pOLoS Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 πρέπει η microsoft να μπλοκάρει το chrome να μη τρέχει στα windows για να βάλουν μυαλό στη google που την έχει δει κάπως τώρα τελευταία 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Με AdBlock κοβει και το βιντεο διαφημιση που σου εμφανιζει στην αρχη και πρεπει να δεις τα 5 πρωτα δευτερολεπτα; δε νομιζω οτι παιζει ρολο το adblock για να σου κοβει τις διαφημισεις στην αρχη, κατι αλλο πρεπει να ισχυει για να μη σου πεταει το βιντεο στην αρχη.. δε μπορω να καταλαβω ομως τι.. εγω οπως ειπα αν κανω logout μου τις βγαζει, αν ειμαι συνδεδεμενος με το λογαριασμο μου δε μου τις βγαζει.. και στο κινητο δεν εχω δει ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 κατι που δεν αναφέρει η είδηση όπως γράφτηκε, είναι οτι πέρα άπο την έλειψη διαφημήσεων, η εφαρμογή της microsoft επιτρέπει το download των βίντεο, καθώς επίσης παίζει βίντεο που οι δημιουργοί τους έχουν απαγορέψει να παίζουν σε φορητές συσκευές. Και τα 3 απαγορεύονται από τους όρους χρήσης. Οσον αφορά τις δικαιολογίες της microsoft περι API κλπ, να αναφερθεί οτι η εφαρμογή youtube για το xbox, μια χαρά υποστηριζει διαφημίσεις, απο το 2012 Πηγή: http://arstechnica.com/gadgets/2013/05/google-tells-microsoft-to-cease-and-desist-its-ad-free-youtube-app/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+arstechnica%2Findex+%28Ars+Technica+-+All+content%29&utm_content=Google+Reader">ars technica 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anamenos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 αν αυτό που επιχειρεί να κάνει η google δεν είναι μονοπωλιακή τακτική, τι είναι??? προσωπικά το s3 είναι και το τελευταίο android που πείρα από εδώ και πέρα πάω καθαρά windows phone... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 To adblock νομιζω οτι απλα τις ελαχιστοποιεί.. Τις κάνει "αόρατες"... Νομίζω.. ακριβως. δεν τις μπλοκαρει, απλως τις κρυβει. μονο η εκδοση του Firefox τις μπλοκαρει κανονικα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9-q2AqIrc_k 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouskarle Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 ακριβώς. δεν τις μπλοκάρει, απλώς τις κρύβει. μόνο η έκδοση του Firefox τις μπλοκάρει κανονικά. Really? Περισσότερες πληροφορίες αν είναι εύκολο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Google μου φαίνεται πως αχνοφαίνεται ο καζαμπούμπου στο βάθος.. http://www.youtube.com/watch?v=lGDFJqcQy0Y 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Με λίγα λόγια ο IE8 είναι για τα μπίζα. Google Analytics says bye-bye to IE 8: Supporting A Modern Browsing Experience http://analytics.blogspot.gr/2013/09/supporting-modern-browsing-experience.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ε, εντάξει, browser 4ετίας είναι...εδώ σε λίγες μέρες κυκλοφορεί ο 11. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisigia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ούτως ή άλλως το application δεν τα βγάζει καν τα περισσότερα βίντεο οπότε τι χολοσκάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Nέα διαμάχη των εταιριών με την Google κλασσικά να προκαλεί καταστάσεις.... δεν τους χάλασε μάλλον που τα τελευταία τρίμηνα βλέπουν την πλάτη της Microsoft σε καθαρά κέρδη. Google discloses another Microsoft Windows vulnerability before a patch is ready To λιγότερο που μπορεί να πει κανείς για την betaqueen είναι "χτύπημα κάτω από την μέση". If Google is frustrated that Microsoft is taking too long to release a patch, it should take its concerns to the media and demonstrate the flaw to them – *not* release code which anyone could exploit. Just imagine if Microsoft researchers gave Google 90 days to fix a WebView vulnerability in Android 4.3, and then released proof-of-concept exploit code. I wonder how Google would feel then? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) καθολου περιεργο, η Google περα απο την στημενη hip μοστρα που παρουσιαζει (dont be evil my ass), ειναι στην πραγματικοτητα η χειροτερη τεχνολογικη εταιρεια με πρακτικες πιο αθλιες απο αυτες της 90s ΜS. δεν ειναι τυχαιο που την αποκαλουν company of thugs. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2015 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα