FlocculentVoid Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μμμ, εγώ τώρα τι να κάνω; Πάντως τα λεφτά δεν φτάνουν για RAID configuration. (Όχι ότι χρειάζεται κιόλας.)
qsis Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 βαλε εναν ssd , βαλε μια καλη και δυνατη καρτα (γιατι με τις 2 μπορει να εχεις διαφορα θεματα ) και τα ρεστα κρατα τα για μελλοντικες και ουσιαστικες αναβαθμισεις ή για να πας καμια εκδρομη
FlocculentVoid Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ναι, δηλαδή ότι έχω ήδη κάνει στην αρχή της συζήτησης. Μια χαρά είναι, έτσι; Θα έκανε κανείς καμία αλλαγή/πρόταση;
siegfried_gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ναι, δηλαδή ότι έχω ήδη κάνει στην αρχή της συζήτησης. Μια χαρά είναι, έτσι; Θα έκανε κανείς καμία αλλαγή/πρόταση; Μια χαρά είναι. Με το raid δεν θα δεις ουσιαστική διαφορά στη χρήση σου. Είτε με αυτό είτε χωρίς πάλι στα τέρματα θα παίζεις.
biomecanoid Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 O HD Western Digital Caviar Black 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive http://www.tomshardware.com/charts/hdd-charts-2012/-01-Read-Throughput-Average-h2benchw-3.16,2901.html Σύμφωνα με το tomshardware που τον μέτρησε έχει ταχύτητα 108 ΜΒ/s εγώ στο χειρότερο raid0 σε P4 10ετιας έχω 90MB/s δεν είναι κρίμα για το καινούργιο μηχάνημα να τον φτάνει ένας ταπεινός P4 έστω και σε ένα μονο aspect ? Ενα καινούργιο μηχάνημα δεν γίνετε καλο μονο άμα του ρίχνεις λεφτά , ο καθένας μπορεί να κάνει assemble ένα pc το θέμα είναι να πάμε λίγο παραπέρα θέλει δουλειά και από αυτόν που το φτιάχνει.και αυτή την διαφορα την κάνει το Rai0 και το SLI. Tο gaming pc είναι για RAW Power άμα δεν μπούν εκεί αυτές οι τεχνολογίες που θα μπούν? Στα 1500 euro μια χαρά φτάνει να μπει raid και sli, και το sli/cross δεν είναι για τα για να μεγαλώσουμε την μνήμη τον καρτών που είπε κάποιος πριν.
iliasthebest Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Για gamimg pc θέλουμε τουλάχιστον ένα από τα 2 : Raid η SLI/Crossfire Μπαρντον??
biomecanoid Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Mπορώ να το μεταφράσω και σε άλλες γλώσσες άμα έχετε πρόβλημα με τα ελληνικά μου .
trek Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 ... ο FlocculentVoid αφου θέλει 2TB HD πρέπει να τον σπάσει στα 2 και να κάνει raid αλλιώς ο HD σε καινούργιο μηχάνημα είναι bootneck Φιλαράκι, το raid σε μονό drive, δεν κάνει καμμία διαφορά. Ισα-ισα που θα δημιουργήσει βαβούρα στο τρόπο εγγραφής δεδομένων, κάνοντας το recovery (σε μια "στραβή"), δυσκολότερο. 1
iliasthebest Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Φιλαράκι, το raid σε μονό drive, δεν κάνει καμμία διαφορά. Ισα-ισα που θα δημιουργήσει βαβούρα στο τρόπο εγγραφής δεδομένων, κάνοντας το recovery (σε μια "στραβή"), δυσκολότερο. +1
biomecanoid Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 +1 να τον σπάσει στα 2 σημαίνει να πάρει 1tb drive + αλλο ενα 1tb drive το RAID0 θέλει 2 identical drives. Καταλαβαίνετε ότι θέλετε απλός για να την πείτε σε καποιον
qsis Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 εγω δε καταλαβαινω ακομα πού χρειαζεται το raid με ssd σε gaming pc
biomecanoid Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 o SSD θα μεινει όπως είναι για τα windows και μερικά προγράμματα και RAID θα κάνει με 2 μηχανικούς σκληρούςγια να έχει πολύ χωρο και ταχυτητα για τα παιχνίδια
Superpie Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 O HD Western Digital Caviar Black 2TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive http://www.tomshardware.com/charts/hdd-charts-2012/-01-Read-Throughput-Average-h2benchw-3.16,2901.html Σύμφωνα με το tomshardware που τον μέτρησε έχει ταχύτητα 108 ΜΒ/s εγώ στο χειρότερο raid0 σε P4 10ετιας έχω 90MB/s δεν είναι κρίμα για το καινούργιο μηχάνημα να τον φτάνει ένας ταπεινός P4 έστω και σε ένα μονο aspect ? Ενα καινούργιο μηχάνημα δεν γίνετε καλο μονο άμα του ρίχνεις λεφτά , ο καθένας μπορεί να κάνει assemble ένα pc το θέμα είναι να πάμε λίγο παραπέρα θέλει δουλειά και από αυτόν που το φτιάχνει.και αυτή την διαφορα την κάνει το Rai0 και το SLI. Tο gaming pc είναι για RAW Power άμα δεν μπούν εκεί αυτές οι τεχνολογίες που θα μπούν? Στα 1500 euro μια χαρά φτάνει να μπει raid και sli, και το sli/cross δεν είναι για τα για να μεγαλώσουμε την μνήμη τον καρτών που είπε κάποιος πριν. Ειναι αχρηστο το sli ή το cf σε 1080p αναλυση.Κριμα τα λεφτα που θα πεταξει + τα οποια θεματα που ισως εχει.. o SSD θα μεινει όπως είναι για τα windows και μερικά προγράμματα και RAID θα κάνει με 2 μηχανικούς σκληρούς για να έχει πολύ χωρο και ταχυτητα για τα παιχνίδια Πολυ χωρο μπορει να εχει και με εναν 2tb.Διαφορα στα παιχνιδια θα δει μονο στο loading και στο φορτωμα των πιστων..Και επισης θα παει σε διπλα εξοδα για τους δυο δισκους που θα χρειαστει με το raid..
biomecanoid Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ειναι αχρηστο το sli ή το cf σε 1080p αναλυση.Κριμα τα λεφτα που θα πεταξει + τα οποια θεματα που ισως εχει.. Πολυ χωρο μπορει να εχει και με εναν 2tb.Διαφορα στα παιχνιδια θα δει μονο στο loading και στο φορτωμα των πιστων..Και επισης θα παει σε διπλα εξοδα για τους δυο δισκους που θα χρειαστει με το raid.. με πιο λογική είναι αχρηστο το sli/cross με 1080p αναλυση το performance που παίρνει με 2 κάρτες gpu φαίνεται σε οποιαδήποτε ανάλυση. Πρόβλημα με SLI/Cross δεν υπάρχει αφού θα πάρει ίδιες κάρτες, τα προβλήματα αρχίζουν άμα είχες ήδη μια κάρτα και μετά πάiρνεις μια παρόμοια για να κανεις sli/cross. Οσο για τους HD είτε παρεις 2tb η 1tb +1tb η διαφορα δεν είναι μεγάλη για να είναι συζητήσιμη και ναι διαφορα θα δει στο φόρτωμα τον πιστων και στο loading ? εσείς δεν θέλετε να φορτώνουν άμεσος οι πιστες και τα παιχνίδια σας ? τα 1500 euro φτάνουν και για SLI και για RAID
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα