Προς το περιεχόμενο

Λαδια για Τoyota Corolla Sedan

rezoma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...

Θα του βαζεις 0w40,5w40 full συνθετικα και θα τα αλλαζεις σε 1 χρονο. Τωρα αν φας και τρεις μηνες παραπανω δεν τρεχει και τιποτα.. 

απο χλμ αν το κινεις εκτος κανε και 12000χλμ, για εντος στα 8000χλμ να τα αλλαξεις.  μαρκες motul,castrol,mobil και θα κοιτας το api να ειναι sl,sm,sn.  θα σου ελεγα 5w30 αλλα εχουμε πολυ θερμο καλοκαιρι... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tι λαδια προτεινει ο κατασκευαστης για τα Corolla Sedan 07,08,09 κλπ....και τι βαζεται εσεις?

Το βιβλίο του καταστευαστή τί λέει; Γιατί ρωτάς εδώ μέσα.

Σίγουρα δεν λέει full synthetic αλλά semi, αλλά και πάλι δεν λες αν είναι πετρέλαιο ή βενζίνη και τί λάδι έχεις μέσα αυτή τη στιγμή. Αν έχεις full synthetic δεν μπορείς να πας σε semi πλέον. Χρησιμοποιείς ες αει full synth.

Αν είναι βενζίνη, και επειδή είναι Toyota, πάω στοίχημα 5w30 semi θα λέει η εταιρία.

Το βιβλίο του καταστευαστή τί λέει; Γιατί ρωτάς εδώ μέσα.

Σίγουρα δεν λέει full synthetic αλλά semi, αλλά και πάλι δεν λες αν είναι πετρέλαιο ή βενζίνη και τί λάδι έχεις μέσα αυτή τη στιγμή. Αν έχεις full synthetic δεν μπορείς να πας σε semi πλέον. Χρησιμοποιείς ες αει full synth.

Αν είναι βενζίνη, και επειδή είναι Toyota, πάω στοίχημα 5w30 semi θα λέει η εταιρία.

:-D

Απο την τιμη του, να συμπερανω οτι αυτο προτεινει ο κατασκευαστης?

Καλά, ακόμα να βρεις το βιβλίο του κατασκευαστή ή να ρωτήσεις την αντιπροσωπεία της TOYOTA ή το συνεργείο που έγινε το service

όλα αυτά τα χρόνια;

Καλά, ακόμα να βρεις το βιβλίο του κατασκευαστή ή να ρωτήσεις την αντιπροσωπεία της TOYOTA ή το συνεργείο που έγινε το service

όλα αυτά τα χρόνια;

Το βιβλιαρακι το εχω χασει! Απο το νετ που το βρηκα, ελεγε 5w30! Ομως στο σερβις μου ειχαν βαλει 5w40! Και τα δυο εξισου ακριβα ειναι! Κατι σε υποκαταστατο αυτο πιο φτηνο γινεται να μπει? Ας πουμε 10w40?

Το βιβλιαρακι το εχω χασει! Απο το νετ που το βρηκα, ελεγε 5w30! Ομως στο σερβις μου ειχαν βαλει 5w40! Και τα δυο εξισου ακριβα ειναι! Κατι σε υποκαταστατο αυτο πιο φτηνο γινεται να μπει? Ας πουμε 10w40?

10w40 περισσοτερο το καλοκαιρι θελει ....

βαλε 5w30 sustina eneos.. να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...