι για να παίξεις κατεβασμένα αρχεία τοπικα στο pc σου δεν χρειάζεται εισαι σίγουρος πως το κανεις download σωστά η ότι το video έχει ήχο ?
iraola Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 εχω βαλει ΗΔΗ K-Lite_Codec_Pack_990_Full δεν ΞΕΡΩ παιδια με το RealDownloader κατεβαζα πριν απο το φορματ και ΤΩΡΑ δεν βγαζει ηχο με το ΙΔΙΟ προγραμμα κατεβαζω.... προτεινεται ενα ΚΑΛΥΤΕΡΟ προγραμμα για κατεβασμα απο youtube
biomecanoid Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 δεν είπες με πιο πρόγραμμα πας να παίξεις τα αρχείατο vlc και το mplayer παίζουν τα πάντα και χωρίς codecs
iraola Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 δεν παιζει με vlc.... μαλλον ΔΕΝ κατεβαινει ΣΩΣΤΑ!!!
mpasketpro Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 προτεινεται ενα ΚΑΛΥΤΕΡΟ προγραμμα για κατεβασμα απο youtube εχεις pm.
kataramenos32 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ριξε ακυρο στο Real Downloader και βαλε το VDownloader.Απλη λυση και καλυτερη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα