Προς το περιεχόμενο

Η Google απαιτεί από τη Microsoft την απόσυρση του YouTube app για Windows Phone εξαιτίας έλλειψης διαφημίσεων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πρέπει η microsoft να μπλοκάρει το chrome να μη τρέχει στα windows για να βάλουν μυαλό στη google που την έχει δει κάπως τώρα τελευταία

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με AdBlock κοβει και το βιντεο διαφημιση που σου εμφανιζει στην αρχη και πρεπει να δεις τα 5 πρωτα δευτερολεπτα;

δε νομιζω οτι παιζει ρολο το adblock για να σου κοβει τις διαφημισεις στην αρχη, κατι αλλο πρεπει να ισχυει για να μη σου πεταει το βιντεο στην αρχη.. 

δε μπορω να καταλαβω ομως τι..

εγω οπως ειπα αν κανω logout μου τις βγαζει, αν ειμαι συνδεδεμενος με το λογαριασμο μου δε μου τις βγαζει.. 

και στο κινητο δεν εχω δει ποτε 

κατι που δεν αναφέρει η είδηση όπως γράφτηκε, είναι οτι πέρα άπο την έλειψη διαφημήσεων, η εφαρμογή της microsoft επιτρέπει το download των βίντεο, καθώς επίσης παίζει βίντεο που οι δημιουργοί τους έχουν απαγορέψει να παίζουν σε φορητές συσκευές. Και τα 3 απαγορεύονται από τους όρους χρήσης.

Οσον αφορά τις δικαιολογίες της microsoft περι API κλπ, να αναφερθεί οτι η εφαρμογή youtube για το xbox, μια χαρά υποστηριζει διαφημίσεις, απο το 2012

Source.png Πηγή: http://arstechnica.com/gadgets/2013/05/google-tells-microsoft-to-cease-and-desist-its-ad-free-youtube-app/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+arstechnica%2Findex+%28Ars+Technica+-+All+content%29&utm_content=Google+Reader">ars technica

• Like 2

αν αυτό που επιχειρεί να κάνει η google δεν είναι μονοπωλιακή τακτική, τι είναι???

προσωπικά το s3 είναι και το τελευταίο android που πείρα από εδώ και πέρα πάω καθαρά windows phone...

• Like 3

To adblock νομιζω οτι απλα τις ελαχιστοποιεί.. Τις κάνει "αόρατες"... Νομίζω..

ακριβως. δεν τις μπλοκαρει, απλως τις κρυβει.

μονο η εκδοση του Firefox τις μπλοκαρει κανονικα.

• Like 2

ακριβώς. δεν τις μπλοκάρει, απλώς τις κρύβει.

μόνο η έκδοση του Firefox τις μπλοκάρει κανονικά.

Really? :blink:

Περισσότερες πληροφορίες αν είναι εύκολο;

• 3 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...

Nέα διαμάχη των εταιριών με την Google κλασσικά να προκαλεί καταστάσεις.... δεν τους χάλασε μάλλον που τα τελευταία τρίμηνα βλέπουν την πλάτη της Microsoft σε καθαρά κέρδη.

Google discloses another Microsoft Windows vulnerability before a patch is ready

To λιγότερο που μπορεί να πει κανείς για την betaqueen είναι "χτύπημα κάτω από την μέση".

If Google is frustrated that Microsoft is taking too long to release a patch, it should take its concerns to the media and demonstrate the flaw to them – *not* release code which anyone could exploit.

Just imagine if Microsoft researchers gave Google 90 days to fix a WebView vulnerability in Android 4.3, and then released proof-of-concept exploit code. I wonder how Google would feel then?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καθολου περιεργο, η Google περα απο την στημενη hip μοστρα που παρουσιαζει (dont be evil my ass), ειναι στην πραγματικοτητα η χειροτερη τεχνολογικη εταιρεια με πρακτικες πιο αθλιες απο αυτες της 90s ΜS.

δεν ειναι τυχαιο που την αποκαλουν company of thugs.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...