Προς το περιεχόμενο

Η Google απαιτεί από τη Microsoft την απόσυρση του YouTube app για Windows Phone εξαιτίας έλλειψης διαφημίσεων

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λογικά θα τους κόβει πρόσβαση κτλ.

Οι μονοπωλιακές τακτικές από εταιρείες που ισχυρίζονται ότι είναι open είναι πάντα ένα ελκυστικό topic για παρακολούθηση

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι το ξέρω οτι τις κόβει δουλεύει εξαιρετικά, απλως είχα την αίσθηση οτι αυτές τρέχουν πάραυτα (στο background) οπότε όλοι μας ευχαριστημένοι ..

δεν εχω ιδεα πώς δουλευει , νομιζα οτι η ολη ιδεα ειναι οτι ανιχνευει  τα λινκ απο τις διαφημισεις  καθως ανοιγει η σελιδα  τους και τους ριχνει ακυρο πριν χρειαστει να εμφανιστουν στην οθονη σου 

το θεμα ειναι οτι δεν εμφανιζονται, το πώς και γιατι λιγο με νοιαζει 

μαλιστα ειχα την εντυπωση οτι πολλα site δεν ειχαν καν διαφημισεις και αναρωτιομουν απο πού βγαζουν λεφτα :P

• Like 1

Νομίζω ότι εννοεί τις διαφημίσεις - βίντεο που δείχνει πριν αρχίσει το βίντεο που επιλέγουμε... Τότε ναι έχει δίκιο η google, Και στο android και στο ios δείχνει το app τις διαφημίσεις... όχι τα μπανεράκια ή τα γύρω γύρω του βίντεο.

Ναι το ξέρω οτι τις κόβει δουλεύει εξαιρετικά, απλως είχα την αίσθηση οτι αυτές τρέχουν πάραυτα (στο background) οπότε όλοι μας ευχαριστημένοι ..

Κατα 99% δεν ισχυει αυτο που λες. Εχω μπει σε αρκετα site με adblock ενεργοποιημενο και μου εμφανιζεται ενα banneraki που με "παρακαλαει" πολυ ευγενικα να το κλεισω για να στηριξω το site.

Νομίζω ότι εννοεί τις διαφημίσεις - βίντεο που δείχνει πριν αρχίσει το βίντεο που επιλέγουμε... Τότε ναι έχει δίκιο η google, Και στο android και στο ios δείχνει το app τις διαφημίσεις... όχι τα μπανεράκια ή τα γύρω γύρω του βίντεο.

Μπορεί και να εννοεί όλες τις διαφημίσεις που υπάρχουν στη σελίδα. Μη ξεχνάμε ότι το YouTube app για το Android και το iOS είναι της Google, οπότε τα φτιάχνει όπως θέλει η ίδια. Ακόμα και όταν δεν ήταν στο App Store της Apple, η εφαρμογή είχε δημιουργηθεί έπειτα από συνεργασία Apple - Google (maps, YouTube) και όταν σταμάτησε οι εφαρμογές αποσύρθηκαν και εμφανίστηκαν στο App Store με τη Google ως δημιουργό.

Για μένα απίστευτη υποβάθμιση, σαν να βλέπω τηλεόραση που χρειαζόταν να φάω στη μάπα τις διαφημίσεις κάθε λίγο και λιγάκι για να δω τη συνέχεια. Μη σας πω ότι θα αρχίσει να παρεμβάλλει και ενδιάμεσα κάποια στιγμή.

στα windows 7.8  δεν υπαρχει η εφαρμογη αυτη.

βλεπουμε youtube απο το mobile version  του youtube

Υπάρχουν ένα σωρό 3rd party YT εφαρμογές για 7.8/8. Έχει πει πάντως η Microsoft ότι θα την βγάλει και για 7.8.

Και η απάντησή της

YouTube is consistently one of the top apps downloaded by smartphone users on all platforms, but Google has refused to work with us to develop an app on par with other platforms. Since we updated the YouTube app to ensure our mutual customers a similar YouTube experience, ratings and feedback have been overwhelmingly positive. We'd be more than happy to include advertising but need Google to provide us access to the necessary APIs. In light of Larry Page's comments today calling for more interoperability and less negativity, we look forward to solving this matter together for our mutual customers.

Μπορεί και να εννοεί όλες τις διαφημίσεις που υπάρχουν στη σελίδα. Μη ξεχνάμε ότι το YouTube app για το Android και το iOS είναι της Google, οπότε τα φτιάχνει όπως θέλει η ίδια. Ακόμα και όταν δεν ήταν στο App Store της Apple, η εφαρμογή είχε δημιουργηθεί έπειτα από συνεργασία Apple - Google (maps, YouTube) και όταν σταμάτησε οι εφαρμογές αποσύρθηκαν και εμφανίστηκαν στο App Store με τη Google ως δημιουργό.

εμενα αυτες τις διαφημισεις βιντεο για καποιο λογο δε μου τις δειχνει 

σε κινητο ποτε και στον υπολογιστη οποτε κανω login επισης ποτε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...