Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συστημα αναγνωρηζει τα 4gb απο τα 6...ποιο ειναι το προβλημα;εχω windows 7 ultimate 64bit

πές και που τα "φοράς" σε λάπτοπ η σταθερό;;

ποιό είναι το συστημά σου;;

bios update έχεις κάνει

Δημοσ.

2209...

Installed memory 6gb

Avaible to use 4gb

Έλεγξε το εξής:

Άνοιξε το msconfig, στην καρτέλα Εκκίνηση υπολογιστή, πάτησε στο κουμπί Επιλογές για προχωρημένους και δες αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Μέγιστη μνήμη. Αν είναι, ξε-τικαρέ την και κάνε επανεκκίνηση.

Ποιες είναι οι μνήμες RAM που έχεις; Στο boot σου αναγνωρίζει τα 6GB RAM; Τις δοκίμασες μία-μία και λειτουργούν και οι τρεις έτσι; Θα πρέπει να είναι τοποθετημένες στα slots A1 – B1 – C1 όπως αναφέρει το manual. Δοκίμασε να τις αλλάξεις θέση μεταξύ τους μήπως φταίει κάποια από τις μνήμες ή κάποιο από τα slots.

Δημοσ.

Στο boot μου τις αναγνωριζει ως 4gb ram...3 x Corsair Dominator CM3X1G1600C8D 1600 Mhz, 3 x Kingston 9905402-101.A00LF 2000Mhz

Δημοσ.

δεν καταλαβα ακριβως...δεν ξερω τι ειναι το α1,β1,γ1

θα τοποθετήσεις της μνήμες στο Α1-Β1-C1(πορτοκαλί)

3 Dimm μνήμης δεν έχεις;;

Δημοσ.

Κανε ολα αυτα που σου λεει ο cool καθως και στο bios δες αν η επιλογη memory remap=enable

Δημοσ.

ειναι 6 dimm μνημων

του 1gb

θα τοποθετήσεις τις corsair της μνήμες στο Α1-Β1-C1(πορτοκαλί slot)

και τις kingston στα μαύρα slot(ίσως χρειαστείς να ρίξεις χειροκίνητα μέσα απο το bios στην ίδια ταχύτητα με corsair)

και όπως αναφέρει ο rfc αν έχεις επιλογη(bios) memory remap κάνε το enable.

η μητρική είναι καινούρια;;

καθάρισε και λίγο μέσα τα slot αν δεν έχουν δουλέψει και ήταν τόσο καιρό ανενεργά

μας τα λές ολα λίγα-λίγα ;)

• Like 1
Δημοσ.

αχα καταλαβα...θελω βοηθεια με το bios ομως γιατι γνωριζω πολλα απο αυτα...εψαξα για το memory remap αλλα δεν το βρηκα...εχω καθαρισει τις slot

αχα καταλαβα...θελω βοηθεια με το bios ομως γιατι γνωριζω πολλα απο αυτα...εψαξα για το memory remap αλλα δεν το βρηκα...εχω καθαρισει τις slot

αν και ετσι ηταν στην αρχη και δεν υπηρχε διαφορα..τις εχω βαλει 3/3 τωρα και παλι τα ιδια.

Δημοσ.

κατέβασε το cpu-z και πες μας πόσο μνήμη βλέπει.

μετά θα σου πώ τα "μαντάτα" για την μητρική σου :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...