Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μπορώ να κάνω κάτι να το διορθώσω ή να περιμένω αύριο-μεθαύριο τον τεχνικό να το κοιτάξει;

Βασικά θα αλλάξω modem με ένα της D-Link που έχω και θα σας πω αν άλλαξε κάτι.

Δημοσ.

Ωραίος φίλε και δεν το είχα δει καθόλου.

Λοιπόν:

Line Attenuation

35.9 dB 16.7 dB

Bandwide Down/Up(kbps)

:

3768 kbps / 770 kbps

SNR Margin Down/Up(db):

6.0 dB / 9.1 dB

Κατέβηκαν και άλλο τα kbps. Τι φάση;(!)

3700 με 6 margin η 9 το default και 36 attenuation ειναι αρκετα λιγο.επρεπε να ειχες κανα 8 αρι τουλαχιστον

Εγώ μπορώ να κάνω κάτι να το διορθώσω ή να περιμένω αύριο-μεθαύριο τον τεχνικό να το κοιτάξει;

αν μπορεις αλλο ρουτερ οκ.αν δεν εχεις αλλο ρουτερ και δεν εχεις τις γνωσεις να δεις κατανεμητη τοτε περιμενεις το συνεργειο του οτε.λογικα θα σου αλλαξουν κανα ζευγαρι

Δημοσ.

Εχω και εγω απιστευτες αποσηνδεσεις απο τις 11 Μαιου...μονο τα βραδια τι ειναι αυτο μπορει καποιος να βοηθησει;hol εχω... ακομα μου το φτιαχνουν...μηπως λογω υγρασιας σε καποιο εξωτερικο καλωδιο;

Δημοσ.

Εχω και εγω απιστευτες αποσηνδεσεις απο τις 11 Μαιου...μονο τα βραδια τι ειναι αυτο μπορει καποιος να βοηθησει;hol εχω... ακομα μου το φτιαχνουν...μηπως λογω υγρασιας σε καποιο εξωτερικο καλωδιο;

και εσυ τα ιδια με πιο πανω.δοκιμη σε κεντρικο πριζακι μηπως το επηρεαζει κατι στον χωρο σου αλλιως μπορει κατι απεξω ειτε υγρασια ειτε κατι αλλο.αν μπορεις να τσεκαρεις σε χωνευτη κτλ θα ηταν μια καλη δοκιμη μηπως δεις τιποτα παραξενο(αν πιανουν τα χερια σου βεβαια) 

Δημοσ.

λογικά αν δεν άλλαξες κάτι στο σπίτι, ή σε βάλαν σε "προβληματική" ή δεν κάναν καλά τπτ συνδέσεις. τυχαίνει πιο συχνά, ειδικά άμα κανει κάποιος καμιά απροσεξία 

Δημοσ.

Παιδια απιστευτο με πειραν τηλ σημερα το πρωι και μου ειπαν οτι το εφτιαξαν σε συνεργασια με τους τεχνικους του οτε...Αλαξαν εξωτερικη καλωδιωση(ζευγαρι καλωδιων)....μετα απο 2 βδομαδες κατι ειναι και αυτο...

Δημοσ.

Παιδια απιστευτο με πειραν τηλ σημερα το πρωι και μου ειπαν οτι το εφτιαξαν σε συνεργασια με τους τεχνικους του οτε...Αλαξαν εξωτερικη καλωδιωση(ζευγαρι καλωδιων)....μετα απο 2 βδομαδες κατι ειναι και αυτο...

ε λογικα η απερχομενο σε αλλαξαν η κεντρικο η και τα 2 .δεστο στην πορεια πως θα παει.και αν ειναι σταθερο και αν ανεβηκε ο συγχρονισμος σου

ανεβηκε ο συγχρονισμος??

Δημοσ.

Χαχα σημερα με πειραν τηλεφωνο οτι το εφτιαξαν αποψε παλι τα ιδια κανει,απιστευτες διακοπες... ελεος μονο το βραδυ συμβαινει αυτο τι να ειναι αραγε?να βγω να το φτιαξω Μονος μου με τους ανικανους....

Δημοσ.

το ξαναδινεις βλαβη παλι και οτι γινεται το βραδυ αυτο και αναμενεις παλι.δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.

Δημοσ.

Χαχα σημερα με πειραν τηλεφωνο οτι το εφτιαξαν αποψε παλι τα ιδια κανει,απιστευτες διακοπες... ελεος μονο το βραδυ συμβαινει αυτο τι να ειναι αραγε?να βγω να το φτιαξω Μονος μου με τους ανικανους....

Aν θελεις να λυσεις το προβλημα δες που συγχρονίζει ο ρουτερ, παρ' τους τλφ και πες τους να σε κλειδώσουν σε αυτην την ταχύτητα.

Δημοσ.

Τελικά εμένα η συνδεσμολογία είναι τραγική και για αυτό γίνονται αυτά. Με συγχρόνισε στα 2 για να μην αποσυνδέομαι και πρέπει να περάσω νέα γραμμή που να μην περνάει μέσα από τσιμέντο

Δημοσ.

το ξαναδινεις βλαβη παλι και οτι γινεται το βραδυ αυτο και αναμενεις παλι.δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.

Αυτο εκανα.Με ειχαν ενημερωσει αν ξανακανει τις ιδιες διακοπεςμνα τους τηλ...τωρα ενας θεος ξερει ποτε και αν το φτιαξουν

Aν θελεις να λυσεις το προβλημα δες που συγχρονίζει ο ρουτερ, παρ' τους τλφ και πες τους να σε κλειδώσουν σε αυτην την ταχύτητα.

Δεν πιστευω να παιζει ρολο Το ρουτερ γιατι την ημερα εχω κανονικο ιντερνετ χωρις διακοπες και η ταχυτητα ειναι ακριβως ιδια μερα νυχτα...απλα νυχτα δεν με αφηνει να μπω εχει συνεχεια διακοπες και με πεταει καθε 3 λεπτα περιπου...

Δημοσ.

Φιλε Νιhilist,παρομοιο προβλημα ειχα εγω,και μου το φανερωσε η αλλαγη ταχυτητας απο 6αρα σε 24αρα.

Πιο συγκεκριμενα,απο την στιγμη που ειχα βαλει 24αρα,και ενω συγχρονιζε το μοντεμ στα 16,λογω περιοχης,πολλες φορες κατα τη διαρκεια της ημερας με κατεβαζε στα 6,και μου εκανε συνεχεια διακοπες το μοντεμ,καθε 5-10 λεπτα.

Αυτο συνεβαινε προσεξε τι θα πω,λογω καλλωδιωσης στο σπιτι μου.Δεν μπορουσα να βαλω τηλεφωνικη συσκευη σε οποιοδηποτε αλλο μπριζακι του σπιτιου,παρα μονο εκει που ειχα το μοντεμ.

Αρκει να σου αναφερω οτι συνεχιζω να εχω αυτο το προβλημα,εχοντας φερει 2 ανθρωπους να ελεγξουν την καλωδιωση.Θελει αλλαγη συνδεσης στα μπουατ.

Τους ειπα ενταξει παιδια,με την πρωτη ευκαιρια θα το κανουμε,και πολυ απλα εχω μια συσκευη τηλεφωνικη,και το μοντεμ στον ιδιο χωρο.Με αυτο τον τροπο ειμαι μια χαρα.

Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...