sunny7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ειμαι συνδομητης της forthnet και το ρουτερ μου ειναι air-tieς.Θελω να βαλω ενα αλλο το οποιο ειναι ZTE και το εχω παρει απο την WIND.Θα μου δουλεψει το ZTE ή οχι επειδη ειναι της WIND?
Demon Lord Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μια χαρά θα δπυλέψει, σαν να αγόραζες κάποιο άλλο aftermarket router
sunny7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 οι κωδικοι που θα βαλω θα ειναι οι παλιοι(αιρ-τιες)?
sunny7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Εγινε η αντικατασταση με επιτυχια!Σας ευχαριστω
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Επίσης ένα πολύ καλό σάιτ για τα ρούτερς Site: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/ZTE/default.htm">είναι αυτό. Ρίξε μια ματιά θα σε βοηθήσει πολύ. έχει διάφορους οδηγούς πως να ανοίγεις πορτς κτλ.
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ειμαι συνδομητης της forthnet και το ρουτερ μου ειναι air-tieς.Θελω να βαλω ενα αλλο το οποιο ειναι ZTE και το εχω παρει απο την WIND.Θα μου δουλεψει το ZTE ή οχι επειδη ειναι της WIND? οταν δεν το κλειδωνει ο παροχος τοτε μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα παλιο ρουτερ οπουδηποτε υπαρχει adsl η ελλαδα η εξωτερικο.αν ειναι κλειδωμενο εκει η πρεπει να το ξεκλειδωσες με admin στοιχεια η να του αλλαξεις firmware.to air ties δυστυχως ειναι απο τα χαλια ρουτερ οποτε καλα εκανες και το αλλαξες.οχι οτι το zte ειναι κανα σοβαρο αλλα οκ.δες πιο παιζει πιο σταθερα και κρατα εκεινο.η γενικα πιο παιζει πιο καλα απο το αλλο.αν και τα 2 εχουν θετικα τοτε μπορεις να βαλεις το ενα να μπαινει ιντερνετ και το αλλο να κανει το ασυρματο κομματι αν το δευτερο παιζε καλυτερα στο ασυρματο πχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα